Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 heybeli adada bulusalım :P[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 olm tatil yapalım 100 kişiyi filan geçtim de. şöle 2-3 günlük. olmadı bi haftasonu sadece. güzel olar gibi geliyo.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bir hafta sonu hep beraber antalyaya gidip otelin bilirini kapayalım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Olmuyor işte bu işler. "OOO geliriz geliriz yürüyün!" şeklindeki bir gazdan sonra buluşma esnasında 10 12 kişi'nin toplandığını görüyorsun.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hadi gidin marmarise coldwind falan da oraya gelecek :p bu cuma ben cuf cuf heh heh keh keeh[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu tip konular nedense her 3 ayda bir açılıyo =) periyodik oldu artık ama hiç birinden bi sonuç çıkmıo =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya öle diil işte koordine bişiler yapalım bu sefer gelmiş geçmiş en büyükü olsun bende farkındayım hep öyle olduğunu bu sefer yetkileler el atsın(kaybolmayan sakız gibi bişi oldu neyse eheuheuhe).[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kaybbolmayan kalabalık buluşma istiyoruz . yetklilere burdan sesleniyoruz :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sanerixx aklını mangala taktı.. tamam evladım sırf senin için gideriz gölbaşına, göl manzarasında balık ızgara felan yaparız :-P yüz kişi buluşalım diyorsunuz da "arkadaşımla buluşurum daha iyi" "ya kimse gitmez şimdi bozulurum orda" "ben utanırım karizmam gider suratımı görmesinler" "üf ya ben üşengeç insanım, otururum klavyemde ahkam keserim de iki adım öteye yürümem" diye düşünenlerle zor bu iş onu söylüyüm.. bak bakalım ankarada buluşma ayarlamaya çalışıyorum da raider wanderer gibi kerkenezler (:-P) buluşma olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar..[signature][hline]pc and comic geek
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 olm tatile susadım. ucuz bi tatil ayarlayın tatil yapalım lan. piştim lan dereye girmek istiyorum hamak kurmak istiyorum.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Temmuz 2004 16:33 tarihinde demiş ki: oldu. :D oldu, gözlerim doldu :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ehehehe 101 kişi buluşsak die bide sıçıyım topicin içine[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 s.çmaman daha iyi bence 100 kişi buluşmanız çok zor buluşma ayarlayın ama öyle olur belki[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Temmuz 2004 16:33 tarihinde demiş ki: oldu. :D Oldu! Gözlerim Doldu! =oP[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: üstteki mesajı alıntılamayınız /ema gec kaldin diab :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Emaleth tarafından 13 Temmuz 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ööö geeeeldi yaaa.[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 olabiliy okumudımkiii okumudımkiiii atladım direk işte yaaaa =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kehkehke :-p abartmayalım bence buluşma olayını :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ehehehe aman tırnakların kırılmasın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: DiaBLeSSe, 13 Temmuz 2004 18:04 tarihinde demiş ki: olabiliy okumudımkiii okumudımkiiii atladım direk işte yaaaa =o) Özürü kabahatından büyük derler ya. Hah işte =).[signature][hline]
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Yüz kişi anca maç yapılır, 22 kişi seçilir içlerinden diğerleri de tezahürat yapar. Liseden 5 kişi anca buluşuyoruz, kim sanal ortamdan kopucak da buluşucak, biraz zor. said: Eternal, 13 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: Zed le 1 hafta önce kafamdaki fantaziyi konustuk.. böle bir otelin konferans salonu falan kullanılarak pati festivali düzenlenicek..Bölümlerin standları olucall sehrin 4 bir yanından pati üyeleri gelicek festival 3 gün surucek mesela.. yemekli içkili bölümleri olucak.. patiden calan muzisyen arkadaslar konser vericek.. sanatcı arkadaslar resimler çizicek.. pati bölümlerinin standlarında tanıtımlar üyelerin soruları cevaplanıcak vs vs cok harika olur aslında ama çok zor.. Ama böyle bişey olsa süper olur. Sponsor bulmak lazım o ayrı...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Kötüye bişi olmaz derler =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 derler derler...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o zaman apache saadet zinciri kuralım[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman..
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 fantezi...fantezi...fantezi.. bi 5-10 mil. verip tişört yaptırmayan tayfa 100 kişi buluşacak.. pff..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Öne çıkan mesajlar