Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 aldi bugun arabayi kiz vay anasini dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kuzenin mayhem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 dişi versiyonuymuş mayhemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mayhem zaten disi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oha herkes bişeler kazanıyo fdgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sipeyskeyk said: kuzenin mayhem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Anelor said: mayhem zaten disi abi LOL Hee dişi adıda Mümin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Todesengel said: Anelor said: mayhem zaten disi abi LOL Hee dişi adıda Mümin. irenc espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mayhemle bunu evlendirin ortaya Ultimate Mezarcı bi çocuk çıkar. Ayrıca espri değil Mayhem'in adı Mümin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kuzeninle tanışabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ben&Jerry's said: Todesengel said: Anelor said: mayhem zaten disi abi LOL Hee dişi adıda Mümin. irenc espri. Yok lan espri değil gerçek. Adamın adı harbi Mümin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Harbi Mayhem ile bunu çiftleştircen süper bir ırk çıkar ortaya valla, sonra da eve kapatıp devamlı bişiler kazanacan sırtlarından. hem fazla yavruları da iyi fiyata okuturuz oahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Masquerade said: Mayhemle bunu evlendirin ortaya Ultimate Mezarcı bi çocuk çıkar. Ayrıca espri değil Mayhem'in adı Mümin. mezarcı jr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 adam kuzenim demiş kız demiş çiftleştirelim demişsiniz haha cinayet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 harbi beyler yavaş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahah creamatorium. hiç o açıdan düşünmemiştim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ama şanslarına belki büyük bir lider doğar ülke kurtulur! bence mantıklı bir öneri yani.. bazı zamanlar zor kararlar almak gerekebilir genç! kertelim direkt.. (kertme deniliyor ona di mi?) mayhem'e söyleyin başlık parası kazanıversin bi yerden. olmadı ps3 ile öder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vergiyi ödeyebilicekler mi gerçi 2.7 dizeldir ha ödenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ya anlamıyorum Jip takıntısını. Bir kere hayvan gibi benzin tüketiyor, bildiğin sağlam cep gerek yanmamak için verdiğin paraya. Üstelik şehir içinde jip ne halta yarıyor? Dağda mısın da 4x4 gerekiyor sana? Jipte jip.. Savaş çıkarsa hepisini alacak askeriye, ondan fazla yanmıyorum görünce bunları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 araba kullandıgını sanmıyorum senin. hazır yagmur da yagdı. bi cık dolas birinin arabasını odunc alıp şöle armutluda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 parası olan kullanır bok atmayalım.jip hem daha prestijlidir hem de kullanım açısından daha zevklidir.vergisi yüksek falan hikaye,zaten vergiyi ödeyemeyecek adam genel olarak jip almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 İstanbul'da yokuş sebille, yağmurda ağzı burnu kayıyor yolların. Artı olarak kadınlar için çok mantıklı, diğer arabalar sıkıştıramıyor çünkü çok büyük olduğu için. Ha bence de benzin israfı orası ayrı (komple araba muhabbetini minimumda tutmak isteyen bir adamım) ama mantıklı yönleri var İstanbul açısından. AQ AK FALAN YASAK BİR DE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Efrasiyab said: Ya anlamıyorum Jip takıntısını. Bir kere hayvan gibi benzin tüketiyor, bildiğin sağlam cep gerek yanmamak için verdiğin paraya. Üstelik şehir içinde jip ne halta yarıyor aq? Dağda mısın da 4x4 gerekiyor sana? Jipte jip.. Savaş çıkarsa hepisini alacak askeriye, ondan fazla yanmıyorum görünce bunları:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 said: İstanbul'da yokuş sebille Lolz.. yok cidden çok inişli çıkışlı, bayağı yokuşlu yerleri gördükten sonra cümle ironik geliyor. ist.de yollar çok bozuk, anayolları bile su alabilir. yüksek araç avantajlıdır. bak orası ayrı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Efrasiyab said: Ya anlamıyorum Jip takıntısını. Bir kere hayvan gibi benzin tüketiyor, bildiğin sağlam cep gerek yanmamak için verdiğin paraya. Üstelik şehir içinde jip ne halta yarıyor? Dağda mısın da 4x4 gerekiyor sana? Jipte jip.. Savaş çıkarsa hepisini alacak askeriye, ondan fazla yanmıyorum görünce bunları:D aynen bunu dusunuodum ki, bi jip kullanana kadar. bu kadar kullanması zevkli bişi olmaz cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar