Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzenime fishten range rover cikti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama şanslarına belki büyük bir lider doğar ülke kurtulur!

bence mantıklı bir öneri yani..

bazı zamanlar zor kararlar almak gerekebilir genç!

kertelim direkt.. (kertme deniliyor ona di mi?)

mayhem'e söyleyin başlık parası kazanıversin bi yerden. olmadı ps3 ile öder zaten.
Mesaj tarihi:
Ya anlamıyorum Jip takıntısını.

Bir kere hayvan gibi benzin tüketiyor, bildiğin sağlam cep gerek yanmamak için verdiğin paraya.

Üstelik şehir içinde jip ne halta yarıyor? Dağda mısın da 4x4 gerekiyor sana?

Jipte jip..

Savaş çıkarsa hepisini alacak askeriye, ondan fazla yanmıyorum görünce bunları:D
Mesaj tarihi:
İstanbul'da yokuş sebille, yağmurda ağzı burnu kayıyor yolların.
Artı olarak kadınlar için çok mantıklı, diğer arabalar sıkıştıramıyor çünkü çok büyük olduğu için.
Ha bence de benzin israfı orası ayrı (komple araba muhabbetini minimumda tutmak isteyen bir adamım) ama mantıklı yönleri var İstanbul açısından.
AQ AK FALAN YASAK BİR DE.
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

Bir kere hayvan gibi benzin tüketiyor, bildiğin sağlam cep gerek yanmamak için verdiğin paraya.

Üstelik şehir içinde jip ne halta yarıyor aq? Dağda mısın da 4x4 gerekiyor sana?

Jipte jip..

Savaş çıkarsa hepisini alacak askeriye, ondan fazla yanmıyorum görünce bunları:D

:D
Mesaj tarihi:
said:
İstanbul'da yokuş sebille

Lolz..

yok cidden çok inişli çıkışlı, bayağı yokuşlu yerleri gördükten sonra cümle ironik geliyor.

ist.de yollar çok bozuk, anayolları bile su alabilir. yüksek araç avantajlıdır. bak orası ayrı olay.
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

Üstelik şehir içinde jip ne halta yarıyor? Dağda mısın da 4x4 gerekiyor sana?

Jipte jip..

aynen bunu dusunuodum ki, bi jip kullanana kadar. bu kadar kullanması zevkli bişi olmaz cidden :D
  • Yeni Oluştur...