roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Öyle. Zor hakkaten. Ama kesinlikle "ulan açılsam belki şimdi kızı hüpleten ben olacaktım" düşüncesinden daha iyi. Çünkü diğer türlü işin içinden çıkamıyorsun emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 birde şu var. sınıfındaki kıza yazmicaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Abicim tanıştıktan maksimum 2 hafta sonra (bak maksimum diyorum, normali 1 haftadır) işi koyucaksın. Yoksa mundar olur yazık olur. Kız da seni istiyosa zaten 1 haftaymış 3 günmüş falan farketmez erkeni yok bu işin. O zaman napıyoruz? Çok basit arkadaşlarım. Beğendik mi kızı? Muhabbetimize karşılık veriyor, bizimle konuşmak için çaba mı sarfediyor? Tanışma aşamasını geçer geçmez kızı dışarı davet ediyoruz o kadar. Şunu da eklemek istiyorum, açılma diye birşey yok. Ortaokul muhabbeti gençler bunlar yapmayın ya ne açılması! Senden çok hoşlanıyorum Ayşecan mı diyeceksiniz ulen! Alıcaksın kızı götürüceksin güzel biyere sonra duygusal muhabbetler açılcak, yolda yürürken kız koluna girer falan bişeyler olur veya bi bankta otururken falan öpersin bi şekilde nebiliym çat diye eser kafana elini tutarsın falan. Boş işlerle uğraşırsanız daha çok acı çekersiniz, icraat yapın. Little less conversation a little more action :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 evet hakkaten ben de farkında olmadan rakursinin yazdığını yazdım zaten. ilk defa bir açılma topiğinde konuşuyorum duygularımı tam ifade edemiyorum henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 evet evet açılman gerekiyorsa açılıcaksın. inceden tabim. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Rakursi said: Şunu da eklemek istiyorum, açılma diye birşey yok. Ortaokul muhabbeti gençler bunlar yapmayın ya ne açılması! Senden çok hoşlanıyorum Ayşecan mı diyeceksiniz ulen! asdfasdafaf Oluyor böyle şeyler yalnız hala. Bence "açılmak"ta bir sorun yok illa vücut diliyle dile getirmek gerekmiyor bazı şeyleri, sözlü iletişim kurmak ortaokul muhabbeti değil. Ama komik oluyor genelde orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Topic hala beklediğim enerjiye ulaşamamış. Aktivasyon enerjisini düşürmek için ne katmam lazım şimdi buraya, epic thread olsun istiyorum. Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 daha çok dram , daha çok entrika lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 "roket adam" said: Topic hala beklediğim enerjiye ulaşamamış. Aktivasyon enerjisini düşürmek için ne katmam lazım şimdi buraya, epic thread olsun istiyorum. Ne yapmalıyım? kızın fotosunu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ABİ SEVEN KALPLER HASSAS OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ne kızı. Kız mı kalmış. Akşam simidi gibi yemişler diyorum asdasdasdasd. Açılamayan kardeşlerimiz açılamadıkları kızların fotolarını koymalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 SEVEN KALPLER [img=http://img15.imageshack.us/img15/7527/resimalandcomsevenkalpp.jpg] ASD [img=http://img15.imageshack.us/img15/1646/sevenkalp5si6.jpg] DFS [img=http://img64.imageshack.us/img64/5794/sevenkalp2vn7ou5.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bİ DE SEVENLER GECE ÖLÜR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hakkaten fazla ilgi gelmemiş akşam simidi muhabbetinden reyting gelebilir aslında escape said: said: 5. çıkart masaya vur ahahaha abi cok güldüm ya ahaha bundan ban geliyor vurmayın "roket adam" said: bence de sticky yapılması gereken bir konu bu. ayrıca hoşlandığı kıza açıldı diye kimsenin hayatı kaymıyor. tabii kızın single olduğundan emin olmanız lazım onu söylemiyorum bile. asdasd asd anlamak ya da kabullenmek, anlaycak kadar bilgi sahibi olamamak benden önce biri davranmadıysa diye soramassın ya gerçi soran olursa eğlence çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konusunu açıp böyle bi ağzını yoklayabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben ciddi bişi dicem çıtlanmaya müsaitse hatun,ya 1.5 ay önce başlamış olmanıza rağmen her arkanı döndüğüne elletirse kendini,o zaman ne yapcan. yani bilemedim,garip mevzular bunlar. gerçek bir erkek 1.5 ay değil 1.5 yıl değil gerekirse 15 yıl tetikte bekler kankam der kıza zor anlarında yanında olur erkek arkadasıyla kavga ettiğinde teselli eder,inceden gaz verir,bazende inceden erkek arkadasşı över maske düşmesin diye bu sırada erkek arkadas sizden nefret eder,olsun. siz,eninde sonunda o kızın sarhos/depresif olacagı anı bulursunuz. -aşk doktoru dogmeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abiii. cakallara bak. sonra sizden cakal bi hatuna denk geldiginizde de agliyosunuz ama BÜTÜN GIZLAR GERIZEEEKAALI HÜEA diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 alın içeri, meriç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 meriçliğin sırlarını yazdı adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 her merice bir gün melis gibi dössek cekcek kiz denk gelir. iste o zaman gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vaniLLe said: her merice bir gün melis gibi dössek cekcek kiz denk gelir. iste o zaman gg. dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Peki sevgili uzman arkadaşlarım, ya hoşlandığınız kız size iltifat ediyor, bir bahane ile kendisini ofisinde ziyarete gidip, hiç lafını açmamışken ve amacınız sadece nabız yoklamak iken, hanım kızımızın zaten yemege gideriz, gezeriz gibi cesaretlendirmeleri üzerine, kendisine yapılan yemek davetlerine en sonunda dışarıda tesadüfen bir yerde karşılaşma üzerine kabul etmesi, yemege cıkılması. Akabinde duyguların açılması fakat erkek arkadaşının olduğunun öğrenilmesi v.s. ve klasik dost kalalım ayarının yenilmesi. Bu 3 haftalık süre boyunca bir kere olsun erkek arkadaşından olduğundan bahsetmemesi ama diğer tarafdan bana cesaret vermesi. Tam anlamıyla maymuna dönülmesi. Bu durumda hanım kızımızın neden böyle yaptığının anlaşılamaması, erkek arkadaşı varsa onuda eşşek yerine koyması, ha yoksa beni eşşek yerine koyması lakin her halükarda eşşek yerine konmam. Ama bütün bunların sonucunda ama değerdi diye düşünmek v.s. çünkü onu düşünerek geçen 1 aylık bir süre sonucunda içinizde tetiklenen duyguların önünde diz çöküp tamamen teslim olmanın verdiği hazzın aslında var olduğunuzun kanıtı olduğunun bilincine varmak. Keşke herşey farklı olsaydı diye iç geçirmek. Ve çaresizliğin o derin sularında kaybolmak. En nihayetinde ta yüreğinizde açılan o derin uçuruma kendizini bırakmanız ve siz uzanan ellere kibirle yüz çevirip, sona ermeyecek bir düşüşe geçmeniz. Silkelenip en azından denedim diyip içinizde tatlı bir sızı ile oturup HON'un başına, ehe mehe diye devam etmek. Ne olursa olsun gidin açılın tespitine katılıyorum, eşşek yerine konsanızda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 @Law böyle kadinlara agzinin payini vereceksin iste. en basidinden söyle düsün, bu kiz baska birisiyle cikiyorken sana umut veriyorsa, senle ciktigi zaman da baska bi erkege umut vermez mi? icinde varsa, gayet verir. umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Law said: . Kızın zayıf anını kolla, Meriçlik yap, sonrada kusura bakma, zayıf düştüğüm bir anda oldu, biz arkadaş kalalım de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar