roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu tarz konular açtığınızda genellikle şu tarz cevaplar gelir canımdan çok sevdiğim patiçük.com forumlarının kişisel bölümünde; 1. montla sıç 2. soğuk su iç 3. taşa otur 4. hemen ayrıl o kızdan 5. çıkart masaya vur 6. elbiselerini parçala çıkart. DOLDUM de. İSTİYORUM de. 7. söyle olm hemen. senin hatunu şimdi akşam simidi gibi yiyolardır olmmm. şimdi engin tecrübelerimden yola çıkarak üzerinde durmak istediğim konu 7. maddenin belirttiği konu efendim. bir zamanlar bir yerlerde bu tarz bir konudan bahsetmiş, kıza açılamama değil de sanki doğru zaman değil gibi bi sorunsaldan söz etmiş idim. doğru zamanı bulamadım, araya sınavlar girdi, başkaları girdi aklımı aldı kızı çok ihmal ettim vs. uzunca bir süre görüşmedim. unuttum yani. ve 1.5 ay sonra bir zamanlar hoşlandığım kızla tekrar iletişim kurmaya başladım. ve gördüm ki, o 1.5 ayda hakkaten de kızı akşam simidi gibi ÇATIR ÇUTUR yemişler. sevgili patidaşlarım, hayallerinizi ertelemeyin. zira taze simit dışarda kalmaya pek meyilli değildir, hemen yerler. ÇATIRÇUTURKATIRKÜTÜRHAHAARRRRSSSSSSSSS. bu topiğin açılma sorunsalı yaşayan kardeşlerime çözüm olmasını dilerim. zira hoşlandığınız, "açılamama sorunsalı" yaşadığınıza göre HAYVAN GİBİ aşık olduğunuz kız, eğer elinizi tutmazsanız başkaları tarafından afiyetle mideye indirilecektir. saygılar, sevgiler. roket adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hayvansın rıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 haydar dümen edasıyla yazmışsın hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hayvan değilim, patidaşlarımın karşı cinslerle olan ilişkilerini mümkün olduğunca güzel yürütüp taş gibi hatunları hüpletmeleri için kendi tecrübelerini feda eden bir güzin abiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 çok içten bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bir örnek yetmez, daha çok isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi açılınca da yiyolar çıtır çıtır tüketmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 said: 5. çıkart masaya vur ahahaha abi cok güldüm ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kimsenin ilişki tecrübesi başkasına faydalı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 lol sticky mi yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahahgah çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Saeros said: lol sticky mi yapsam bence yapmalısın. bu topicle tüm patinin hayatı değişebilir. ya da kayabliir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bence de sticky yapılması gereken bir konu bu. ayrıca hoşlandığı kıza açıldı diye kimsenin hayatı kaymıyor. tabii kızın single olduğundan emin olmanız lazım onu söylemiyorum bile. asdasd asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 arkadaşlar kızmayın ama birşey itiraf edicem. ben hayatımda kimseye açılamama utanma sıkılma sonra başkasına kaptırma tarzı bir sorun yaşamadım. sırrı ne. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yoo dostlarım yo. biliyorum ki klavyeye saldıranlar oldu. ama ben bir çok bayanla beraber oldum, ilişki yaşadım, açıldım. o tarz birşey yazmayı aklınıza bile getirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 utandığımdan sıkıldığımdan bir açılamama olayı değil benimki. gereksiz bi ara verme, triplerinden sıkılma olayıydı. ama burada görüyorum ki utanma sıkılma vs. den dolayı açılamayan çok kişi var. ne olursa olsun, birini istiyorlarsa gidip açılmalılar yani direkt. onu demeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi daha ağırı vardı:( evet bi gün bu iğrenç videoyu bir yere embed edeceğim hiç aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 neden çekiniceksinki hem dimi? yaptıkların için deil yapmadıkların için pişman olmak kadar boktan bi durum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bak mesela birisi söyleyememiş, ya olmazsa diye düşünmüş. o sırada kızı başkası hüpletmiş. sevgili kardeşim, ismin hacıyatmaz ama bu aşk oyununda yatmışsın. kıza hemen cup diye söylesen, kabul ederse mutlu olsan ne güzel olurdu. hadi kabul etmedi diyelim ki, 2 gün sürmüyor yani acısı (ben hiç yaşamadığım için bilmiyorum tabii kabul edilmeme falanrererö) Reddedilmek, kızın başkaları tarafından AKŞAM SİMİDİ gibi ÇATIR ÇUTUR yenmesinden iyidir. "ULAN BELKİ AÇILSAM OLCAKTI AKE" diye içersiniz sonra. Saygılar. Sizi çok seven Roket Adam'ınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Black-ice said: arkadaşlar kızmayın ama birşey itiraf edicem. ben hayatımda kimseye açılamama utanma sıkılma sonra başkasına kaptırma tarzı bir sorun yaşamadım. sırrı ne. bilmiyorum. sır=özgüven. oda sende var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ben size bişi söyliyimmi. Bu topikte yarın olaylar çıkıcak ve birsürü kişi uçucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 "roket adam" said: bak mesela birisi söyleyememiş, ya olmazsa diye düşünmüş. o sırada kızı başkası hüpletmiş. sevgili kardeşim, ismin hacıyatmaz ama bu aşk oyununda yatmışsın. kıza hemen cup diye söylesen, kabul ederse mutlu olsan ne güzel olurdu. hadi kabul etmedi diyelim ki, 2 gün sürmüyor yani acısı (ben hiç yaşamadığım için bilmiyorum tabii kabul edilmeme falanrererö) Reddedilmek, kızın başkaları tarafından AKŞAM SİMİDİ gibi ÇATIR ÇUTUR yenmesinden iyidir. "ULAN BELKİ AÇILSAM OLCAKTI AKE" diye içersiniz sonra. Saygılar. Sizi çok seven Roket Adam'ınız karşı taraftan hiç bi kıpraşım alamayınca döt gibi kalıyosun ama. edit: ayrıca daha ben tam anlamıyla açılamadan, dışarı teklifine reddedildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Kıpraşım alamazsan olmuyor demektir hacım. Yapacak bir şey yok yani. Oldurmaya çalışırsın, olmazsa olmaz. Herkes herkesle çıkmıyor. Evet öyle mal gibi kalıyorsun, böyle derin bi sessizlik oluyor birden, kitleniyorsun falan da, iki güne geçecek başka çaresi yok hacım. Bu işler böyle gördüğüm kadarıyla hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 0ne said: Black-ice said: arkadaşlar kızmayın ama birşey itiraf edicem. ben hayatımda kimseye açılamama utanma sıkılma sonra başkasına kaptırma tarzı bir sorun yaşamadım. sırrı ne. bilmiyorum. sır=özgüven. oda sende var işte. valla alakası yok. yani mesajım o yana çekilmesin. şimdi gidip hiç tanımadığım bi kıza açıldım demiyorum ki. ha o özgüvendir işte. ne topicler görüyoruz kızla yakın ark, sinyal bile var. ama açılamıyor. bu da özgüven eksikliği mi şimdi. hiç sanmıyorum. başka bişey. yüz yüze utanan msnde sölesin bence. msnden fln olur mu yahu demeyin arkadaşlar. çocuk değiliz (evet tam tersi bi laf durun açıklıyorum). msnden girip birine ya ne dicem senden çok hoşlanıyorum denmez tabi. muhabbeti çekersiniz o yana mesela, sonra buluşalım mı bi gün dersiniz. buluşunca olaylar gelişir zaten. üstü kapalı konuşulur bunlar msnde buluşunca da bir süre öle gider sonla açılır iki taraf. (öpüşür ya da) tabi her durum farklı da bu da bir yöntem işte. kız istemiosa da buluşulmaz zaten, böylece yüzyüze de patlanmamış olunur. ya böle tek tek "o böle derse şöle dersiniz" fln demek de aptalca gelio yazdım bi gazla ama. bu olaylar geniş olaylar yani her durum farklı sonuçta. dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o derin sessizlikten sonra, ertesi günlerde karşı taraf gelip konuşup hal/ hatır sormayı biliyo ama hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar