xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 var mı bu tarzda başka bi site daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 grooveshark güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 di.fm benzeri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 grooveshark <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 last.fm tarzı derken, artist info, album info, dinleme istatistikleri falan istiyosan bilmiyorum da, yok streaming müzik olsun diyosan grooveshark'a bi +1 de benden. audiolizer var fena değil türkiye'de değilsen spotify hayatımın programı sdf başka aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 uu yeah. sevdim. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pandora seediyorum ben hep ama aradiginiz gibi degil heralde, daha cok radyo kafasinda o. groovesharka baktim, enteresan gibi, hemen bir ekant aldim, stuna seysi, eklesmeli biseyler varsa ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 www.pandora.com en guzel sitedir ama tr den ulaşım için biraz uğraş vermek gerekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 grooveshark radio'ya tıklarsan benzer şarkılar çalmaya başlıyor. ama sistemi last.fm gibi değil sanırım, benzer şarkıları neye göre seçtiğini bilmiyorum. grooveshark iyidir, ve sürekli geliştiriyorlar siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 musicovery var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 HaciYatmaz said: di.fm benzeri heralde. bu daha çok elektronik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 asinanyavuz said: türkiye'de değilsen spotify hayatımın programı sdf . evet daha once trde kullanabiliyordun, ben de bunlara guvenip arsivimin cogusunu silmistim. yasakladiklarinda fit diye kaldim ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 grooveshark tam aradığım şeymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 2 gitmiş... hazır gitmişken sorayım. groovesharkta türe göre arama yapılabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 grooveshark güzelmiş harbiden.türe göre aramada yapılıyorsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 first.fm ıhı ıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 neden yapıyorsun bunu ya :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 spotify rusya'dada açık deil la. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 cado said: grooveshark güzelmiş harbiden.türe göre aramada yapılıyorsa süper olur yapılıyor. çok başarılı bence, yeni dizaynları ve ekledikleri de güzel olmuş ama bazen kullanırken olmayan bir kaç şeyi daha arıyorum da ne olduklarını unuttum şimdi. eklerler umarım onları da yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 nası yapılıyor. bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi grooveshark çok muhteşemmiş yaa. fizy grooveshark'ın testisini yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 winamp SHOUTcast ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 GrooveShark'ı bulduğumdan beri mp3 veya mp3 oynatıcı kullanmaz oldum. Playlistlerimi ordan yapıp müziğimi ordan dinliyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 aynen, aşık oldum groooveshark'a ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Eskiden playlist aradığında playlist'e tıklayıp yan tarafta playlist içeriğini görebiliyordun. Ama şimdi onu değiştirmişler, tıklayınca o sayfa gidip orada açılıyor playlist içeriği. Eskisi daha kullanışlıydı. Gerçi yenisinde de Browser'ın ileri/geri butonları kullanılabiliniyor. Bu süper olmuş. Tabi bir de şarkı içinde istediğin zamana gidemiyordun eskiden, onu yapmaları da çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar