VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Assassin's Creed incelemeleri ve Call of Juarez: Bound by Blood sor bakalım niye ilk oyunun incelemesini koymuşlar. Adamlar orada da banlayacak değil ya seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Rocko koruma olarak gidiyormuş zaten. Oyungezer okuru görürse çekip vuracakmış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sormazsan küserim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Sor walla, ne diycekler meak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sor sana title verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ama videoya çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ne oldu ya bu olay? Geldiler mi sordunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dersim vardı çıkıp gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 istanbul üniversitesine mi gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 en iyi oyun dergisi GAMESHOW bilenler iyi bilir. ozellike A5 boyutunda olan sayilari, overdose ve macbeth! ne gunlerdi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gameshow iyiydi güzeldide amatördü. kabullenin şunu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Viktor said: paradox oyunu patide oynamamaya yemin ettim :( bir turlu duzenli oyun cikaramiyoruz ne guzel sovyetleri almistim, adolfla unholy alliance yapip turtle takilan sam amcayi bunaltma planlarim vardi yalan oldu :( Oyun boyunca sabun muhabbeti cevirip 3üncü Führer'e laf atıyodun ama :) Yani 10 dakika boyunca oynamaya çalıştığımız oyunda eheh. Valla Viktorcum ne yalan söyliym eğer öyle hayallerin vardıysa Rommel, Guderian ve Von Rundsted biraderler 9'luk SP-ART tank ordularıyla seni hüsrana uğratma planlarındaydılar :) Fuel'im 90K'ya falan vurunca "aa bunlar da nereden çıktı" şeklinde arkadan vurma planlarım vardı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kim neyi nasıl vuruyor dergiyle mi vuruyor nooluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Gaap said: gameshow iyiydi güzeldide amatördü. kabullenin şunu artık. evet... aksini iddia eden var mıydı zaten?? bilmiyom bi aralar okuyodum oyun dergilerini Level'ı hiç bi zaman sevemedim. PC Gamer, sanki bir sözlük programına İngilizce metni kopyala yapıştır yapıp "ÇEVİR" tuşuna basmışsın gibi bi tad bırakıyordu okuyunca. OGZ'yle falan tanışma fırsatım olmadı. Gameshow'u mavra için alıyordum ki yeterliydi, zaten bi oyun alacağım zaman netten kim kaç puan vermiş genel oyuncu kitlesi ne diyor vs... bulması çok kolay. Hem de üzerine 2 saçma sapan derginin biri Assassin Creed II demosu vermiş diye diğeri oyuna düşük puan vermiş gibi gerizekalı muhabbetlere hiç bulaşmıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Venator said: Viktor said: paradox oyunu patide oynamamaya yemin ettim :( bir turlu duzenli oyun cikaramiyoruz ne guzel sovyetleri almistim, adolfla unholy alliance yapip turtle takilan sam amcayi bunaltma planlarim vardi yalan oldu :( Oyun boyunca sabun muhabbeti cevirip 3üncü Führer'e laf atıyodun ama :) Yani 10 dakika boyunca oynamaya çalıştığımız oyunda eheh. Valla Viktorcum ne yalan söyliym eğer öyle hayallerin vardıysa Rommel, Guderian ve Von Rundsted biraderler 9'luk SP-ART tank ordularıyla seni hüsrana uğratma planlarındaydılar :) Fuel'im 90K'ya falan vurunca "aa bunlar da nereden çıktı" şeklinde arkadan vurma planlarım vardı hehe. yalan o savas sanatinin bir numarali kuralini ihlal etmis olurdun "moskovaya yurume" http://www.rockpapershotgun.com/images/09/may/stalin1.jpg sonrasi malum :P http://www.youtube.com/watch?v=5xSREn3Vuzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Oyun dergileri nedense oynayamadığım zamanlarda çekici geliyor bana, çünkü oynayabildiğim zaman orda yazılanların genellikle saçma sapan şeyler olduğunu farkedıyorum. Bide abi 10 sene once o yazılar guzel gelıoduda, şimdi yaaaaaaaaaani insan kendini biraz geliştirir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Belki hata, belki değil ama biliyorum ki 41'de moskovayı indiremezsem 44'de falan çok rahat steam-rollayabilirdin beni :) HoI'de kasmıs bir SSCB kadar korkulacak bir düşman yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 USA da var, kasabilene 44 sonrası zevk yaşattırmaya birebir. Gerçi Allies hiç oynamam nefret ederim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oyungezer vs level topiği altında oyun muhabbeti yapacağınıza direk kendi topiğinde konuşsanıza onu ya :D bir an topicler karıştı sandım meğersem başka bir konuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bone, konuşamıyoruz çünkü aslında hiçbilirimiz o topik ve altında olanları hatırlamak istemiyor. Saatlerce oyun lobisinde beklemeler... tekrar baglanıp sync hataları yemeler... 3 kişi oynamaya çalışmalar... coming soon, this summer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konu hortlayınca yine mi biri "ahhh gameshow ahhh" spamına geldi demiştim. Meğer oyun konuşuluyormuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Venator said: çünkü aslında hiçbilirimiz o topik ve altında olanları hatırlamak istemiyor. lol iyiymiş :) geçmiş olsun diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar