Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyungezer vs. Level

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Fırat gelinceye kadar Şefik iyi idare ediyormuş ama Fırat sıvamış...

Daha sonra gelen Cem denen şahıs zaten hakkında konuşulacak gibi değil.
Elifte kimse hayatımında bu kadar kendini beğenmiş, ukala, insanları küçümseyen birini görmedim. Hele kanıt diye sunduğu mail.

Tabii Turgut'un kanıt mailleri de efsane. Adliyede görmemişimdir böyle kanıtı koyma, karşılığında bu kadar saçma sapan savunma.

Rahatlıkla söyleyebilirim ki turkishmuzik'teki Sezen Aksu tartışmasından sonra Türk forum tarihine girecek başlık.

Bir dergi olarak Level kendini nasıl rezil edebilir, herkesi dava etmekle tehdit edebilir, koyun olmakla suçlayabilir, daha çıkmamış oyunlara kafadan sallama inceleme yazıları nasıl yazılabilir, kendini beğenmiş yazarlar okuyucularını ve potansiyel müşterilerini nasıl aşağılayabilir? Tekmili birden burada...
Sosyal ağlarda paylaş

kanıt diye sundugu mailde yine haksız olan kendisi. anlamadım ben biri virüs mü saldı bunların beynine nedir. göz göre göre de bu kadar rezil edemez kimse kendini.

hayır madem kendince haklı oldugunu dusunuyosun, neden her ortamda insanların %99 u sizin hakkınızda olumsuz dusunuyor, bi sorsanıza kendinize di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

hayatında adını duymadığım adamların sitelerine girdim, hit kazandırdım, başarılı konu.

"şimdi yani dandik bir haftaiçi saat 23te, adamların online sayısı" said:

Şu andaki aktif kişilerin 2709 tanesi üye, 10095 misafir ziyaretçidir.

forum.donanımhaber.com da en alta gidip online olanların isimlerini şöyle bir kopyalasan brute force ile tüm rar passwordlerini falan kırarsın sanırm
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Bu arada bu tartışmadan en karlı çıkanda DH forumları oldu =D

Görülmemiş reklam.

Hoş sanki reklama ihtiyacı vardı ya. Neyse =)

Edit: Burdan yetkililere sesleniyorum! Bizde böyle bir polemik yapalım! Reklamı olsun Paticik'in.

Sam, Dissapear, uyumayın! =)

hayir, yeni adama ihtiyacimiz yok !! var olanlari sogutmayin !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...