BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 pekaziz said: Siyah ve uzun saçlıyken güzel sanıyordum lem ben bu kızı :S deil butun lise hayatinda siyah uzun sacliydi http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs036.snc1/3295_74389264579_786119579_1750017_156201_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Adile Naşit kaşı yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bildiğin çirkin, boya daha çirkin yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Fırat gelinceye kadar Şefik iyi idare ediyormuş ama Fırat sıvamış... Daha sonra gelen Cem denen şahıs zaten hakkında konuşulacak gibi değil. Elifte kimse hayatımında bu kadar kendini beğenmiş, ukala, insanları küçümseyen birini görmedim. Hele kanıt diye sunduğu mail. Tabii Turgut'un kanıt mailleri de efsane. Adliyede görmemişimdir böyle kanıtı koyma, karşılığında bu kadar saçma sapan savunma. Rahatlıkla söyleyebilirim ki turkishmuzik'teki Sezen Aksu tartışmasından sonra Türk forum tarihine girecek başlık. Bir dergi olarak Level kendini nasıl rezil edebilir, herkesi dava etmekle tehdit edebilir, koyun olmakla suçlayabilir, daha çıkmamış oyunlara kafadan sallama inceleme yazıları nasıl yazılabilir, kendini beğenmiş yazarlar okuyucularını ve potansiyel müşterilerini nasıl aşağılayabilir? Tekmili birden burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kanıt diye sundugu mailde yine haksız olan kendisi. anlamadım ben biri virüs mü saldı bunların beynine nedir. göz göre göre de bu kadar rezil edemez kimse kendini. hayır madem kendince haklı oldugunu dusunuyosun, neden her ortamda insanların %99 u sizin hakkınızda olumsuz dusunuyor, bi sorsanıza kendinize di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adminden uyarı almışım ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yalnız Penth'i burdan biri mi trollemiş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bu arada bu tartışmadan en karlı çıkanda DH forumları oldu =D Görülmemiş reklam. Hoş sanki reklama ihtiyacı vardı ya. Neyse =) Edit: Burdan yetkililere sesleniyorum! Bizde böyle bir polemik yapalım! Reklamı olsun Paticik'in. Sam, Dissapear, uyumayın! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Gerçekte ya, bz bu toplumun elit sesiyiz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 biri bizim siteyi saygıdeğer bir site diye linklemiş ahaha :D Elitboyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bizim zihniyetten unlu olamayiz o topic burda acilmis ve olayalr burda gelismis olsa deney 7 geyigi topigine donerdi eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 OOOO NE DEDİİİ ler havada uçuşurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben 2 mesaj geyiklenir sonra bi daha bakmazdım herhal bunda bile anlamadım 2 dergi arasında ne varmış, bundan bize neymiş... söyleyin annelerine de barıştırsınlar çocukları hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 AAHHAHAHAH çok başarılı trolller var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yinede bir Troll eksikliği gördüm. Bizim Garbage'dan fln uzmanlar transfer edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Olay soğudu şimdi. Yine hızlı devam etseydi garbage alt yapısından yetişmiş nitelikli elemanlarımızla gurbet ellerde raide çıkardık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Reklamın iyisi kötüsü olmaz, hayatında adını duymadığım adamların sitelerine girdim, hit kazandırdım, başarılı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 GEd said: hayatında adını duymadığım adamların sitelerine girdim, hit kazandırdım, başarılı konu. "şimdi yani dandik bir haftaiçi saat 23te, adamların online sayısı" said: Şu andaki aktif kişilerin 2709 tanesi üye, 10095 misafir ziyaretçidir. forum.donanımhaber.com da en alta gidip online olanların isimlerini şöyle bir kopyalasan brute force ile tüm rar passwordlerini falan kırarsın sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Donanımhaberden bahsetmiyorum ki ben, konuda adı geçen şahısların sitelerinden bahsediyorum. Cem Şancı gibi, ben duymamıştım şahsen kimdir nedir diye. Brute force şifre kırma kısmını hiç anlamadım zaten, espiri, laf sokma falan mı o kısım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "hit kazandırdım başarılı konu" diyince ordaki konudan bahsediyorsun sandım. evet brute force esprisi konuşlandırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 haha penthe yazan kesin viktor. sus lan köylü de demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yok trolliycektimde cep telefonu konfirmasyonu bozdu isi ugrasamam eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Apis said: Bu arada bu tartışmadan en karlı çıkanda DH forumları oldu =D Görülmemiş reklam. Hoş sanki reklama ihtiyacı vardı ya. Neyse =) Edit: Burdan yetkililere sesleniyorum! Bizde böyle bir polemik yapalım! Reklamı olsun Paticik'in. Sam, Dissapear, uyumayın! =) hayir, yeni adama ihtiyacimiz yok !! var olanlari sogutmayin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar