BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 istanbul anadolu yakasinda tercihen kadikoye yakin en iyi midye dolma yencek yer neresidir? simdiden tesekkur ediyorum cevaplar icin :D
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pilavcının aşağı tarafında vardı gördüydüm ben yoksa çiğköftecimiydi o
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kapanmadi da anadoluda midye dolma yenecek yer yok Hatta sampiyon bir suru yere acildi.. Bostanci'dan dolmusa bin, Taksim'e git. Marmara'nin kosesinde Adem var, 10 numara midye dolma. Sonra yine bi 6.5 bayil, geri gel Bostanci'ya.
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 e-ım. seyhan müzik mi ne orası altında starbucks olan , oradandı sanırım yukarı yardığında mercan güzeldir. bostancı ve kadıköy'de yenir zaten anadolu'da adam gibi, şampiyon da iyidir.
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 caddebostan barlar sokoğı marakeşle havelkanın önündeki abim iyidir
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Gilean said: caddebostan barlar sokoğı marakeşle havelkanın önündeki abim iyidir abim derken elemanın biri di mi bu dükkan falan değil yani
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bul bi şampiyon kokoreçci gir ye. Ama bu tarz yerlerden daha iyi yapan seyyarlar var. İşte onları bulmak mesele. Bigün ben akçayda başladım yemeye. 40-45 e çıktım etrafımdakiler bana bakıyo. Rezil oluyorum diye bıraktım. Midye öyle bişiki yedikçe yiyesin geliyo. Yani bi yiyen bidaha bırakamaz. Bi kereden bişi olmaz dersen biter o iş.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fenerbahçe buruna giderken sagda bi tane midyeci dükkanı var süper orası
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bi tane sahrayıcedid atatürk caddesi üzerinde var izmir falan diyo tanesi 500kr nası bi yer deneyen oldu mu
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kadıköy'deki balık pazarının içerisinde Gözde Şarküteri var. Kocaman kocaman, çok güzel midye dolmalar var orada da.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 adamınbiri said: bostancı üçel büfe. kesinlikle, uzerine de yarim koko. $ampiyon halt etmi$. edit: midye sandvic gibi geldi, a$erdim sanirim. reelde istanbulda midye dolma yemek sacma, bi focanin kum midyesi yok yani.
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mithr said: 40 kere yiyelim demiştim hic hatirlamiyorum :D
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 izmirli arkadaslar bok gibi istanbul midyesi diyolarda bilemiyorum pilav yiyosun sonucta dolmada cunku iyisi kotusu nasil oluyo
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 izmirliler rush yapcak simdi buraya
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi dolussunlar bisi demiyorum ki midye dolmanin iyisi nasil oluyo dyorum
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 istanbul midyesi nası bilmiom da ben öle üzümlü vs içinde değişik şeyler olanı sevmiyorum. baharatlı pilav olcak işte sadece. midyecilerin alayı mardinli zaten, şehir ayrımı yoktur.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Midye sokakta yenir, aptal aptal konuşmayın, aptal olmayın.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kendercik said: Kadıköy'deki balık pazarının içerisinde Gözde Şarküteri var. Kocaman kocaman, çok güzel midye dolmalar var orada da. buna kesin bakıcam. resmen yazdığın yazıyla canım çekti sdfg
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bakın tabi içeride de çok güzel şeyler var. Çok klas şarküteridir kendisi. En son karides salamıyla dumurlara uğratmıştı beni. Mezeleri falan üst katındaki mutfağında çok temiz yapar, güzel yapar. Benim doğrudan da kârım falan yok buradan. Bildiğim, sevdiğim yer diye tavsiye edeyim dedim.
Öne çıkan mesajlar