xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Win Sidebar kullananlar varsa burada kullandıkları gadgets ları söyleseler de paylaşım olsa hani ? -hava durumu -para birimleri(döviz vs) -saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hava durumu istanbul hava durumu kocaeli para birimi usd-tl 3 tane not şeysi 1 tane analog saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Network Meter kullanıyorum ben. Şurda o ve türevi olan bikaç güzel gadget var: http://addgadget.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Control System aldım. işe yara bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Not defteri, bir de rss reader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu ntvmsnbc haber gadgets ını halledemedim. firefox kullanıyorum ve rss olarak aldım. 30'undaki haberlerle hala duruyor. Hürriyet gibi güncel olarak göstermez mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aha masaüstüm de bu http://img697.imageshack.us/img697/2307/42921278.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Dream theater (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 roket adam o not almak için kullandığın widget nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vista ile beraber gelen windows sidebar'ın kendi not şeysi o. ektra bişi yüklemedim. sadece kenar çubuğundan tutup, masaüstüne sürükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Windows 7'de yokmuş NİYE YOK FFFFFFFFFFFF- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 office one note unda var öyle bir özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 not bende öyle parça parça olmuyo, bi de yan taraftan pörtleyip durması uyuz ediyo beni sidebarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bende vardı dünyanın şeyini doldurmuştum sonra açılışa +2dk ekleyince tamamen kaldırdım sidebar olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img704.imageshack.us/img704/97/sidebarm.jpg ahanda benimki, goruldugu uzere kicimiz donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/3060/asdadau.jpg biz bitmişiz o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kojiroh said: Windows 7'de yokmuş NİYE YOK FFFFFFFFFFFF- Windows 7'de biraz farklı olarak var. Başlat > Arama çubuğuna "Sticky" yazarsan Sticky Notes diye çıkıyor bir not defteri. Yalnız tam anlamıyla bir gadget olmadığı için alt çubukta devamlı görünüyor ki yeterinde rahatsız edici bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ne yapıyorsun abi sibiryada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Eternalus said: not bende öyle parça parça olmuyo, bi de yan taraftan pörtleyip durması uyuz ediyo beni sidebarın. işte gadgetleri tutup masaüstüne çekince parça parça oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sipeyskeyk said: ne yapıyorsun abi sibiryada ? peder bey gönderdi buralara beni. tey tey :/ pzts -26 diyor la :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar