xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Arma said: xaty saolsun kurtardı. pati çıkana kadar kasacaktım. artık hon a geçebilirim. birazdan geliyorum oynayacak varsa haber edin. senden hemen sonra da pogodi'ye denk geldim, o da aynen önce paticik diye sordu, sonra da 'oh be' dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben kimseye öyle bişey demedim hahahjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ama ama ama ühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben bir türlü denk gelemedim cansına ama benzerine denk geldim aynısıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Torondor said: ahahah bu ne ya çük görünce ağlar lan bu, sayko olcak büyünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 NEDEN OLMUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 AHIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 xaty said: Arma said: xaty saolsun kurtardı. pati çıkana kadar kasacaktım. artık hon a geçebilirim. birazdan geliyorum oynayacak varsa haber edin. senden hemen sonra da pogodi'ye denk geldim, o da aynen önce paticik diye sordu, sonra da 'oh be' dedi :D insan hırs yapıyor yaa :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben de bakayım bi patiden biri gelicek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Beni gören korkmasın haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 HAYIR YAAAAA :( otomatiğe almışım her gelene next next next basıom. şuna da NEXT ddedim. kaldım öle... NAAPTIM BEN dedim :( gitti giden.. faketir bu dimi. fake dimi. fake diyin noonur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi internette güzel kızın ne işi var fake tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 canımsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img19.imageshack.us/img19/8341/ad222sz.jpg sagfsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bana ukraynalı insanlar geldi çok güzel kızlar vardı baya dans ettik tarkan falan dediler ruslana dedim kapattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bana denk gel dans ettiricem seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dragonmax said: HAYIR YAAAAA :( otomatiğe almışım her gelene next next next basıom. şuna da NEXT ddedim. kaldım öle... NAAPTIM BEN dedim :( gitti giden.. faketir bu dimi. fake dimi. fake diyin noonur :( http://i48.tinypic.com/2w4n2th.jpg dikkatli olmak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abaza nüfusu iyice arttı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 lan ahahah BEN AMELEYİM diyen hanginizdiniz :D patiden.. ahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 razzRaziel said: http://img19.imageshack.us/img19/8341/ad222sz.jpg sagfsadg hauhaha bana da çıktı bu eleman, yanında arkadaşı da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Todesengel said: Beni gören korkmasın haa :D Ankara da mı yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 LAN TODE 1-2 SAAT ÖNCE SENİNLE KONUŞTUK SENİ GÖRÜR GÖRMEZ TÜRKSÜN DMİ DEDİM KESİNLİKLE DEDİN AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 patiden biri çıktı efes bardağında süt içen ama tırsak çıktı nicki söylemedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sipeyskeyk said: LAN TODE 1-2 SAAT ÖNCE SENİNLE KONUŞTUK SENİ GÖRÜR GÖRMEZ TÜRKSÜN DMİ DEDİM KESİNLİKLE DEDİN AHAHAHAH sonra suratıma kapattın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 olm kuzenimin laptopundaydım touchpad yüzünden sıkıntı yaşadım yanlışlıkla çok kişiye kapattım,üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar