Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://img215.imageshack.us/img215/8717/maskc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 adam çıktı karşıma dalga geçiyodum falan adamla webcam de yok bende adam da muhabbetçi çıktı 2 saat muhabbet ettik baya konuştuk ama neyse sonra türküm dedim bi anda kapattı lan adam çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi bu gbi şeylerde millet neden normal konuşur çözemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çok yalnızız :( dsfgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Benim canım sıkılıyo muhabbet edesim var mesela omegle'da adam gibi muhabbet ediyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Cyanide said: http://i46.tinypic.com/34dlanc.jpg al işte snn de kısmetın buymus kjasdhgaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok lam onu demiyorum ben. eğlenceli değil, bu bir. ikincisi ne biliim lam. otobüste gördüğün adamla bayağı samimi konuşma yapmaya benziyor.. buradan bi adamla konuşurum msn'den onun yerine. hatta derim lan gelin bi toplaşalım yiyelim içelim konuşalım.. netten olmuyor nan.. ben şişko görürsem ben yamyamın diyorum, kız görürsem dans etmesi için ikna ediyorum. olmadı kafasız maymunlar saldırtıyorum.. adamın birine sen çöp torbasına benziyorsun dedim (şişko, bi de kafa hood sweatshirt içinde) koptu adam.. işte internet budur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi arkadaş vardı içtik falan sonra gitti kaldım evde yalnız, msndekiler de hep aynı insanlar yani bi değişiklik oluyo belarusluyla muhabbet kurunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 OLM BEN DE PATİDENİM LAN NEDEN KAPATTIN KAPININ ÜSTÜNDEKİ DONDAN TANIDIM ASDKLAŞDLASŞLDASŞDLAKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zilyon tane denemeden sonra bu çıktı. amcalar açmış live cuk gösteriyo millete. http://img339.imageshack.us/img339/7947/asdsp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sipeyskeyk said: OLM BEN DE PATİDENİM LAN NEDEN KAPATTIN KAPININ ÜSTÜNDEKİ DONDAN TANIDIM ASDKLAŞDLASŞLDASŞDLAKSD gozlugu gorunce tırstım agır sapık sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 AHAHAHAH neler yaşıyorum bi bilsen herkes söze NICE GOGGLES diye başlıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 0ne sen askerde değilmisin lan niye çıkıyosun karşıma gidip izmarit toplasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o değil de şimdi bi girim dedm kimse konuşmuyo benle webcam açık değil diye:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bi de bağyansın yani açsan webcamini ohoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bella said: o değil de şimdi bi girim dedm kimse konuşmuyo benle webcam açık değil diye:( ben konusurum öm gel msn verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 lan çıplak bi çift çıktı hey diyip sevişmeye başladılar disconnect ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ÇOK CAZİBELİYİM DİREK AÇTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi ben bildiğin dalga geçtim adamın birinin arkasına nbali bi zencinin posteri vardı korkuttum adamı arkanda birisi var gibisinden adam döndü baktı bende tamam problem yok zenciposteriymiş yazdım kapadım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sipeyskeyk said: ÇOK CAZİBELİYİM DİREK AÇTI ahaha oha :D giresim geldi lan siteye gadgagfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 adamınbiri said: 0ne sen askerde değilmisin lan niye çıkıyosun karşıma gidip izmarit toplasana Ne askeri yav,izindeyim ben daha 3-5 gün de takılıcam buralarda, çoook çıkıcam karşınıza daha. sfdfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bella said: o değil de şimdi bi girim dedm kimse konuşmuyo benle webcam açık değil diye:( nbn konusurum bağyan 25 m izmir huseyin izmirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "peder zickler" said: lan çıplak bi çift çıktı hey diyip sevişmeye başladılar disconnect ettimmorelim bozuldu lan millet şu anda sevişip sürf yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 biri bana güldü yav? karı diyip terbiyesizlik ettiydim de gittiydi. kimdi o? içimde kaldı yeminle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "peder zickler" said: "peder zickler" said: lan çıplak bi çift çıktı hey diyip sevişmeye başladılar disconnect ettimmorelim bozuldu lan millet şu anda sevişip sürf yapıyo Çirkinler miydi de çıktın? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar