Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abvblizzard said: Vulgar said: 85-95 arasıyla 99-09 arası baya fark var gibi yanlışmıyım ? Tabi ki Artık kayıtlar daha kaliteli iğrenç cılız vik vik gitar tonları yok yeni gruplarda. Kollektif bişey müzik giderek gelişiyor. Tek riffle albüm çıkarırsan tutmaz artık yeni bişeyler yapman lazım. fark var tabiki ama bence 85-95 arasındaki çıkan albumlerin hiç biri artık piyasaya çıkmıyor eskiden daha kaliteliydi sanki Doruk eskiden daha iyi heavy metal albumleri çıkıyordu artık çıkmıyor herkes benim gibi mi düşünüyor diye ortamı yokluyorum.. anlayamadın galba..ayrıca en başarılı albumu kişiden kişiye değişir, ancak bellli bir gerçek varki iron maidenın eskiden çıkardığı albumleri, daha bi ilgi çekiyordu.İnsanlarda eskisi gibi heyecan merak yok.Ayrıca iki gram müzik bilgisi falan değil baya bi müzik bilgim var rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tamam ortamı yokladın, ortam da sana gerekli cevabı verdi. bu durumda anlamayan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Metal kötüye gidiyor muhabbeti hep oluyor ya, heavy metalin Amerika'ya kayması, metalcore ile tepişip çıkan garabetin mainstreamde fazladan tutması, ekstrem tarafta gordur satanizmdir ilgi çekmesi vesaire. Bütün bunların yanında artık müziğe erişimin çok daha kolaylaşması, insanların daha çok ve daha farklı şeyleri dinleyebilmeleri, grupların farklı tarzlardan etkilenme imkanlarının iyice genişlemesi gibi nedenlerle de gelişim daha hızlı oluyor öncesine göre. Prodüksiyon imkanlarının hayvan gibi gelişmiş olmasına hele hiç gelmiyorum. Çıkan sonuç metal her evrildiğinde çıkan bebeği eski topraklar tutmayabiliyor ama zamanla o bebek büyüdükçe her şekilde toparlıyor, daha önce de oldu bu yani. Ben metalcore'a falan kesinlikle bayıldığımı söyleyemem, ama zamanla ordan da en eski toprağın tutucunun bile seveceği bir şeyler çıkacak yani, bu işin doğası böyle =) Bu nedenle metal elden gidiyor korkusu yersiz bir korku. Daha da babacan açıklanamaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Vingthor said: Vulgar said: 85-95 arasıyla 99-09 arası baya fark var gibi yanlışmıyım ? o dönemi seviyosan fark var evet. katkat daha iyi fark bence mesela. kaç yaşındasın allasen kimden öğrendin eski metalci kafalarını ya. git. 'ne varsa eskiden vardı abi metal kötüye gidiyor' falan. lan bırak Şu an yüz yüze konuşsak büyük ihtimalle lan bırak falan diyemezdin.. İnternette klavye delikanlılığı yapmanı tercih etmem cünkü gerçekte benimle konuşsan büyük ihtimalle lan deil sesini bile yükseltemezsin ..Neyse sana genede cevap verecem yaşım 23 müzikle ilgileniyorum metal müziği de çok severim.Ortaokula giderken pantera nın yeni albumu yada metallica nın s m albumu cıkarken ki heyecanı unutumam evet şimdi yeni metal akımı Lamb of god, hatebreed gibi gruplar ve bu grupların yeni albumleri beni sarmıyor.Sevin yada sevmeyin bu müzik çok değişiyor ve ben bu değişmeden pek memnun değilim Ayrıca bukadar müzik bilginle artistlik yapmaya çalışıyosun lan bırak falan gibi şeyler diyeceğine adam gibi bir vidyo koy gitar calarken davul calarken de oyle hava at bi işe yarasın griswold açıklama için saol haklı olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Boşa yazmışım anlaşılan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Griswold said: Boşa yazmışım anlaşılan haha. yoo nerden çıktı?senin yazını gormeden attım mesaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Biader ne alakası var gitar çalmakla müzik bilgisinin? Apayrı şeyler hayvan gibi müzik takip edersin 10000 tane CD vardır ama bişey çalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 jimi hendrix nota bilmezdi agalitense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 @vulgar karşıkarşıya olsak sesimi yükseltmezdim evet. sessiz sessiz şiir gibi döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bulgaristan'da olmuştu 2 sene önce gittiydim la ben bu festivale. olursa hiç durmamalıyız gitmek için. gitmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ama haziran 24 çekiyo ehe eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 metalika ölmüş gömeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Vingthor said: @vulgar karşıkarşıya olsak sesimi yükseltmezdim evet. sessiz sessiz şiir gibi döverdim AHAHAHAHAHHAH OK KIB klavye delikanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: Vulgar said: son 5 yılda çıkan adam gibi album soylıyebılecen mı yada son 10 yılda ??????? scenes from a memory allahtan kork be abi! cynic - traced in air mastodon - blood mountain opeth - watershed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.facebook.com/home.php?filter=lf#/event.php?eid=192992875266&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Sonisphere Festival 2010 Ingiltere listesi: Iron Maiden, Slayer, Rammstein, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, The Cult, Iggy & the Stooges Polonya listesi: Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon, Behemoth Finlandiya listesi: Iron Maiden, HIM, Slayer, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, Heaven & Hell, The Cult, Iggy & the Stooges Isvec listesi: Iron Maiden, Slayer, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, Heaven & Hell, Iggy & the Stooges Cek Cumhuriyeti listesi: Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon, Heaven & Hell Turkiye'de sahne alacak gruplar, onceden aciklanmis ulkelerin listeleri icinden secilecektir. bu doğruysa, BAYA iyi grupların/kişilerin gelme olasılığı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 iron maiden tek başına gelsin 2 gun boyunca butun şarkılarını çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 of iple çekiyorum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 HIM falan gelip de boşuna slot doldurmasın aman diyim :P behemoth da kendi turnesiyle gelcek zaten yakın bi zaman da, onu da silelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mokoko said: iron maiden tek başına gelsin 2 gun boyunca butun şarkılarını çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mokoko said: iron maiden tek başına gelsin 2 gun boyunca butun şarkılarını çalsın. valla çocuklar kesilir, katliam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bella said: Sonisphere Festival 2010 Ingiltere listesi: Iron Maiden, Slayer, Rammstein, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, The Cult, Iggy & the Stooges Polonya listesi: Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon, Behemoth Finlandiya listesi: Iron Maiden, HIM, Slayer, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, Heaven & Hell, The Cult, Iggy & the Stooges Isvec listesi: Iron Maiden, Slayer, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, Heaven & Hell, Iggy & the Stooges Cek Cumhuriyeti listesi: Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon, Heaven & Hell Turkiye'de sahne alacak gruplar, onceden aciklanmis ulkelerin listeleri icinden secilecektir. bir damla göz yaşı dökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 metallica yapalım onu biz ya. şöyle kill'em all, ride the lightning, master of puppets ve and justice for all'daki tüm parçaları çalsınlar. üstüne black album, load ve reload'dan ortaya karışık bir şeyler. hatta st.anger'dan frantic, some kind of monster, unnamed feeling falan da olur. ardından da patlatsınlar death magnetici. orgazmdan ölürüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 öyle bişi yapsalar ne kadar fanları olsam bile kafam şişerdi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar