progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 http://www.joblo.com/newsimages1/sorcerersapplogo.jpg said: Balthazar Blake (NICOLAS CAGE) is a master sorcerer in modern-day Manhattan trying to defend the city from his arch-nemesis, Maxim Horvath (ALFRED MOLINA). Balthazar can’t do it alone, so he recruits Dave Stutler (JAY BARUCHEL), a seemingly average guy who demonstrates hidden potential, as his reluctant protégé. The sorcerer gives his unwilling accomplice a crash course in the art and science of magic, and together, these unlikely partners work to stop the forces of darkness. It’ll take all the courage Dave can muster to survive his training, save the city and get the girl as he becomes THE SORCERER’S APPRENTICE. National Treasure serisinin yönetmeninden yeni bir film. Baş rolde Nicholas Cage var. Kötü adam da Alfred Molina birde Monica Belluci var kadroda. (Hazır National Treasure'nin yönetmeni bide Nicholas Cage bulmuşken National Treasure 3 çekselerdiya ^^). Hoş bir fantastik aksiyon olacağa benziyor fakat efektler çokda iyi durmuyor. Birde Nicholas Cage öyle şapka ve paltoyla aklıam direk kitaplardaki Harry Dresden'i getirdi. Onunda bir filmini çekseler aslında. http://www.youtube.com/watch?v=-h_fMAV7jXc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oyuncular güzelde keşke çocuk oyuncu yerine başkasını seçselermiş. efektler güzel gözüktü gözüme. bide sinemada görmek gerek. bu arada ben mi yanlış duydum yoksa disney filminde "fuck" mı dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hemen gelsin gidelim, bana grafikler çok da kötü gözükmedi. Nicolas cage de çok abes durmamış gibi role. July biraz uzakmış ama olsun, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oh fuck diyor evet guzel gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hoş gibi de,temmuza kadar ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 progamer said: Birde Nicholas Cage öyle şapka ve paltoyla aklıam direk kitaplardaki Harry Dresden'i getirdi. Onunda bir filmini çekseler aslında. evet kitaplardaki tanıma ve kapak resimlerine benzemiş baya. dresden ın filmi değil de dizisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Nicolas abibin yeni alanı fantastik filmler sanırım,bundan önce Season of the Witch(Mart 2010) diye bi filmi var,birde Astro Boy'da seslendirme yapmış,ama gösterime ne zaman girecek Astro bilen varmı?İmbd'de kasım diyo,yanlış sanırım... http://www.youtube.com/watch?v=Xj3JLTM_FOk (Season of the witch trailer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Season Of The Witch de iyiymiş yannız. Hemide Ron Pearlman da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ben mi cage den soğudum bilmiyorum ama iki filme de gitmemiş, hele birincisine hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pfft nic cage ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 lord of war dan sorası gereksiz cage abimin.seviyorum adamı ama artk yakıştıramıyorum rolleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 filmin adı çok orjinal olmuş, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi bu adamın bi filminde ferrari olmasın ya :D araba manyağı herif ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eğlenceli bir filme benziyor bekliyorum. dipnot: cage çok filmde oynuyor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Borç batağında olduğundan kendisini dandik filmlerde daha çook göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bekliyorum bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Alfred Molina(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xbe8OhCYMys&playnext_from=TL&videos=8xTVdb8JGZ0&feature=sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 film eğlenceliydi. klişeler çok du ama star wars'a atıfta bulunduğu sahnede geberdim gülmekten. hahaha eve döndüğümde aklıma geldikçe gülüyodum hahaha eğlenceli yerleri daha çok diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 eğlenceliydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ben beğenmedim ya, güzelim konuyu harcamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Eğlenceli gibi. İzlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 konu pek afili değil ama film çok eğlenceliydi animasyonlarda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 tam bir nicolas cage filmi heralde, 6/10 eğlenceli, daha iyi güzel olabilecekken olamamış film. (izlemeden yorumladım ama adamın 2-3 istisna hariç bütün filmleri aynı:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 izlemeden yorumlamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar