Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi etmek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maddi değeri az ama manevi değeri fazla olan entresan bi evlenme teklifi yöntemi arıyorum.. başım fena halde dertte:D aklıma bi kaç bişi geldi ama genede buradanda güzel fikirler cıkar diye düşündüm bide paylaşmak istedim.. eğer güzel farklı fikirleri olanlar varsa bi zahmet yazsınlar:D
Mesaj tarihi:
Maddiyat önemli degil.. önemli olan manevi anlam taşıması.. çin lokantası diyorlar falanlar filanlar vs.. hic biri işe yaramıcak biliyorum.. cünki karsımdaki insan maddiyat degil maneviyatcı bi insan.. yani güzel bi yerde yemek vs. falan filan degil... hem entrensan olacak hemde manevi degeri olacak.. yani gidip sadece para harcama ile yapılacak bişi olmaması lazım.. onu anlatmaya calısıyorum.. son 1 haftam :D
Mesaj tarihi:
neyse ciddi olarak bi tane

Çok yüksek yerlerde parayla çalıştırılan dürbünler oluyor, oranın görüş sahasında bir yere benimle evlenir misin yaz güzelce. Yukarı çıkınca da oraya odakla dürbünü, ohaamqivetevet tepkisi al
Mesaj tarihi:
hım güzelmiş :D

Açık hava reklamcısıyım zaten :D ozaman söyle 3x5 m ye bi benimle evlenirmisin bastırttayım vinyl üzerine güzel olur :D bu aklıma gelmişti ama dürbün olayı güzel oldu..
Mesaj tarihi:
kıy paraya geçtiği yerlerdeki bilbortlara benimle evlenirmisin yaz ikinizin resmini falan koy görünce şaşırsın
EVEEEEET diye telefonu açsın
sende dalgınlıkla ne evet'i lan de
ayrılın

bekarlık sultanlıktır manyakmısın sen:D
Mesaj tarihi:
Satanael said:

hım güzelmiş :D

Açık hava reklamcısıyım zaten :D ozaman söyle 3x5 m ye bi benimle evlenirmisin bastırttayım vinyl üzerine güzel olur :D bu aklıma gelmişti ama dürbün olayı güzel oldu..

iki kurus daha harca, bir muzisyen ya da grup falan tut, siz durbune giderken gelsinler dumtek yapsinlar aniden

esteli cagir hang drum calsin mesela, al sana orjinallik. daha orjinal evlenme teklifi de bulursan yaz buraya

kiz ufo esprisi yaparsa kotu ama, teklifi falan birak kac o zaman

edik; kisisel degil mi bu ya? oyle gibi de degil gibi de, en guzeli modlara pasi atip kacayim ben

ikinci edik; daha guzeli yeterince beklersen o dayanamayip ediyor, kabul ediyorsun bitiyor. oyle cok kolay, ama benimle evlenir misin den sonra allah belani versin gelmesi mumkun, kaldiramayacaksan bekleme. ben evet versin dedim mesela, hem soruya hem bedduaya cevaben
Mesaj tarihi:
Is paraya bakar, pra olduktan sonra uzayda bile edersin..

Soyle bisi olabilir ornegin 1.5-2 milyari gozden cikarirsan.

Kiza hic caktirma , de ki seni bi restorana yemege goturucem, giyin cikiyoz, hatta biraz daha paran varsa (belki yukardaki para dahilinde de olur) bi de araba kirala soforlu, ayni evdeyseniz eve gelsin araba sizi restorana gotursun, degilse sen beraber git adamla kizin evine, kizi al. Sonra de ki seni otantik bir yere goturuyorum, cok ilginc bir restoran, restorana cevrilmis bi yer. Sonra adama daha onceden verdigin adrese, yani helipad e gidin, muhtemelen ya hangar ya da benzeri bir yer olur, ucaklarin helikopterlerin oldugu yer. Gelince kiz sasiracak ne burasi diye restoran yok, dicen ki surpriz buydu, iste eski helikopter/ucaktan restoran yapmislar ona giricez simdi icerde. Kiz eyecanlanacak ayy ne guzel diye, iceri giricen adam ismini alicak ha hosgeldiniz dicek bi sampanya ikram edicek oncesinde, siz giriste bekliyosunuz daha, o sirada bi DVD/CD gibi bisi oynicak, iste helikoptere soyle binin soyle inin, soyle olursa bunu yapin diye, kiz sasiracak, bu noktadan sonra artik kiz ya ihtimal vermicek kafasi karisacak, ya da anllicak olayi.

Helikoptere bineceksiniz bi sehir turu yapacaksiniz havada 40 dk 1 saat neyse artik, kiz surprizin bu oldugunu sanicak, havalara ucucak. Sonra helikopter hafiften sehir disi bi yere cikicak istanbulsa boyle yerleer var ama diger sehirleri bilmiyom. Bi alana helipad e yada yesillik bi yere inecek. BU helikopterler kucuk oldugu icin her yere inebiliyo helipad olmasina gerek yok, 3-4 kisilik kucuk helikopterler. Her neyse , tam restoranda inmis oldunuz boyle daglarin bayirlarin cinde bir restoran, arabasiz sehir hayati olmadan, girdiniz iceeri, geleceginizi bilen kisiler karsiladi, oturdunuz, sampanya sarap yemek devam ettiniz, orada yere comelip yuzugu cikarip evlenme teklif ettin. Kiz bayilmadiysa bu noktada sanslisin, sonra geri dondunuz yemek bitince, ayni helikopterle sehre geri donup eve gittiniz, gunun geri kalani size kalmis eglenin ziplayin ne yaparsaniz yapin.
Mesaj tarihi:
40 kişilik bi amigo grubu tut, yada rica et gelsinler.

Pankart açsınlar kızla bi alışveriş merkezinde gezerkene.. sonra da evlenme teklifi et. Ardından tezahürat yapsınlar size uygun. Kiz hayir derse kırk kisilik amigo grubundan güzel, kafiyeli küfür yer. evlensenizde evlenmesenizde ömür boyu anlatır sağa sola.
Mesaj tarihi:
dogru zamansa kız herseyı kabul eder. eglenılecek degıl evlenılecek kız arıyorum ben desen bile olur da tabi yıllar sora bunun acısı fena cıkar. kadın dırdırının arttığı bir vakit, sana "ne hödüktün sen be " diyebilir. bu devirde herşey zor arkadaş. özgüvenin olsun gerisi mumdan olsun.
  • Yeni Oluştur...