Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 EVGENY Moskalev adlı Rus bilimadamının geliştirdiği yöntem sayesinde artık içki içmeden sarhoş olunabilecek. Moskalev'in ürettiği alkol hapı, alkolün özel bir teknikle toz haline dönüştürülmesiyle elde ediliyor.Moskalev "Sıvıları toz haline dönüştüren bu teknelojiyle, bütün sıvıları kapsül haline getirebileceğiz." dedi. Bilimadamı şu ana kadar toz haline dönüştürdükleri en yüksek alkol seviyesinin yüzde 96 olduğunu söyledi. Bu yöntemle viski, konyak,bira ve şarap gibi birçok alkollü içeceğin hapı yapılabilecek.. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=190955&cat=200&dt=2009/12/05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fitilini yapmaları gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Valla oturup litrelerce içeceğime hop yutarım iki kapsül. çok daha pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 milletin ickisine hap atma devri bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "nutella yerim" said: fitilini yapmaları gerek açır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 rakı için duble ve tek olarak ayırcaklarmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 2 tane alınca duble işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yanlız alkol koması olayı artar. 10 tane biraz içersen şişersin içemezsin ama bi kasa hap yutabilirsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 gerçek mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bir buluş ardından teorik bilimadamı tepkilerinin milletlere göre dağılımı: İngiliz bilimadamları: Abi sıvıları toz haline getirmeye yarayan bir teknoloji geliştirdik-> Kapsül gıda! İsviçreli bilimadamları: Abi sıvıları toz haline getirmeye yarayan bir teknoloji geliştirdik-> Toz halindeki sıvı gıdalar ornitorenklerin psikolojilerini nasıl etkiliyor?!?! Rus bilimadamları: Abi sıvıları toz haline getirmeye yarayan bir teknoloji geliştirdik-> Hap Alkol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 türk bilim adamları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 moriQ said: gerçek mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 said: Rus bilimadamı nedense şaşırmadım.. hap halinde nataşayı da ukrayna'lılar yapar önümüzdeki 10yılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Llama said: türk bilim adamları ? "gevur yapıyo abi" dasaaa said: said: Rus bilimadamı nedense şaşırmadım.. hap halinde nataşayı da ukrayna'lılar yapar önümüzdeki 10yılda abi nataşanın hapı tutmaz, nataşa dediğin 1.80 olucak, 2 cm'lik hap kesmez kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lan aynı anda atılan mesajla öbür sf'de kalmak priceles! -_- tam bi mutsuzluk anı olm dasaaa said: said: Rus bilimadamı nedense şaşırmadım.. hap halinde nataşayı da ukrayna'lılar yapar önümüzdeki 10yılda demiştim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "nutella yerim" said: fitilini yapmaları gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eyvah lan alan yetkilisinin mesajının arkada kalmasına neden oldum, korkuyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Llama said: "nutella yerim" said: fitilini yapmaları gerek açır sonra şişe falan sokuyorlar tatsız olaylar yasanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben kullanırım. iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ooo yemek haplarında ilk adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "nutella yerim" said: sonra şişe falan sokuyorlar tatsız olaylar yasanıyor yada damacanaya sokuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tadını alamadıktan sora neye yarar ki lan. uyurum daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 alkol hapı atıcagıma mantarlanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar