Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya burda özet ile yorum yapıyorsunuz hakem hakkında ama son 15 dakikayı izlemeden hakem hakkında yorumda bulunmak saçmalıktan başka bişey değil. tek kale oynarken gs hakem direk olarak oyunun gidişatını etkiliyor son 15 dakika.

bütün maç tek bir pozisyonu olmayan ibb maç sonu ite kaka kornerlde dahil 4-5 pozisyon buldu gs kalesine. bu pozisyonlara baktığınızda hepsi ölü top ve hakemin marifeti.

ibb ye çalınan o kadar ucuz fauller var ki buna bişey demezdim hakem yorumu deyip geçerdim fakat aynı hareketlerin çok daha sertini pozisyona yakınken gsli futbolculara yapılınca oyunu devam ettiriyorsan, insanların bunun altında art niyet araması gayet doğal.

azizden federasyondan falan etkilendiğini söylemek mantıksız hakemin. bariz olarak staddaki tezahüratan etkilendi maltoz. kendine yapılan küfürsüz tezahuratı kaldıramıyorsan yapmıyacaksın bu mesleği eğer küfür ediliyorsa da kurallar dahilinde anonsunu yaptır. maçın gidişatını etkilemeye ne hakkın var ?

federasyondaki mallarada şuradan kızmaya hakkı var taraftarların.her sene 3 büyüklerin hepsi etkliniyor hakem hatalarından kimisi kötü yönde kimisi iyi yönde.anadolu klüplerinin maçlarında kimbilir nasıl hatalar yapılıyor onu hiç bilmyioruz pek takip etmediğimizden. kaç sene oldu hakemler hep kötü ve hiçbir iyileşme olmuyor. uluslararası mücadelelerde kaç tane türk hakem var ? dünya kupasına şimdiye kadar 1 hakem gönderebilmiş miyiz? 1 tane iyi hakem bile çıkaramıyorsan tabi ki insanların tepki göstermesi doğal birşey.

bu kadar mı zor arkadaş tarafsız maç yönetibilecek, bir şekilde etki altında kalmayacak hakem yetiştirmek 72 milyonluk ülkede ?
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Holy said:

AY LİDER OLAMADI GENE BU TAKIM AY AY ÇOK FENA
NEYSE İNŞALLAH 20 SENE SONRA LİDERSİNİZ KANKA :D:D:D:D
lider olmak problem değil, sene sonu şampiyon olalım yeter
üzmek istemem galatasaraylısın zaten yeterince üzüldünüz ama lider olmadan şampiyon olunmuyo :(:(:(
federasyona başvurun, belki şerefli ikincilik verirler bonus niyetine.
Sosyal ağlarda paylaş

maç 1-0'ken o şekilde bitmesini istiyosan en düz mantık şekilde gol yememeyi istersin, ama bu mantıkla maç kazanılmıyo saha kenarında duran adam kıvırcık saçlı rumen bi amca değilse. top yapıp maçı bayacak bi orta saha falan da yoksa, ki oyunculara bakınca kaliteli bi savunma hattımız da yok, her türlü yiyosun, yemişiz zira yine.
hakkaten yeniliyomuşuz böyle yapınca fenerbahçe'ye özgü bi durum değilmiş konusunda ikna olduysak geçelim lütfen şu işi.
hayır çünkü zaten biliyoruz bugün puan kaybedeceğimizi. aksi yok bi süredir. yiyelim baştan bi tane, 60. dakikada falan da çıkaralım o golü bitsin. ne gerek var yani. geriliyoruz boşuna.

maçı bi 15 dakika izleyebildim yalnız. elano gayet etkiliydi, oynanan oyunla ilgili bi tek ona şahit oldum iyisiyle kötüsüyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izlemeden 3-5 dakikalık özetlerle yorum yapılmasına izin verilmemesi gerekir bence. Özellikle Livescore'dan skora bakıp burda ahkam kesenler ayrı bi komedi...
Maçın son 15 dakikasında rezalet bir yönetim sergiledi hakem. Zaten merak edenler açsın baksın bu hakemin daha önceki Galatasaray maçlarında neler yaşanmış...
Fenerbahçe'li bir kaç arkadaş ağlamış biraz yok Bilica'ya faul var falan diye. At gözlüklerinizi çıkarıp pozisyonu tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Her temas faul değildir. Bu pozisyon hakem yorumudur,Bilica'nın ayağına bir darbe olduğu aşikar peki Bilica normal hareketine devam ederken mi bu darbeyi yemiştir yoksa rakibin ayak koyduğunu görüp aman şimdi kim koşucak topun peşinden ayağımı takıp bırakayım kendimi şuraya nasıl olsa sırtımda Fenerbahçe forması var mı demiştir?
Kimse kusura bakmasın Aziz Yıldırım amacına ulaşmıştır. Bir gün önce yaptığı açıklama ne federasyonu korkutur ne başka birini ancak hakemleri korkutur,meyvesini de dün akşam verdi zaten. Hüseyin Göçek daha maça çıkarken aman Galatasaray'dan yana bir hata yapıp da başıma iş açmayayım düşüncesi içindeymiş bence. Korner pozisyonu anlıktır önemli değildir ama ancak kafası başka yerlerde olan hakem o pozisyonu kaçırır. Son 15 dakika topla oynama yüzdesi yazılmış e zaten son 15 dakikanın 10 dakikası İBB'nin hikayeden kazandığı serbest atışlarla geçti.

Yazık Türk futbolu bu kadar kolay manipule edilememeli. Aziz Yıldırım bir kez daha bu tarz olayları ne kadar iyi başardığını herkese göstermiştir.

Hakemi Aziz Yıldırım'ı Federasyonu bir kenara atınca, ben açıkçası izlediğim Galatasaray'ı beğendim(75 dakika için) bilmiyorum neden bu kadar ağır eleştirilmiş. Sahada bir Baros olsa Nonda yerine skor 4-5 olurdu bana göre demekki o kadar da kötü bir futbol yokmuş ortada... Rijkaard baktı ki gol atamıyor defansa çekilip ayağa paslarla son dakikaları eritme yoluna gitmeye çalıştı ama başarılı olmadı. Arda,Nonda neden çıktı diyenlere cevapsa zannediyorum 75 dakikalık tempolu oyundan sonra fizik olarak oyundan düşmüş oldukları söylenebilir. Tabi bu da benim fikrim katılanlar katılmayanlar olucaktır.

Bir parantez Mustafa Sarp'a açmak istiyorum. Türk futbolunda ağzı 3-5 kelime yapan,cümle kurabilen nadir futbolculardan bir tanesi bu. 90 dakika dişini tırnağına takarak mücadele ediyor. Hakkının yendiğini düşününce de tabiri caizse saçını başını yoluyor. Bu kadar ağır eleştirileri hakettiğini düşünmüyorum. Maç sonrası yayınları izlemedim eğer küfür ettiyse hakeme tabiki onun da cezası verilmelidir,zaten verilicektir H.Göçek öylesi bi fırsatı kaçırmaz.
Uzun oldu biraz kimse kusura bakmaz umarım ama sonuçta herkesin okuyup okumama özgürlüğü olduğuna göre sorun değildir sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

Achtel said:

Fenerbahçe'li bir kaç arkadaş ağlamış biraz yok Bilica'ya faul var falan diye. At gözlüklerinizi çıkarıp pozisyonu tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Her temas faul değildir. Bu pozisyon hakem yorumudur,Bilica'nın ayağına bir darbe olduğu aşikar peki Bilica normal hareketine devam ederken mi bu darbeyi yemiştir yoksa rakibin ayak koyduğunu görüp aman şimdi kim koşucak topun peşinden ayağımı takıp bırakayım kendimi şuraya nasıl olsa sırtımda Fenerbahçe forması var mı demiştir?

oha hıncal jr.dan fantastikleri de varmış
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre yorumdur. Dediğim gibi faul diyene hayır faul değil demem. Faul değil diyene de yok arkadaş bu faul demem. Hakem yorumudur ağlanıcak bişey yok diyorum ben sadece.
Birde penaltı pozisyonuyla ilgili yorum yapayım e iyi güzel çekmişler de orda bi orgy tarzı çekişme olmasını geçtim topun oyuna girip girmediğinin tartışmalı olduğunu da geçeyim, yahu her gün yüzlerce kez oluyor bunun benzeri pozisyonlar... kaç kere gördünüz penaltı çalındığını.
Hakan Şükür'ün ceza sahasında forması yırtıldı penaltı çalan olmadı geçin bunları biraz ya. Takımım sahada 90 dakika gezicek ondan sonra ben bunlardan medet umucam yok canım daha neler...
Sosyal ağlarda paylaş

Eger Gs nin oynadigi futbolu begendiysen zaten diyecek birsey yok seninle once futbol nedir nasil oynanir nasil oynanmali onu konusmaliyiz ondan sonra faul var faul yok konusalim :)

Begenmediginiz Nonda suanda gol kralligi yarisinda zaten nonda yerine baros olsaydi 3-4 olurdu demekte naiflikten cok daha ote bana gore..

Nonda bir karsikarsiya atamadi o kadar..

Ona bakarsaniz istanbul B.B kalecisi hata yapmasaydi siz o golude atamiyordunuz simdi bunlarimi konusalim o boyle olsaydi soyle olurdu soyle yapsaydi buna donerdi diye..

GS pompalanmayi kaldiramadi daha 6. hafta sampiyon ilan edildi. Arda messi ile bir tutuldu. Dun ugur u bile gordunuz gencecik cocuk onune gelene bagiriyor cagiriyor hakeme laf ediyor.. Ki bence kirmizi kartlik bir hareketi var hakem es gecti..

Ozetle mutluyum bjk puan kaybetti fb puan kaybetti gs puan kaybetti.. Ilerki haftalarda bir bursa-bjk beraberligi bi gencler-gs macindan gencler galibiyeti ligin zirvesine 6-7 takimi ortak eder bir hafta 6. olan obur hafta 1. olur guzel zevkli gecer :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü oynayan takımın topla oynama yüzdesi %61
Çektiği şut 16
Kaleti tutan şutu 7
isabetli ortası 6
kullandığı korner sayısı 5

6 tane gol pozisyonu bir tane de golü var...
rakibinin bir tane gol pozisyonu 90. dakikada,bir de golü var yine 90++ larda.

Ben maçı geçip istatistiklere baktığımda bile öyle rezalet falan bi tablo görmüyorum ekranda. Ki 75 dakikalık bir Galatasaray üstünlüğü vardı sahada.

Dipnot: maçını 3-0 kazanan kayserispor'un toplam şutu 8 kaleyi tutan şutu 5...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...