Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 said: Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlığını bıraktığını açıkladı. ee tabi adam cagız söz verdi 3 yıl dedi nası tutucak şimdi görücez artık neler yapıcak :) yıldırımcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 lan! noluyoruz dedim de sonra klupler birligi hödösü çıktı rahatladım ama tam da rahatlamadım bıraksa iyi olur baydı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kulüpler birlii ile ne alakası varmış başarısız olmanın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Açtığın başlığa.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bu klüpler bizim maçlarda yatmıyor.Başlarım bu klüpler birliğinin başkanlığına istifası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hehe bende yanlış anladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gene mi demeye gelmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yıldırım demirören de istifa etse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kulüpler birliği diye tırt bir oluşumun başkanı olması bile saçma. kulüpler birliği nedir ya, kendi hakkını savunamayacak kadar aciz takımlar birlik olsun bence. havuzdan da çıkarız bak, ona göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aziz avrupadan kümeye oynayan takımlarla bi lig oluştursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o zaman beşiktaş birinci girer listeye afsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 AĞLAMA DEĞĞĞMEEEEEZZZ HAYAAAAAT BU GÖÖÖÖZZ YAŞLARIIINAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bir masum mor menekşe, ağlıyor mu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kanaltürk'de aziz 101 intro. to QQ dersi veriyodu. kızarmış, bozarmış İSTİFA EDİYORUM diye yakarıyodu. arkadaşım takımın 2 pas yapamıyor ayağa ne ayaksın derler. eh 3 sene verdiği sözün içinde patlamasının etkileri bunlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ağlama değmez hayaat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 uefa izin vermez ya cl takımının azizin ligine girmesine, cl isim değeri düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aga ne söz patlaması? şampiyonluk hala bizde, beyin hücreleriniz mi öldü de söz gitti diye düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bu göz yaşlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abicim takımının futbol oynadığı yok sen çıkıp federasyonu, hakemleri tehdit ediyorsun. bu tavrı geçen sene adnan polat yaptı, arkasında işler iyice boka sardı, sonuncu sıradan uefa'ya gitti takım. aziz de kendi oyuncusunun kulağını çekeceğine suçlu hakem derse daha çoooook sömürür futbolcular. nasıl olsa kabahat bulan yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Klasik aziz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Klüpler birliğinin nasıl laçka olduğu Feneri ihrac etmek üzereyken bir anda Aziz'i başkan seçmelerinden belli değilmi zaten. Bir işlevi olduğunu düşünmüyorum zaten, önemsiz bir istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hayır yani. kazım richard kasımpaşa maçı sonrası barda eğleniyor. bunu yalanlıyorsun futbolcuna sorup, sonra fotolar da çıkınca selfpwn oluyorsun. önder barda sevgilisiyle kapışıp bileğini parçalıyor falan. sen hala hakem doğradı, ofsaytı vermedi. gs'ye ofsayt golü atarken nerdeydin derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi dedim yıldırım demirören istifa etmiş lan hiç duymadık ama oyunmuş... yok lan böyle değildi bu ama aziz yıldırımmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 fener çok kötü oynuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abicim böyle başlık mı açılır? yıldırım demirören mi istifa etti aziz yıldırım mı istifa etti aziz yıldırım kulüpler birliğinden mi istifa etti 500 tane soru çıkıo ortaya :D keşke 1.si olsaydı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar