sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yılbaşında Guitar Hero çılgınlığı ile Osman'ın davulunu bir kez daha bozmayı planlıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dreagloth said: Bizimkinde beyin de var ama. benim şahsi görüşüm 2 sinde beyin miktarının yaklaşık olduğu ama bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Hayvan gibi içip sarhoş olucam büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 amsterdamda 1-) getting high with german friends 2-) joining ze clubs. bonus görev: karı kız. adsfadsfj ze geermans r cumin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ne yapacam kös kös oturmaya devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 burdaymış asıl konu sanırım büyük ihtimalle cücelere gidiyorum. tamam oldu, aynı dil hatasını da yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben hala ne yapacagimi bilmiyorum. yat kiralamisti bir grup arkadas, iptal olmus. simdiyse bos ev olsa da gitsek diyolar, buyrun gelin diyemedim henuz, altindan ne cikacak bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 en mantıklısı ev sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 neyse yaptım planımı bu sene dışardayım yer de ayrıldı bakalım umarım değer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zaidral'lerin eve gidiyoruz galiba topluca.. du bakalm can sıkıntısından sataşmaya yazdıydım.. yoksa tanımam etmem zaidral'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayatımda şimdiye kadar hiç bir "ABİ BU AKŞAM BİZDE KOPÇAS ABZOLÜT ALIRIZ PARAĞA KIYIP YEEAA" teklifine prim vermedim. pişman değilim. yılbaşı aynı zamanda benim doğumgünüm. aile bireyleri "SENEDE Bİ GÜN DE BİZİMLE OL BE NOLCAK" dediği için, vicdan sömürüsüne yenilip ailemle olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaa said: zaidral'lerin eve gidiyoruz galiba topluca.. du bakalm ben dahil yedi kisilik yer var evde, ama paticik olarak gelinirse skor 0-0 olur, oysa bol gollu bir gece olmasi temennim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şu varnanın bana 2 senedir cektirdigi acıyı kızlarından cıkarcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Herkesin kırmızı donu hazır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sen göster bi kendikini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 işteyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu yılbaşı denen bok sinirlerimi bozuyo. sanki böle herkes çılgınlar gibi eğleniyomuş bi ben evde pinekliyomuşum gibi geliyo. LOTR izliyip saat 02:00 'ye kadar dünyayla bağlanıtmı kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 son dakikalarda verilen kararla evde gecirmemek adına taksimde erasmus partisine gidiyorum balansta. bakalım artık nasıl gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 şöyle izah ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu topicdede burada son buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 herkeze teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 çıktım balkona elimde bi tabak pilav var, dışarda millet 10dan geriye sayarken bende 19 yıldır sap girdim 20. yılıma da sap giriyorum dedim ve pilav yiyerek yeni yıla girdim. mutluyum, ardından içeri girip milletle takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben çalışıyodum güzel oldu yılbaşının bi anlamı kalmamış artık benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar