BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ewde otrmaktan baydım bana oyun tavsiye edeblrmsnz .. rpg ve strategy olmasında fps tercihimdr.. cm ve pes bi yere kadar yani :( bide secret bayarmı?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 fps olarak farcry öneririm iyi bi makinen varsa tabi.. painkiller önermek isterdim ama kapılar kapansın geleni vur sonra açılsın git şeklindeki serious samimsi oyunlardan nefret ediyorum.. fakat oyun kötümü hayır hiçde değil sadece konusu yok.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 painkiller kötü, tek sorunu konusu olmaması değil.hatta konusu var, gerisi boş. grafikler janjanlıymış gibi gözüküyor ama aslında iyi değil.sanırım q3 motoru.. farcry a +1 derim. onun dışında her daim bıkmadan oynanabilen counter-strike 1.5[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 nfs: underground prince of persia : sands of time öneririm birde.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 farcry çoktan bitti :) pop hmm sararmı diosn?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 undergorund da baydı artk 2. kere başliim dedim sarmadı yeniden veteranda call of duty oynuodm canm sıkldkça oda baydı bi yerden sora :([signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 online oyna call of duty all seeing eye programı yardımcı olur server bulmana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Far Cry, Thief3, Ground Control2[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Soldak[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 daoca başla[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 rpg olmasın demiş sen daoc de oldu Unreal 2004 oyna ama 6 cd dikkat bu arada avaturk un call of duty server ı var kasmana gerek yok yurt dışı için[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 07 Temmuz 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 rpg ve strateji olmasın hmm o zaman bir painkiller ı al bir de thief 3 al kafan sağlam olduğu zamanlar thief, sarhoş/uçmuş olduğun zamanlar painkiller oynarsın.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 of daoc rpg mi allah aşkına? Karakter yapıp rvr ye gidiyosun[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Infernal_Reborn, 08 Temmuz 2004 10:36 tarihinde demiş ki: rpg ve strateji olmasın hmm o zaman bir painkiller ı al bir de thief 3 al kafan sağlam olduğu zamanlar thief, sarhoş/uçmuş olduğun zamanlar painkiller oynarsın. :p güzel fikir :) thief third person dimi? oynu oynamak istyrmda kasış oyunlarda sinir krizi geçirebiliorm :p zarar vermemek için sağa sola daha almadm :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Diğerlerin yanında daoc rpg gibi kalır bu arada Alias güzelmiş deneyin derim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 painkiller da ilk bölmede unlocked demesi güzeldi direk soudm oyundan..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Nba Live 2004 Nhl 2004 bunları dene. Baktın olmuyor nfs:underground kas baktın oda olmuyor illede çubuduv çubuduv adam öldürcem diosan. Unreal Tournament 2004,2003 falan bunları dene[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Metal gear solid - sons of liberty[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Eski heyecanları tekrar isterim dersen Duke Nukem: Manathan Project, şöle derin derin taktik kasayım dersen CM 03-04 derim. Bir de gerçi strateji olmasın demişin ama bildiğimiz stratejilere benzemeyen bir oyun olarak yıllar öncesinin Fragile diye bi oyunu var. Anlayana kadar oyun çok itici geliyor ama anladıktan sonra başından kalkamıyosun.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 True Crime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Rewendor, 10 Temmuz 2004 21:38 tarihinde demiş ki: Eski heyecanları tekrar isterim dersen Duke Nukem: Manathan Project, şöle derin derin taktik kasayım dersen CM 03-04 derim. Bir de gerçi strateji olmasın demişin ama bildiğimiz stratejilere benzemeyen bir oyun olarak yıllar öncesinin Fragile diye bi oyunu var. Anlayana kadar oyun çok itici geliyor ama anladıktan sonra başından kalkamıyosun. cm cm cm içim dışım cm oldu 2 senedir :p ama baymadm o ayrı :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 deus ex invisble war oneririm biraz eski olabilir ama bulursan tatmin olurusn ben oldum ordan biliyorum hikayeside gusel[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eski mi? yapmayın ya ocakta çıktı oyun bu kadar çabuk eskiyebiliyor mu oyunlar? bizim oynadıklarımız diablo 2, fallout falan tarihi eser o zaman[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehehe infernal + 1 eski oyun diye prince 1, gods felan oynuyordum ben... öleyim o zaman en iyisi..[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 boulder dash oynuorum hala,onu geçtim sinclair wardı böle 3-4 yaşıma kadar onun emulatörünü indirdim chuckie egg diye bir oyun war. yumurta toplama oyunu. ama csde istediğiniz kadar iyi headshot yapın, strateji oyunlarının kitabını yazın, gidip o oyunu bitiremessiniz hehe. ben de oyun arandım bugün, elime bi call of duty geldi, bi de birinin gazıyla iwd2. iwd2 bayabilir, çok uzun we ezberleniyo bi yerden sora. mp call of duty iyi fikir aslında.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar