eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 link Rusya'da başkent Moskova'nın 1200 kilometre doğusunda bulunan Perm kentinde bir gece klübünde patlama meydana geldi. Ölü sayısıyla ilgili haber ajanslarından çelişkili rakamlar geliyor. Polis ölü sayısını 15 olarak verirken, bazı haber ajansları sayısının 100'ü bulabileceğini belirtiyor. Patlama sırasında kulüpte 200 kişinin olduğu sanılıyor.
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Oha nerede acaba? Biraz daha detay ve kaynak
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 olm sırf güzel diye üzülmeyin insanların ölümüne. yorumlar görüyorum öyle haber sitelerinde, "şu güzelliğe bak nasıl kıydınız yhaa" diye, sanki çirkin olanın ölmesi normal.
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o öküzlük çok sık yapılan bişey hakkaten. güzel bir yazı vardı bununla ilgili, çirkin insanların cinayet haberleri pek okunmazken güzel insanların haberleri ah vah eşliğinde okunur ayıptır vs. tarzında..
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://www.cnn.com/2009/WORLD/europe/12/04/russia.nightclub.blast/index.html At least 100 reported dead in Russia nightclub blast; fireworks may be at fault
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 eagle_dnz said: Rusya'da başkent Moskova'nın 1200 kilometre doğusunda bulunan yazmak zorunda mısınız kardeşim başkente göre konumu sanki 12km
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 canim dimitriler, güzelim natashalar.. rest in peace :( pff piece dense de olurmus da.. dalga gecmiyorum. yazik olmus yakinlarina.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ne? gece kulüplerinde patlıyorlar mı ? vay be.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 said: An explosion has torn through a nightclub in the Russian city of Perm, killing at least 76 people. Another 60 people were injured in the blast, the city's emergency services told the BBC. About 200 people are said to have been in the club, named as the Lame Horse, when the blast occurred at 2315 local time (2015 GMT). Police say they are investigating whether the accident was caused by fireworks. A spokesman for the prosecutor-general's main investigative unit told Itar-Tass news agency this was not a terrorist attack. "We are talking about a failure to observe fire regulations," he said. He added that a criminal investigation into a violation of the rules had been opened. Perm is some 1,400km (870 miles) east of Moscow and has a population of 1.2 million. It is the sixth largest city in Russia. Smoke inhalation The nightclub had been celebrating its eighth anniversary, emergency services told the BBC. Regional officials told Itar-Tass that fireworks used at the party were too big for closed premises and were intended for outdoor use. It is believed that most victims died from smoke inhalation, the emergency services said. Russian state-run TV channel Vesti-24 showed images of bodies piled in the street outside the club. News agencies quoted officials as saying there was no blaze following the blast. The Lame Horse nightclub is located in the city centre, reports said. bu da bbc'den. perm'deki arkadaşlarımız iyi ki gitmemişler oralara aradım her birini. bir haber gelirse haberlerden daha öncesinde haber verebilirim sanırım.
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Garadia said: eagle_dnz said: Rusya'da başkent Moskova'nın 1200 kilometre doğusunda bulunan yazmak zorunda mısınız kardeşim başkente göre konumu sanki 12km tek sebebi haberin orjinalinde de böyle yazmasıymış heh, ilginç gerçekten. orjinali niye öyle yani?!..
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 modern warfare 2'yi mi uyguladı birileri heh. öte yandan çok yazık, inşallah kayıp sayısı artmaz.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kapalı alanda havai fişek patlatan salaklar bunlar mıydı?
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Garadia said: eagle_dnz said: Rusya'da başkent Moskova'nın 1200 kilometre doğusunda bulunan yazmak zorunda mısınız kardeşim başkente göre konumu sanki 12km aynısını düşündüm okurken hatta ben belirtecektim.. istanbulun 2798 km kuzey doğusunda bulunan hede kenti falan diye belirtelim bence.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://img301.imageshack.us/img301/4971/putinkiraak9.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 TANRI GÜNAHLARI CEZALANDIRACAK VE CEZALANDIRIYOR.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://www.turksolu.org/173/foto/turban-eylemi.jpg
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Medyedev beyinsizler demiş. Medyedeve +1
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Fotolar Rusya'da gösteri faciası: 109 ölü Rusya'da bir gece kulübünün içinde yapılmak istenen havai fişek gösterisinin faciaya dönüşmesinin ardından ülkede ulusal yas ilan edildi. Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, 109 kişinin ölümüne sebep olan işletmecilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken, gece kulübü sahipleri için "beyinsizler" dedi. Rusya'nın Perm kentinde dün gece bir gece kulübünde havai fişeklerin yol açtığı yangında 109 kişi hayatını kaybetti. Olayda 88'i ciddi şekilde olmak üzere 130'dan fazla kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin bir kısmı yanarak ölürken, birçoğu da yangından sonra çıkan izdihamda ezilerek can verdi. Yetkililer yangının, açık havada atılmak üzere üretilmiş ve kapalı yerlerde kullanımı yasak olan havai fişeklerden birinin plastik tavanı tutuşturması üzerine çıktığını belirtti. Olayın ardından "Lame Horse" (Topal At) adlı gece kulübünün sahipleri ve işletmecileri tutuklandı. ULUSAL YAS İLANI Kremlin, 7 Aralık tarihini ulusal yas ilan ederken, ülkede bayraklar yarıya indirildi ve medya kuruluşlarından eğlence programları yayınlamamaları istendi. Faciayı değerlendiren Medvedev, gece kulübü sahiplerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Medvedev, "İlk olarak, benim anladığım bu insanların ne beyni ne de bilinci var. İkinci olarak da, olan bitenle hiçbir ilgileri olmadığını görüyorum. İzlediğim bir haberde arkalarına bakmadan kaçtıklarını gördüm" dedi. KUTLAMA PARTİSİ Faciaya yol açan gösteri, gece kulübünün sekizinci kuruluş yıldönümü için düzenleniyordu. Yangın sırasında içeride bulunan yaklaşık 250 kişinin bu partiye davet edilenler olduğu belirtildi. Video
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Nasıl bi mantıktır bu içerde havaifişek kullanmak
Öne çıkan mesajlar