Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 senede 2 kere görüşerek büyüdük ve bir kısmı serseri bir kısmı iş güç sahibi ufak bir kısmıda evlenmek için kız değiştirip duruyor. herkes çok yoğun yani pek vakit ayıramıyorlar onlar da birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bu yaz iyi kuzen yaptı yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Coder said: kendileriyle hiç işim olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 coronel kurzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 wowla da işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 lan simdi dusundum, benim yasima yakin kuzenim yok iki taraftada, isin garibi, kuzenler sanki yas olarak cift gibi. ablami da bu denkleme katarsak, nesil networkumde, 3 79lu, 2 81li, 2 94lu, iki 90li var, vay anasini, sanki iki taraf anlasmis bana uyan cocuk yapmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kuzenlerin hepsiyle enseye şaplak modundayım da, hepsi mi mal olur arkadaş. apaçi olanı var bi tane benle yaşıt. diğerlerinden min 4 yaş büyüğüm. hepsi salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 10 tane kuzenim var, hepsiyle ayrı şehirlerdeyiz. yaşı bana en yakın kuzenim uzakta zaten bi 10 sene hiç görmedim, yakında olsak daha farklı olurdu. aynen benim de en samimi olduğum kuzenim 6 yaş küçük benden, beni örnek alıyo falan. düşündüm de şimdi telefon numaralarını bile bilmiyorum, çok alakasızız, tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bugun sordum benden 3 yas kucuk erkek kuzenime gel u2 konserine gidelim beraber diye. Buldugu bahane? O gun konsere gelemezmis (6 eylul 2010) Oss sinavina giricek bu sene universiteyi kazanirsa kimi okullarin kayitlari sadece o bolum icin 1 gun surebilirmis, o gun de konser gunune denk gelebilirmis. sdfds OK dedim biraktim zaten bu sondu daha bi yere gidelim bi sey yapalim demicem ben ona hayatim boyunca. 1 sene sonra birak birlikte bir sey yapmayi artik yuzumu bile goremiyeceginden habersiz. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 turkiyede u2 konserine gitmek icin uniyi yakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Her haftasonu 2 siyle beraberiz deli piyasaları var yararlanmak lazım :) geri kalan 20 siyle falanda her dugunde de cenazede guzel muhabbet edıyos. sız yabanisiniz ailenin sucu yoktur bence. ki bende aynı sehirde deilim hıcbır kuzenımle ama git gel yapıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 rektorumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Çoğunu tanımıyorum zira babam böle bi 11 ya da 13 kardeş. Emin değilim.Çoğunu tanımıyoruz bile. Anne tarafımdaki bütün kuzenlerimle aram iyi. Hepsinin kafa yapısı uyuyor falan. Baba tarafından tanıdıklarımla da çok iyi , biraz fazla yaş farkı var ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 özellikle iki kuzenimle aram über ötesi. biri, benden bir yaş küçük sadece.. kardeş gibiyiz. çok severim. tüm kuzenlerle aynı olmuyor tabii ama hiçbiriyle problemim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 1tanesiyle çok iyi çok seviyorum =) bugün de doğum günü Ablam(kuzen) doğum günün kutlu olsun (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kuzen bol da konuşup dolaştığım yok en basitinden sinema faslı açılınca Twilight'a yada Kurtlar Vadisi Gladio'ya giden elemanlarla sinema konuşmak bile içimden gelmiyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 anne tarafında benim yaşımda 4 kız kuzenim var. biriyle aynı evde yaşıyorum. benden bikaç yaş büyük 3 erkek kuzenim var. hepsiyle aramız süper. zaten birlikte büyüdük. her haltı da birlikte yedik sanırsam sfdf. baba tarafındaki kuzenler büyük olduğundan bayramdan bayrama görüşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 baba tarafında; 14 yaşında erkek kuzen: ankarada, tehlikeli derecede testesteron içeriyor. fazla yaklaşmadan abilik yapıp öğüt veriyorum. sürekli kız arkadaşı ile ilgili mesaj atıp kafa süüyor. 13 yaşında kız kuzen: emoluk ile tikilik arasında gidip geliyor. tatlı. iyi. anne tarafında, yaşlaarı 6 ile 10 arasında değişen erkek kuzenler. OYUN YÜKLE BİZE MÖHÖ deyipo duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 baba tarafindan 7 kuzenim var, en kucugu benden bir yas buyuk ondan sora film kopuyor en az 7-8 yas var sdf. bambaska sehirlerdeyiz hepsiyle zaten, bi tanesiyle iyiyim sadece, onu da iki uc yilda bir gorurum takiliriz falan iste. anne tarafinda 4 kuzenim var ikisi zaten ufak (6 ve 8). diger ikisiyle aram iyi, ufak olaniyla (bi yas kucuk benden) en iyi, kanka mod sdf. bole iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çoluk çocuk sahibi kuzenden, erkek güzeli seçilmiş 1 yaş büyük kuzene, ordan salya sümük veledlere, ordan da break dansçı kuzene kadar bi sürü değişik çeşit var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 baba tarafındaki kuzenlerimi en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorm.anne tarafı kuzenlerimin çoğunu sevmem (karakter uyuşmazlığı) geri kalanlarıylada görüşmüyoruz. kan bağım var diye gölüm bağım da olacakmış mantığı bizim ailemizi kapsamıyor çok şükür. beraber büyümeden, bişiler paylaşmadan bugünlere gelince farklı bir sonuç beklemek zaten gereksiz olur gibi geliyor bana.(yoksa şüphen mi var...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim bi sürü var ama ben hiçbirini tanımıyorum lol amaaan çok da tınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben kuzenleri masadan atıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 beraber büyüdüm tüm kuzenlerimle ki yaşlarımız da çokça yakın. Ancak farklı insanlar olduk tabi bi notkadan sonra. Farklı hayat tarzları,beğeniler vs.. Görüşmez olduk hiç. Seviyorum ama yine de hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Baba tarafı. Fransada halam var. 3 oğlu var. Nadir görüşebiliyoruz. 2 senede 1 kere. Meraba naberimiz var. Halamda senede 5-6 kere de telefonla konuşuruz. O kadar. Diğer halamla 5.5 yıldır konuşmuyorum. 3 kere tesadüfen dedemin evinde karşılaştık. Sorun çıkarmamak için selam verdim. Halamla aramızın bozuk oluşu ve farklı şehirden dolayı oğlu ve kızı ile görüşemiyoruz. 5.5 yıl öncesine kadar aramız çok iyiydi. Ama şartlar gereği artık görüşemiyoruz. Amcam. Hiç sevmem. 2 kızı bir oğlu var. Onlarıda hiç sevmem. 5.5 yıldır hiç görüşmedim. Amcamın oğlu bu yaz evlenmiş sonrada haberim oldu. O derece sdfsdg Gelelim anne tarafı. En büyük benim. Teyzem. Çok severim. Bir oğlu bir kızı var. Aramız iyidir. Beraber zaman geçiririz yaz tatilleri. Oğlu 15 yaşında. Abisi olarak ilgilenirim. Dayım. 2 oğlu var. Mükemmeldir aramız. Yaz tatilleri aynı şehirde oluruz. Aynı evin biz alt katındayız. Onlar üst katında. Zaten herşey ortak. her öğün beraber yenilir içilir. beraber gezilir. biri 15 biri 16 yaşında. kendimden küçük 1 amca 1 halam daha var. ilkokula gidiyorlar. arada sırada görürüm. severim. Akrabalık ilişkiler çok önemli yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar