Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kuzenden adam olurmu hic ya asfsadfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim baba tarafindakiler alamanci, digerleri de bursali. bi kismi da avustralyada zaten. HIC ISIM OLMAAAZ. alamancilarla arada mecburen takiliyoruz da severek degil. bi tek erkek kuzenimi severim 28 yasindaki. digerlerini cöpe at. cekememe durumlari var, dedikodu hat safhada sülalede . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben de hep özenmişimdir böyle kuzeniyle kankası aynı olan insanlara :p benim yaşıma yakın kuzenim var onla kanka sayılırız ama neticede kısıtlı vakitte görüşebiliyoruz gerisi sanal ilişki hiç görmediğim kuzenlerim de var, aileye karışmış kuzenlerim de var. iyisi var iyi olmayanı var genelleme yapamıcam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2 kuzenimle yılda belki bir kez görüşürüm ama en sevdiğim aile fertleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 10 ila 15 arasında kuzen falan var gorusmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim 9 tane var. 4ü anne tarafı 5i baba. baba tarafından 3üyle hiç görüşmüyoruz. 2si büyüğümdür severim sayarım görüşürük anne tarafından 2si amerikalarda. diğer 2sinden de erkek olanla iyiz işte baya, kız olanla da yılda bir kere görüşürüz. şehirler hep ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 akraba akreptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ayıyı dövmüşler arkam demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 9-10 tane baba tarafında var hiçbiriyle görüşmüyorum zaten en küçükleriyim, iki kuzenimin benden büyük çocukları var lol. Anne tarafında da bi tane kuzenim var benden küçük, onla görüşüyoruz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bizde de aynen öyle işte merhaba nasılsın tadında yani en azından benim açımdan öyle. Baba tarafından kuzenler ile bende hiç görüşmüyorum arada onlar uğruyor babamı görmek için o vesile ile görüşmüş oluyoruz zaten aramızda bir bağda yok, yani ortak paylaşacak bir geçmiş yok, anılar yok. Anne tarafından olan kuzenlerlede gerçi durum aynı ama en azından onlara karşı biraz daha sıcak olduğum söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 3 tane kuzenim var ztn =D beraber buyuduk 12-13 yasinda bunlar almanya'ya gittiler yaz tatilinde geldiler adeta ismail yk jr olmuslar gorusmeyi dusunmuyorum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hiçbirini sevmem gibi fakat görüşüyorum. bir düşmanlığımız yok hiçbiriyle. edit: öyle çok fazla sık değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aslinda daha iyi görüsmemek. sonra doomgünümde neden aramadin/neden gelmedin. bayramda seyranda neden helelelö diye bidi bidilarini cekmek zorunda kalmiyosun. formalite icabi yapilan cile gibi, icinden gelirse sorun yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim aram rezalet fakat kız kardeşim, kız olan kuzenlerle gayet samimi. ben de isterdim kaynaşıp birşeyler yapmak ama ayrı dünyaların insanlarıyız bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bide facebooka üye olmaya başladı hepsi böyle online görünce bi çekiniyorum böyle yazsa hemen offline olacam o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 herkes kuzen düşmanı mı lan noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 mük kemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tek kelimeyle şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 15 kuzenim var sadece 2 tanesiyle oturup fena muhabbet döndürüyoruz. Ben 18 onlardan biride 18 diğeri 17 yaşında. Öyle 2 yaşında olanda var 29 yaşında olanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende 6 erkek 1 kız kuzen var kız olan en büyük, sonra sırayla abimle ben geliyoruz bundan dolayıdır ki baya iyidir aramız..bi problemleri varsa çözerim adam olsunlar yoksa yakarım kuzen muzen anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 32 kuzeniz toplamda. Şu güne kadar ya herhangi biriyle akraba ziyaretleri, düğün yada cenaze harici görüşmemişimdir. Yok yani olmayınca olmuyor herkes ayrı telden çalıyor. Tanımadığım kuzenlerim var. Daha doğrusu zamanında tanışımdır ama şimdi sokakta görsem tanımam. Hatta bir kuzenimin nişanında yanlışlıkla başka bir kuzene yazıyordum ki o da boş değildi beni sorduğunu gördüm başka bir kuzene. Gel gör ki kuzen olduğumuz anlaşıldı euhuaeuha. Neyse umarım kuzenlerle ilişkimi özetlediğim bu yazıyı okuyunca kafanda soru işareti falan kalmaz. Kalırsada artık montla s.ç abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tamam sorun bende degilmis sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 baba tarafından 3 kuzenim var ikisi ile yaşıtım gayet görüşüyoruz içmeye gidiyoruz 3. kuzen daha 10 yaşında okula falan gidiyo o yapıyo bişiler anne tarafında ise 5 tane falan kuzenim varmış ama sokakta görsem tanımam hiç görüşmedik ama her seferinde bana selam yolluyolar görüşmüşte olabiliriz aslında bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 benim anne tarafı da baba tarafı da kuzenler biraz fail. fail dediğim, okuyamayıp babasının fabrikasını yöneten. üniversiteden atılıp müzik yarışmasında 1. olan falan insanlar ama yine de fail geliyor. aralarında bir tane askeri doktor var. hiçbiriyle pek görüşmüyorum, bayramlarda görürsek selam veriyoruz birbirimize; fakat benim dışımda onların arası gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 arıza sende o zaman hacı hüsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar