Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzenlerle araniz nasil?

throine

Öne çıkan mesajlar

ben de hep özenmişimdir böyle kuzeniyle kankası aynı olan insanlara :p

benim yaşıma yakın kuzenim var onla kanka sayılırız ama neticede kısıtlı vakitte görüşebiliyoruz gerisi sanal ilişki

hiç görmediğim kuzenlerim de var, aileye karışmış kuzenlerim de var. iyisi var iyi olmayanı var genelleme yapamıcam heralde
Sosyal ağlarda paylaş

benim 9 tane var. 4ü anne tarafı 5i baba. baba tarafından 3üyle hiç görüşmüyoruz. 2si büyüğümdür severim sayarım görüşürük

anne tarafından 2si amerikalarda. diğer 2sinden de erkek olanla iyiz işte baya, kız olanla da yılda bir kere görüşürüz. şehirler hep ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde de aynen öyle işte merhaba nasılsın tadında yani en azından benim açımdan öyle. Baba tarafından kuzenler ile bende hiç görüşmüyorum arada onlar uğruyor babamı görmek için o vesile ile görüşmüş oluyoruz zaten aramızda bir bağda yok, yani ortak paylaşacak bir geçmiş yok, anılar yok. Anne tarafından olan kuzenlerlede gerçi durum aynı ama en azından onlara karşı biraz daha sıcak olduğum söylenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

32 kuzeniz toplamda. Şu güne kadar ya herhangi biriyle akraba ziyaretleri, düğün yada cenaze harici görüşmemişimdir. Yok yani olmayınca olmuyor herkes ayrı telden çalıyor.

Tanımadığım kuzenlerim var. Daha doğrusu zamanında tanışımdır ama şimdi sokakta görsem tanımam. Hatta bir kuzenimin nişanında yanlışlıkla başka bir kuzene yazıyordum ki o da boş değildi beni sorduğunu gördüm başka bir kuzene. Gel gör ki kuzen olduğumuz anlaşıldı euhuaeuha.

Neyse umarım kuzenlerle ilişkimi özetlediğim bu yazıyı okuyunca kafanda soru işareti falan kalmaz.
Kalırsada artık montla s.ç abi asdf
Sosyal ağlarda paylaş

baba tarafından 3 kuzenim var
ikisi ile yaşıtım gayet görüşüyoruz içmeye gidiyoruz
3. kuzen daha 10 yaşında okula falan gidiyo o yapıyo bişiler
anne tarafında ise 5 tane falan kuzenim varmış ama sokakta görsem tanımam hiç görüşmedik ama her seferinde bana selam yolluyolar görüşmüşte olabiliriz aslında bak
Sosyal ağlarda paylaş

benim anne tarafı da baba tarafı da kuzenler biraz fail.
fail dediğim, okuyamayıp babasının fabrikasını yöneten. üniversiteden atılıp müzik yarışmasında 1. olan falan insanlar ama yine de fail geliyor.
aralarında bir tane askeri doktor var.
hiçbiriyle pek görüşmüyorum, bayramlarda görürsek selam veriyoruz birbirimize; fakat benim dışımda onların arası gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...