Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS problemi


Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yaklaşık 4 yıl kadar wowu maximum 75 fps de oynadım.1 hafta önce oyuna geri döndüm ve video ayarlarında sadece 60 fps seçeneğinin olduğunu gördüm.1280x1024 çözünürlükte oynuyorum ve olmaması gerektiği halde maximum fps 60.Bilgisayarımın donanımı iyi ve bütün ayarları olması gerektiği gibi.Neden sadece 60 fps seçeneği var bulabilmiş değilim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

9600 GT Sonic var bende.Nvidia'nın sitesinden en son sürümünü indirdim ve kurdum.Yine aynı sorun var.Monitörüm philips 19 inc LCD bu arada.Daha önce aynı makine aynı monitör 75 fps seçeneği vardı.Neden böyle oldu anlayamadım.


LCD işte 60 fps problemi xp geldiginden beri var. video seceneklerinden vertical sync falan kapattın mı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Derdimi tam anlatamadım sanırım.Bu LCD bende çoktan beri var ve maximum fps si 75.XP kullanıyorum.Aynı LCD monitör windows XP de wowda maximum fps 75 gösterirken anlamsızca şu an 60 gösteriyor.Monitörle bir alakası olduğunu sanmıyorum sonuçta aynı monitörde daha önce 75 fps oynadım yıllarca.Driver desen en son sürümünü indirdim dün.Sebebi hala bulamadım

[/URL][/img]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende de var. Birçok yerden araştırma sonucu (WoW'un Orjinal Forumları) oyunun kurulu olduğu "WTF" klasörünün içindeki "config.wtf" dosyasını WordPad ile açtım ve oradaki satırda "gxRefreshRate 60" vardı. (Yanlış hatırlamıyorsan böyleydi) Rakamı 75 yapıp dosyayı kaydettim ve oyuna girdim. Ancak bu sefer oyunun ayarlarındaki "60Hz" yazısı gitti ve o yerde boşluk gözükmeye başladı, ama ben Mouse'nin hızlanmaya başladığını fark ettim ve 75Hz'ye ayarlandığını anladım. Sorun da ortadan kalkmış oldu. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru değil o.
Sinema fimleri 30 fps de çekilir ama oyunlarda farklı biraz.
25 fps ile 60 fps arasındaki farkı rahatça anlarsın.
Anlamayı geç yorar bir yerden sonra o fps.
Ben bazı kartların 60 fps den sonrası gereksiz olduğu için fps limiti oldugunu duymustum.
60 ı geçmek için oyunun konsoluna komut girmek gerekiyordu felan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...