Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arkadaşlar yaklaşık 4 yıl kadar wowu maximum 75 fps de oynadım.1 hafta önce oyuna geri döndüm ve video ayarlarında sadece 60 fps seçeneğinin olduğunu gördüm.1280x1024 çözünürlükte oynuyorum ve olmaması gerektiği halde maximum fps 60.Bilgisayarımın donanımı iyi ve bütün ayarları olması gerektiği gibi.Neden sadece 60 fps seçeneği var bulabilmiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 monitörün marka ve modeli ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bendede aynı sey olmuştu driverları tamamen kaldırıp en bastan kurmayı dene. ben W7 yukledikten ve driverları guncelledikten sonra 60i gecmeyen fps 90lara fırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Abi sürücüler de feci etkiliyor fps değerini. Mutlaka güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kaderin cilvesine bak biz 60 fps sabit görsek göbek atıcaz dfsdfsd 15-20 fps ile raid yapmak ne zordu lan bıraktımda acı bitti sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 15-20 mi? zamane gencligi, ben frame goremedigim zamanlari hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi p4 makinam 6800 ekran kartım wotlk a kadar süperdi ne güzeldi derken wotlk geldi nolduğum şaşırdım böle frame frame oynuyorum sdfsdf kelthuzadda eğer tepende fissure çıkarsa kaçman imkansızdı , saniye farkıyla ya kurtuldun ya öldün sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 9600 GT Sonic var bende.Nvidia'nın sitesinden en son sürümünü indirdim ve kurdum.Yine aynı sorun var.Monitörüm philips 19 inc LCD bu arada.Daha önce aynı makine aynı monitör 75 fps seçeneği vardı.Neden böyle oldu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Barathrum said: 9600 GT Sonic var bende.Nvidia'nın sitesinden en son sürümünü indirdim ve kurdum.Yine aynı sorun var.Monitörüm philips 19 inc LCD bu arada.Daha önce aynı makine aynı monitör 75 fps seçeneği vardı.Neden böyle oldu anlayamadım. LCD işte 60 fps problemi xp geldiginden beri var. video seceneklerinden vertical sync falan kapattın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 60-75 fps yi nerden seçiyosunuz ayıptır sorması? Hz falan olmasın o sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hatırlatma yapayım arkadaşlar Vista kullanmayın xp yada windows 7 kullanın büyük eziyet çekersiniz yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Raıdlerde 10 dan fazla gormuyorum aglıcam sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Derdimi tam anlatamadım sanırım.Bu LCD bende çoktan beri var ve maximum fps si 75.XP kullanıyorum.Aynı LCD monitör windows XP de wowda maximum fps 75 gösterirken anlamsızca şu an 60 gösteriyor.Monitörle bir alakası olduğunu sanmıyorum sonuçta aynı monitörde daha önce 75 fps oynadım yıllarca.Driver desen en son sürümünü indirdim dün.Sebebi hala bulamadım [/URL][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Aynı sorun bende de var. Birçok yerden araştırma sonucu (WoW'un Orjinal Forumları) oyunun kurulu olduğu "WTF" klasörünün içindeki "config.wtf" dosyasını WordPad ile açtım ve oradaki satırda "gxRefreshRate 60" vardı. (Yanlış hatırlamıyorsan böyleydi) Rakamı 75 yapıp dosyayı kaydettim ve oyuna girdim. Ancak bu sefer oyunun ayarlarındaki "60Hz" yazısı gitti ve o yerde boşluk gözükmeye başladı, ama ben Mouse'nin hızlanmaya başladığını fark ettim ve 75Hz'ye ayarlandığını anladım. Sorun da ortadan kalkmış oldu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Madnex çok sağol cidden.Söylediğini yaptım ve oldu.ctrl+R yaptığımda 75 fps çıkıyor artık.60 fps arenada kahretti beni.şu an baya rahatladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 60'la 75 fps arasında ne fark var ki arenada kahrolacak kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Yok. O gösterdiğinin de fps ile alakası var mı bilmiyorum ekranın tazeleme hızı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 60 mhz gostediğin o screenshotun altında vertical sync acık oldugunu goruyorum , onu kapat.O veritcal sync monitorum tazeleme hızına esitliyor FPS yi.o yuzden yıllarca 75 fps oynadıgın oyunu 60 fps oyunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mhz ile fps yi karıştırıyor olma? Hani insanlr 24 fps den sonrasını kavrayamıyorlar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Doğru değil o. Sinema fimleri 30 fps de çekilir ama oyunlarda farklı biraz. 25 fps ile 60 fps arasındaki farkı rahatça anlarsın. Anlamayı geç yorar bir yerden sonra o fps. Ben bazı kartların 60 fps den sonrası gereksiz olduğu için fps limiti oldugunu duymustum. 60 ı geçmek için oyunun konsoluna komut girmek gerekiyordu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 60 fps ile arenada kahrolmak neymiş ya? Gayet stabil bir fps ayrıca monitorun 60hz destekliyorsa sınırın üstü fps atlamalarına aralarda kayan dalgalar görmene sebep olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mhz derken megahertz'den mi bahsediyosunuz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Video ayarlarından Vertical sync'deki işareti kaldır sisteminin verebileceği en yüskek fpsi görürsün fakat işaretli kalması senin faydana yırtılmlar felan olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vertical i kaldırman pek fayda etmez dogurudur 60 fps goruyorsan 80-100 gorursun ama raide falan girince zaten anlarsın bir etkisi varmı yokmu diye /fps 30:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 deadwoll said: 60'la 75 fps arasında ne fark var ki arenada kahrolacak kadar? kafan oraya takılınca konsantre olamıyosun. olay o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar