McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 UO desem doğru olur galiba. 4 yıl boyunca oynadım her gün. Tabi arada sırada bırakmalar kapanmalar falan oldu ama yazları yemek yemeden oynadığım zamanları hatırlarım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hmm3 diablo 2 CS sayılmaz derseniz Q2(quake 2)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 half life tabanlı multiplayer oyunlar. başta counter-strike olmak üzere sırayla natural selection, team fortress, day of defeat, hl death match.. bunları oynadığım toplam süre oynadığım diğer zilyon tane single player oyunun toplam waktine eşittir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 diablo 2 ilk sırada gelir sanırım ve unreal tournament takip eder muhtemelen. fakat ilginç şekilde en çok takdir ettiğim ve en sevdiğim oyunların bazılarını çok daha az oynamışımdır.. amma çok ut'ci varmış be burada, nasıl oluyor da kimse çıkıp başlık açmıyor hakkında anlamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sanirim dungeon keeper serisi... hep yukludur zaten bilgisayarimda cerez niteliginde oynarim arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Uo kesinlikle 2.5 yıldır arada bi bırakıyorum ama tekrar başlıyorum bi türlü tamamen bırakamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 uo 3-4 sene oynadım sanırım. en sonunda bıraktım ne yalan söyliyim oynamak isterim hala ama zamanımı ve imkanlarımı harcamak artık saçma geliyor single olarakta sanırım red alert 2 canım sıkıldıkça skirmish yaparım. en çok kastığım oyun ise baldurs gate olmuştur[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hmm en son resign ettiğimde 23 saattir oynuyorsunuz yuh demişti oyun. civilization, galactic civilizations, alpha centuri.. zaman katlediyorum bu oyunlarla[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 açık ara CM serisidir. Her oyun itinayla bir yenisi çıkana kadar makinada yüklü kalır ve yenisi install edilip alışılmadan eskisi uninstall edilmez.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 cm4 kesinlikle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brudenell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 eheh fallout 2 oyunun sonu yok diye amma kasmıştım 3 4 ay yeni quest aramıştım yok yok sonra bi arkadaş lam o oyun bitmiyo demişti :) lvl 27 char yapmıştım bi keresinde :) tekrar tekrar f2 her şekilde o oyunda en çoki işe yarayan skill in speech(yada neyse) olduğunu anlamıştım en sonunda :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vlla beni en çok başında oturtan single player oyun nfs underground oldu. Hala başındayım 95. yarıştayım . Hile yapan yapay zekaya karşı onur savaşı veriyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 baldurs gate2...yapmadigim quest denemediğim class/zorluk(solo fln gibi)kalmadi yani:)hala da yukleyip oynayabilirim...ondan sonra d2 gelir heralde mmorpg leri saymiyorus tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Civ3 başta olmak üzere civ serisi. Birde vakti zamanında Pirates! . Bundan sonra da Pirates 2 olacak gibi gözüküyor.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Battlefield serileri... şu ana kadar benden daha iyi helikopter kullanananı görmedim Trip'te ya da Etna'da. Geçen sene bilgisayar başında tam 2 ay falan sırf AH-64 (namı değer Apache :) ) ile günde 3-4 saat zaman harcayarak sırf helikopter kullanmayı öğrenmiştim sonra aştık olayı tabi. Bu aralar da Vietnam'da huey'ler ve Cobra'larla takılıyorum.helikopterle adamlara çarparak öldürmek ya da yolda jip gibi kullanıp ağaçların arasından slalom yaparak gitmek çok eğlenceli.. millet yukarı bakarken helikopterle kafa gömüyorsun millete :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Single derseniz Commandos serisinin exp leriyle alin teriyle bitirdigimi soylersem ne kadar zaman harcadigimi anlarsiniz. multi olarak cs ve q2[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ultima tabiki. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ilk ultima? :-p ultima online yazın şunu zira ultima yazmak ilk oyunlara haksızlık oluyor sanki onlar bişi değilmiş de tek dikkate değer olan uo imiş gibi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim de morrowind. ve hala da tam bitmiş değil.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 duke nukem 3d ---- ilk oyunum olduğu için günlerce oynadım GTA ----- 3 yada vice city deil ilkini aylarca oynadım..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ffviii ya da morrowind. ayrıca ikisini de 3 kere bitirdim. bilemiyorum onn için.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dungeon_Master Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Quake ve Fallout serisi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ultima online ehe 3.5 sene harcadım bide single olarak pharaoh ve expansionu na 1.5 sene gitti maşallah eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları En cok vakit harcadıgınız oyun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sanirim dungeon keeper serisi... hep yukludur zaten bilgisayarimda cerez niteliginde oynarim arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Uo kesinlikle 2.5 yıldır arada bi bırakıyorum ama tekrar başlıyorum bi türlü tamamen bırakamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 uo 3-4 sene oynadım sanırım. en sonunda bıraktım ne yalan söyliyim oynamak isterim hala ama zamanımı ve imkanlarımı harcamak artık saçma geliyor single olarakta sanırım red alert 2 canım sıkıldıkça skirmish yaparım. en çok kastığım oyun ise baldurs gate olmuştur[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hmm en son resign ettiğimde 23 saattir oynuyorsunuz yuh demişti oyun. civilization, galactic civilizations, alpha centuri.. zaman katlediyorum bu oyunlarla[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 açık ara CM serisidir. Her oyun itinayla bir yenisi çıkana kadar makinada yüklü kalır ve yenisi install edilip alışılmadan eskisi uninstall edilmez.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 cm4 kesinlikle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brudenell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 eheh fallout 2 oyunun sonu yok diye amma kasmıştım 3 4 ay yeni quest aramıştım yok yok sonra bi arkadaş lam o oyun bitmiyo demişti :) lvl 27 char yapmıştım bi keresinde :) tekrar tekrar f2 her şekilde o oyunda en çoki işe yarayan skill in speech(yada neyse) olduğunu anlamıştım en sonunda :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vlla beni en çok başında oturtan single player oyun nfs underground oldu. Hala başındayım 95. yarıştayım . Hile yapan yapay zekaya karşı onur savaşı veriyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 baldurs gate2...yapmadigim quest denemediğim class/zorluk(solo fln gibi)kalmadi yani:)hala da yukleyip oynayabilirim...ondan sonra d2 gelir heralde mmorpg leri saymiyorus tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Civ3 başta olmak üzere civ serisi. Birde vakti zamanında Pirates! . Bundan sonra da Pirates 2 olacak gibi gözüküyor.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Battlefield serileri... şu ana kadar benden daha iyi helikopter kullanananı görmedim Trip'te ya da Etna'da. Geçen sene bilgisayar başında tam 2 ay falan sırf AH-64 (namı değer Apache :) ) ile günde 3-4 saat zaman harcayarak sırf helikopter kullanmayı öğrenmiştim sonra aştık olayı tabi. Bu aralar da Vietnam'da huey'ler ve Cobra'larla takılıyorum.helikopterle adamlara çarparak öldürmek ya da yolda jip gibi kullanıp ağaçların arasından slalom yaparak gitmek çok eğlenceli.. millet yukarı bakarken helikopterle kafa gömüyorsun millete :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Single derseniz Commandos serisinin exp leriyle alin teriyle bitirdigimi soylersem ne kadar zaman harcadigimi anlarsiniz. multi olarak cs ve q2[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ultima tabiki. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ilk ultima? :-p ultima online yazın şunu zira ultima yazmak ilk oyunlara haksızlık oluyor sanki onlar bişi değilmiş de tek dikkate değer olan uo imiş gibi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim de morrowind. ve hala da tam bitmiş değil.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 duke nukem 3d ---- ilk oyunum olduğu için günlerce oynadım GTA ----- 3 yada vice city deil ilkini aylarca oynadım..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ffviii ya da morrowind. ayrıca ikisini de 3 kere bitirdim. bilemiyorum onn için.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dungeon_Master Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Quake ve Fallout serisi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ultima online ehe 3.5 sene harcadım bide single olarak pharaoh ve expansionu na 1.5 sene gitti maşallah eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları En cok vakit harcadıgınız oyun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim de morrowind. ve hala da tam bitmiş değil.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 duke nukem 3d ---- ilk oyunum olduğu için günlerce oynadım GTA ----- 3 yada vice city deil ilkini aylarca oynadım..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ffviii ya da morrowind. ayrıca ikisini de 3 kere bitirdim. bilemiyorum onn için.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Quake ve Fallout serisi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ultima online ehe 3.5 sene harcadım bide single olarak pharaoh ve expansionu na 1.5 sene gitti maşallah eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar