Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kasanın kapağı açık yana yatık vaziyette duruyorken elimdeki sandviçten gayet sulu bir domates parçası anakartın oralara düştü. Bi anda ekran kartının fanları ölümüne çalıştı ve 5 saniye sonra bilgisayar kapandı. Şimdi ekran kartının fanı hariç heryeri söküp temizledim kuruladım. Parçaları test ettim. Sadece ekran kartı çalışmıyo. Monitöre takınca no signal diyor ve halen fanlar ölümüne dönüyo. Şu an anakarta entegre karttan girdim. Fanların çalışıp ekran kartında tık olmaması nedir. kart asus eah4890 bir de arkasındaki 3 adet kırmızı led yanıyor kartın. Kötü haberi teyid edecek var mı? Bi de şunu yapsana belki olur dediğiniz bişey var mı? Yoksa ağlamaya başlayım mı? ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi afedersin ama OAHOAHAOHAOHAORHAOHOSAJHAUHEUAHUHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 nabıyım abi çok suluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ULAN İBO SDFGJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Saeros said: abi afedersin ama OAHOAHAOHAOHAORHAOHOSAJHAUHEUAHUHASD abi. duygularıma tercüman olmuşsun. canım benim. @topik sahibi: kırmızı ışık zaten babalara geldin demek oluyor. bi de üç tane görüyorum demişsin, halen de soruyosun burda ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 allahın hakkı 3dür , kart gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 OFFF , gorunce harbi sandalyeden dustum, gülmekten icim dışıma cıktı. Kendim de yakmışımdır ekran kartı volt mod yapacam diye yanlış yere lehimleyince kabloları. ama boylesini ilk defa gordüm.Maalesef kart gg , aslında sagına soluna iyice bir bak. bir yerlerde yanık filan var mı diye .Gonder garantiye durup dururken bozuldu diye . buyuk ihtimal voltaj fazla geldi herhalde deyip yenisini verirler sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Canım çekti ,ekmek arası peynir domates falan.Açmayın böyle topicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 işte suçlu: http://media.skinnychef.com/misc/tomato-sandwich.jpg garantisi varsa değiştirebilirler ama domates kokmasın kart dikkat et. yada 2+ yıllık falansa zaten yenisini alma zamanı gelmiş bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 harbi geçmiş olsun:D nedense okudugum an aklıma domatesin sert bi zemine şop diye yapışma efekti aklımdan çıkmaz oldu. tekrardan geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 nokta atışı yapmışsın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Norak said: yada 2+ yıllık falansa zaten yenisini alma zamanı gelmiş bişi olmaz. 2009da piyasaya çıkmış kart nası 2+ yıllık olsun =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bir 4890'ı bu şekilde öldürdüğün için bence bloglara filan haber diye düşmeli bu. sonra meme olmalı. ünlü olup da reklamlarda filan oynarsan zararı telafi edebilirsin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aheuhuaeha of ya kendime gülüyorum şimdi. 5 gün oldu bi de alalı. belki yerler gidip değiştireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Hani ekran kartını yakma biçimine laf edemeyecegim. Hani kazadır olmuştur. Ama başlığa bittim "Ekran kartımı yaktım sanırım" Overseer sanmaya devam et sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahahah tam memelik olduk yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Domates oalyını felam tamamen unut. Aldığın yere git ve değişim iste. Kartı bi güzel temizlemeyi unutma, sağda solda domates çekirdeği kalmasın :) nasıl oldu diye sorarlarsa oyun oynuyodum (5-6 saattir oynuyodum felam de) birden sizlere ömür de. Kesinlikle domates yada elektrik kesildi felam deme. Elemanlar zaten kullancı hatasına bağlamaya çalışıyolar, koz verme. Sorun çıkarırlarsa bağır çağır. Büyük ihtimal değişirler. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi adamlar türkçeyi geçtim ingilizce bile bilmiyo zaten istesemde domates diyemiyom ahueha. friture carde sivuple falan diycem belki tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tamam frankofon bi ülkeyse daha rahat değiştirirler =) temizleyip bozuldu bu durup dururken de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 eet ama işin kritik noktası domates üstündeyken götürmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hahaha yeni gördüm bu topağı, zoru başarmış arkadaş tebriks :D umarım senden kaynaklandığını anlamazlar sorununda değiştirirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yediler domatesi. pazartesi yenisini verceklermiş hehuehhe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hadi geçmiş olsun o zmn sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar