Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartımı yaktım sanırım

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Kasanın kapağı açık yana yatık vaziyette duruyorken elimdeki sandviçten gayet sulu bir domates parçası anakartın oralara düştü. Bi anda ekran kartının fanları ölümüne çalıştı ve 5 saniye sonra bilgisayar kapandı. Şimdi ekran kartının fanı hariç heryeri söküp temizledim kuruladım. Parçaları test ettim. Sadece ekran kartı çalışmıyo. Monitöre takınca no signal diyor ve halen fanlar ölümüne dönüyo. Şu an anakarta entegre karttan girdim. Fanların çalışıp ekran kartında tık olmaması nedir. kart asus eah4890 bir de arkasındaki 3 adet kırmızı led yanıyor kartın. Kötü haberi teyid edecek var mı? Bi de şunu yapsana belki olur dediğiniz bişey var mı? Yoksa ağlamaya başlayım mı? ühühü
Sosyal ağlarda paylaş

OFFF , gorunce harbi sandalyeden dustum, gülmekten icim dışıma cıktı. Kendim de yakmışımdır ekran kartı volt mod yapacam diye yanlış yere lehimleyince kabloları. ama boylesini ilk defa gordüm.Maalesef kart gg , aslında sagına soluna iyice bir bak. bir yerlerde yanık filan var mı diye .Gonder garantiye durup dururken bozuldu diye . buyuk ihtimal voltaj fazla geldi herhalde deyip yenisini verirler sana .
Sosyal ağlarda paylaş

Domates oalyını felam tamamen unut. Aldığın yere git ve değişim iste. Kartı bi güzel temizlemeyi unutma, sağda solda domates çekirdeği kalmasın :) nasıl oldu diye sorarlarsa oyun oynuyodum (5-6 saattir oynuyodum felam de) birden sizlere ömür de. Kesinlikle domates yada elektrik kesildi felam deme. Elemanlar zaten kullancı hatasına bağlamaya çalışıyolar, koz verme. Sorun çıkarırlarsa bağır çağır. Büyük ihtimal değişirler. Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...