Mal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 paspatur said: ama benim gidesim yok bu yüzden aşıklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu filmi izlemiştim daha öncedende http://executivesummary.files.wordpress.com/2007/02/what-women-want.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kadınlar bende ne bulmuyor bende onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arayan belasını da bulur mevlasını da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 saldıray abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 paspatur said: Ofiste 4 serviste 1 arabada kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Önemli olan senin kadınlarda ne bulduğun ya da bulamadığın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya sende hiçliği buluyorlarsa ? ya sen hem herşeysen hem de hiçbirşeysen ? oh mindfuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kadınlarda gnoktasını nasıl oluyorda her seferinde buluyorum anlamıyorum. (bilgilendirici not: g noktası diye bişi yokmuş lan. şehir efsaneymiş. kaynak: cahillikler kitabı3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bence var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bunun sencesi bencesi nasıl oluyor ya. bence siyah rengi artık dörtkökiki ben buna inanıyorum artık. ineklerde kısa saçlı ve guatrlı erkekler için mükemmel evet. bence böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bence haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ARKADAŞIM BENİM HAKLI OLUP OLMAMAMAMAAAeee...ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bende anlamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aradigim herseyi googleda buluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aquila said: aradigim herseyi googleda buluyorum ben. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Vingthor said: kadınlarda gnoktasını nasıl oluyorda her seferinde buluyorum anlamıyorum. (bilgilendirici not: g noktası diye bişi yokmuş lan. şehir efsaneymiş. kaynak: cahillikler kitabı3) ben yöntemini biliyorum ilgilenenler ÖM atsın G noktası var bu arada gözümle gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim bizzat g noktasıyla konuşmuş arkadaşım var valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ağzı bozuk biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 KADINLAR GÜÇ VE PARANIN YAKININDA OLMAYI SEVİYOR,O YÜZDEN BENİM YANIMDALAR. ALİ AĞAOĞLU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 adamınbiri said: vur ama kaçma bekle bakalım ne olcak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kadınların size olan ilgisi nasıl? Telefon numaralarını kağıda yazıp, arabanızın içine atıyorlarmış, doğru mu? Doğru. Numaralarını veriyorlar, tanışmak istiyorlar, neler neler... Yakışıklı, karizmatik bir adamım, çok sık karşılaşıyorum bu durumla. Telefon numaramı nereden buluyorlar anlamıyorum, valla aramayan yok. Eve gelen de, karadan gelen de, denizden gelen de var. Ben de her zaman, denizden babam çıksa yerim, derim (gülüyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bir kadında ne arıyorsunuz? Fiziki güzelliğin yanı sıra ruh güzelliği şart! Karadeniz insanı espritüeldir, şakacıdır, oturup iki çift laf edemeyeceksem işim olmaz. Bir de 20- 25 arası ideal, 25’ten sonrası yok bende. Yüzde 50 akıl yüzde 50 güzellik diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Gazetelerde son sevgiliniz Sophia’yla pek samimi kareleriniz ve 10 bin dolarlık bir kolye aldığınız haberi vardı, doğru mu? Biz o gün Sophia’nın güzellik kraliçesi seçilmesinin yıldönümünü kutluyorduk, fakat hediye olayı doğru değil. Kaldı ki ben hediye alacak olsam 10 bin dolarlık hediye almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Son olarak aldığınız özel üretim olan Rolls Royce Phantom Cabrio’ya 2.5 milyon TL ödediniz mi gerçekten? Beğendiğiniz arabayı kaç para olursa olsun alır mısınız? Ödediğim rakam biraz daha fazla... Arabayı beğendiysem alırım, paraya hiç acımam. Bakın ben her sabah 07.00’de mutlaka kalkarım, istersem sabah 05.00’te yatmış olayım. Neredeyse çaycıdan bile önce gelip işimin başına geçerim. Günde ortalama 16 saat çalışıyorum. Hayattaki tek lüksüm arabalar! Bir de helikoptere binerim ve güzel kızlarla gezerim. Bu kadar çalışan bir insanın o kadar da lüksü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar