elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi ara deneyeyim şu skoll u o kadar da dandikmiymiş bi bakayım :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hoba hıc denk gelmedımde pet şişe dekı bıradn hayır gelmes bea ne o plastık tadı flmda olur kesin :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Efes Dark en küzeli Carlsberg harbi maç seyrederken mükemmel bira ama her amaç için efes dark.... ah o karamel tadı vohaaa[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 11 Haziran 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Prawler, 30 Mayıs 2003 15:42 tarihinde demiş ki: Konya da bira içmek?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] eee...ne var da???ben de yapiyom ;) .bu bi yana para babasi degilseniz [ör:ben :P ] icebileceginiz en iyi bira,efes disinda,venüstür...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 miller carlsberg[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 efes extra iyi gidio[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 siz biraları kapıştıra durun bende biranın yanında en iyi fıstık gider diorm...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 evet hatta efes 5li alana yaninda fistik veriolardi :D . 25 tane alinca baya bi fistik olmustu :D . o diil de Becks nasi icimi kolay diye duydum soyle kivamina gelmen icin kac tane icmen gerekio. Ha bi de efes extra yi ilk ictiimde cok begenmistm .. Aa ben hep bundan icim demistim. Baska zmn bu ne lan diiyp 1 siseyi zor bitirmis diger bira marka modellerine gecmistm . neden olsa gerek neyse .. [Bu mesaj Kithnos tarafından 11 Haziran 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: blackchaos, 29 Mayıs 2003 20:20 tarihinde demiş ki: Hangi bira daha iyi? "Sigaradan çok sözediliyor midem bulandı.Alkol en güzeli." Yada içtiğiniz en iyi bira.?[hline]bla bla bla ... tabıkı skol hem ucuz hem guzel skol frvr ! ıkıncı sırada mıller. buda rlz ama fıyat farkı var [Bu mesaj uncla tarafından 11 Haziran 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şimdiye kadar içtiğim en iyi bira Kronnenberg di (yazılışı yanlış oalbilir). franda 1 hafta 60 şişe içtik arkadaşla.. türkiyedekilerdne bud ı sewiorum efes in fıçı birası oluo ya 5 litre vanalı faln o da güzel oluo[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 miller,efes vazgecilmez heineken die bi bira war fransada ictim o da fena degil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Miller hafif hoş fena degıl. Carlsberg sevmem. Efes guzeldır Ama Tabiki Şişede olanı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 mıller cok kopırıyor kı ben o yuzden hıc sevmıyorum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya bizde arklarla paso extra içiyoruz ben şeyi soracam efes fıçıda satıyor ya o biranın tadı nasıl değişik mi_? Yani hani fıçı birası falan ayağına.Birde galiba normal şişede fıçı birası diye satıyordu onu da deneme fırsatı bulamadım deneyen arkadaşlar varsa görüşlerini almak isterim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bud ayrı birşey olmazsa tuborg o da yoksa fıçı efes[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 para varsa miller su gibi gidiyo valla 5.,6. dan sonra anca anca anlayabiliyorsun para çok değilse carlsberg daha da azsa extra efes...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bud[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kirmizi tuborg super!!3 fondip yeter..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Gilean, 09 Temmuz 2004 17:13 tarihinde demiş ki: kirmizi tuborg super!!3 fondip yeter.. Yuh kırmızı tuborg adam gibi içmedim ama 3 fondipde de bir şey olacağını zannetmiyorum hatta bugün denerim belki.[signature][hline]Ammoırndıedliilkldeern ssiokkearriimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sıkıyosa marmara yı fondipleyin :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Pyr0, 11 Haziran 2004 18:21 tarihinde demiş ki: hoba hıc denk gelmedımde pet şişe dekı bıradn hayır gelmes bea ne o plastık tadı flmda olur kesin :) abi resmen plastik şişede yapıyorum demek = en dandiğini yapıyorum ismi bile korkunç ürkünç[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Miller severim ama bir numara tabiiki milli gururmuz, dünyanın en iyi birası EFES! Bu aralar carlsberg de gözüme girdi gerçi, 50lik şişesi çıkınca bi aliim dedim, o da güzel.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hepsi zehir-aynı b.k[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 efes dark o yoksa efes tombul şişe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Proxa, 09 Temmuz 2004 22:32 tarihinde demiş ki: hepsi zehir-aynı b.k ehueh[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar