xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bir sorum var. arkadaş ben bu oyun da bölüm atlamayı falan hiç sevmiyorum. ben %100 save game i buldum. kullanıcılar-app data-local-rockstar-gta-save game içine attım yahu yok. olmuyor. şimdi içindeki klasörü siliyorum ve sizin söylediğiniz şekilde yapıcam. yetti gari be. 2 saatte yükledim oyunu 10 dk de silerim valla! öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sil o zaman. gtayi yalniz freeroam icin oynayanlara mustahak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 10dk sürmez lan silmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yüklemeninde 2 saat sürmemesi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bölüm atlamayı ve senaryoyu sevmesi gerekiyodu ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 saolun varolun. ben bu konuyu keşke garbıça açsaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Keşke hiç açmasaymışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 la gta 4 de oyun bitince kapattım ve sildim.normal görevler dışında yok yok zıpla yok şunu yap uğraşamam hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 windows live hesabına takıyordu sanırım save'leri. illa bitirmicem god mode oynucam diyosan save'i salla trainer indir istediğin gibi takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 save dosyası uymuyor bazen nefret ediyorum böyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 vazgeçtim, sileceüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Vingthor said: bölüm atlamayı ve senaryoyu sevmesi gerekiyodu ona bakarsan. senaryosu iyidir, şendir, güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ciddi ciddi 5 saniye de silindi. dalga geçer gibi 13.2GB'yi 2 buçuk saatte yükledi. 5 saniye de sildi. aaa kıl oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar