Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kamyonun içine bomba kurup, barikattaki tankın üzerine sürerken son anda araçtan atlamak ve düşmanların fezaya uçuşunu izlemek müthiş zevkli olmuş. GTA'ya falan oranla çok daha sarıyor oyun, ayrıca Godfather'a benzetmiş bir arkadaş ama pek öyle değil. EA daha 15 gün önce aldı Pandemic firmasını, yani oyun EA'in değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 gta'dan daha çok sarması ilginçmiş de, godfather2 derken ordaki şehir mekaniklerini kastettim yoksa tarzı tabii ki farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gatts Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oyun gayet iyi. ati kartlarındaki takılma sorunu saçmalığın daniskası pandemic in öküzlüğü. bazı ati kartlarda takılmıyo ama yine de ufak defek sorunlar oluyor. patch çıkarılcak ama uğraşıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 pronoit said: hayir adam yanliş bişi söylemiş olsa bile nazi misin abi niye bu kadar umursadın swasstika nazi sembolu degil, nazilerinde kullanmis oldugu bir sembol. amerikada kullanmis bunu zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Oyunda meme var =D hem de bi sürü ahah. Oyuna başlarken ilk gözlemim bu oldu ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fransiz memesiyse iyi. yok almansa oynamayalim ba$tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Fransız memesi ya gayet oynanası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hepsinden var hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Abi bu ikidir başıma geliyor bi da mitseler ati almıcam. İlla oyunları rötarlı oynamak zorunda kalıyoruz iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne alaka? hiç öyle bi şey yaşamadım ben, fx5200'den beri nvidia kullanmıyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Nasıl ne alaka her zaman ati de yeni cıkan bir oyunda kesin fps sorunu , grafik uyumsuzluğu gibi sorunlar hep mevcut. Ati nin sitesine bi girip bakın isterseniz hotfixler bugune kadar kaç tane cıkmıs. O bakımdan benim isyanım illa cıkacak oyun update ini ya da hotfix i beklemek zorunda kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 saboteurda vardı ati sorunu evet çözdüydüler ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Letsgetthesunshine said: Nasıl ne alaka her zaman ati de yeni cıkan bir oyunda kesin fps sorunu , grafik uyumsuzluğu gibi sorunlar hep mevcut. Ati nin sitesine bi girip bakın isterseniz hotfixler bugune kadar kaç tane cıkmıs. O bakımdan benim isyanım illa cıkacak oyun update ini ya da hotfix i beklemek zorunda kalmak. benim kartlarda bless var abi demek ki hiç yaşamadım öyle bi şey sdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Oyun hikaye ağırlıklı nazi gtasından ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ee GTA süperdir araya güzel gibi bi hikaye, biraz gizlilik ve asassins creedden gelme trmanma kattın mı ve ikinci dünya savaşını üstüne renk değiştiren paris ve bir sürü meme de koydun mu süper oyun oluyo işte. Niye ezdin ki oyunu? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ea Forums adamlar artık bole daşak geçiyorlar iyi mi hakikatten ea bitti hani zıctılar sıvama girişiminde de bulunmuyorlar (sadece the saboteur için söylemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 2/12/09 da çıkmış ati driverını indiriyorum oyun direk takılıyo cunku grafik olarak bakalım çalısıcak mı simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 İyi yanları: 1. Oyunda bol bol meme var. 2. Ana karakter İrlandalı. 3. Mafia'nın hatasına düşmemiş (tabi 40'larda geçmesinin payı büyük burda) arabalar saatte 10 km ile gitmiyor. 4. Stealth olayına yetemeyenleri ürkütmeyecek basitlikte, isterseniz eeh diyip dalabiliyorsunuz üstelik. CoD'daki health sistemi var. 5. Müzikler güzel. Kötü yanları: 1. Arabalar 10 km ile gitmiyor, ama son model BMW gibi gidiyorlar. Araba reklamlarındaki gibi falan kullanıyorum arabayı yani, bir sıkıntı var orda bence. Sürüş dinamikleri GTA'ya göre kötü diyebiliriz. 2. Grafiklerde bir sıkıntı var ama çözemedim, animasyonlarda var veya bilmiyorum. Fizik motorunun pek olmaması da olabilir. Yokuşa 80 küsürle girip arabanın santim yol tutuş kaybetmediğini görünce bi garipsiyorsunuz yani. Grafikler kötü demeye çalışmıyorum, grafikler fena değil de başka bir şey var böyle. 3. Arabalar çok çok kötü davranırsanız biraz zarar görüyorlar, Mafia'dan bile daha kötü diyeyim siz anlayın (Mafia'da beyaz lekeler falan çıkıyordu) 4. Oyun ürkütmeyecek basitlikte de gereksizleşiyor o basitlik bazen, n tane nazi tarafından taranırken eli kolu sallaya sallaya, siper falan uğraşmadan çıkıp aynı arabayla 50 metre ileri gidince naziler unutuveriyor sizi (GTA 4'tekinden çok çok daha basit). Ona bir ayar çekseler iyi olurmuş. Sanırım baba İrlandalı olduğundan böyle bu sdf. 5. Müzikler güzel, ama aynı şarkıya bol bol rastlıyorsunuz. Ya bendeki versiyonda kırpmışlar, ya da az müzik var. Daha çok istiyor insan hehe. Sonuç olarak; Rhox said: Oyun hikaye ağırlıklı nazi gtasından ibaret Bir de bende bug mug hiç bir şey olmadı niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mulgear6 said: 2/12/09 da çıkmış ati driverını indiriyorum oyun direk takılıyo cunku grafik olarak bakalım çalısıcak mı simdi çalışmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Kıyamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ben oyunu indirmek için cüce nin de yorum yapmasını bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 GTA - Assasin Creed - Mafia - Commandos bunlarin karisimi.. hos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Akhlaur said: Ben oyunu indirmek için cüce nin de yorum yapmasını bekleyeceğim. o zaman indirme. cücenin ve axedice'ın daha oyun beğendiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Herhangi bir update cıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bugun ya da yarin bir yama cikicak. asdfdsf said: We are aiming to release the patch mid day on Friday. This time frame will be based on US time zones GMT -8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar