Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tabatayı hibe falan etmez tüpçü BIŞIIIK O paralar benim ÇOCUKLARIMIN RIZKI diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 delgado kapıdan içeri girmesin bence ama adam denizlinin prensi sonuçta. isteğe göre değil mantığa göre bakmak lazım :) banko tello gidecek ya başka alternatif gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Seneeye efsane defans Gordon Schildenfeld geliyor, bence o keser Ferrariyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bobo gider derdim bundan haftalar öncede form tutturduki gitmesini istemediğim adamlardan. aslında şu listede tabata hariç hiçbirisinin gitmesini istemem. tabatayıda göndermezler o kadar para verdik yarım sezon oynattık diye. yani enayilik olur çok dalga geçilir. ben delgado dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 asfasdfsadfasdf yönetim efsaneye devam ediyor Bobo türk yapılcakmış :) http://www.dha.com.tr/n.php?n=301238d1-2009_12_02 hayır muhtemeneln yapılamayacak, yapılabilse bile hoş değil. sınırsız yabancıya sırf fenere muhalefet olacağım diye itiraz eden demirörenin şimdi sahada 11 yabancıyla mücadele etmenin yollarını aramasına uyuz oluyorum ama türk olsa fena olmaz ya :D boboooo bobooooo diye milli maçlarda bağırmak nasip olsun :P sadece anlık bir hayaldi olmayacak birşey ama olsun düşünmesi bile güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Her an herşey olabilir. Yalnız haber çok fena kolpa.Oturdukları yerden yapmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dün sabah radyoda "gidecek yabancının tello olduğu öğrenildi" falan diyodu haberlerde, ama kimden öğrenmişler nasıl öğrenmişler ne derece gerçektir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bobo'ya 7, 8 veren varsa zaten gitsin. Öte yandan tabatayla Bobo yanı değerde mi diye bi soru geliyor adamın aklına. Değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tellonun gitmesi gerekiyo su sartlarda zaten, dusup yukselen bi performansi var bi sekilde orta sahadaki acikligi kapatilir,fakat bobonun durumu oyle diil, istikrarsizda olsa suanda gonderilcek durumda diil ustelik performans yakaladi gibi.forvet eksikligimizde cabasi, boboyu gondermek yerine yeni bir yabanci almak daha mantikli saglam yipratici bi forvet, gs deki keitanin daha bi forvet versiyonu, nerden bulucaz diyolarsada onlarin problemi paraya kiyip alicaklar bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cemad said: asfasdfsadfasdf yönetim efsaneye devam ediyor Bobo türk yapılcakmış :) http://www.dha.com.tr/n.php?n=301238d1-2009_12_02 hayır muhtemeneln yapılamayacak, yapılabilse bile hoş değil. sınırsız yabancıya sırf fenere muhalefet olacağım diye itiraz eden demirörenin şimdi sahada 11 yabancıyla mücadele etmenin yollarını aramasına uyuz oluyorum ama türk olsa fena olmaz ya :D boboooo bobooooo diye milli maçlarda bağırmak nasip olsun :P sadece anlık bir hayaldi olmayacak birşey ama olsun düşünmesi bile güzel :D bobo milli takıma güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o sistem değişti ki. beş yıl sonra aa türk olayım la ben diyemiyorsun. türk olcam ben diyip 5 yıl türkiyede kalıyorsun öyle oluyor. yani bobo ancak aralık 2014te olabilir türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yav herşeyi anlar her görüşe saygı duyarımda, Delgado dururken Tello gitsin diyenleri anlayamam.Geçen sene Beşiktaş şampiyon olurken Yusuf-Tello-Ernst sayesinde oldu.Delgado oynadığı zaman ne yapmış?Adam istikrarsızlık abidesi.Tello en azından tutturdumu 3-5 maç üst üste iyi oynayabiliyor.Tello giderse o bölgede kim oynayacak.Yusuf formsuz Delgado sakatlıktan yeni çıkmış Tabata'nın hali ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 delgado 1.5 sene sakat oynamış adam, ne akdar uzun süredir sahalarda olmadığını görürsen ne kadar ciddi bi skatlık olduğunuda görürsün evet istikrarsız ama sakatlıktan arınmış bi delgado beşiktaş için büyük bir artı..tello şuanda hala çok kötü, manchester maçında golu dışında yoktu diğer maçlarda keza öyle..ben daha iyisi alınmadığı sürece delgadonun kalmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bence bobo turk yapilabiliyorsa yapilsin yoksa zor olucak birini yollamak, en mantiklisi tabatayi yollamalari ama ynei aldiklari bir dunya da para verdikleri bir adami yollamazlar herhalde. onun disinda delgado gidebilir ya da tello bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ernst gider diyenler ne içtiyse aynısından istiyorum..Bu arada Tabata gg .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Demirören şıkkı yok fakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu maçtan sonra tabata gg bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi panik yapıcak bişey yok, delgado holosko sağlam gelir takıma yerleşirse ve cidden umuyorum sağlam bi forvet alırlarsa ozaman 2.yarı daha farklı olur yoksa bu kadroyla gücümüz cidden bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 holosko kiralık gidecektir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Holoskoyu göndermek veya kiralamak akıl karı diil, futbolcu tipi olarak adam türkiyede tek şuanda..geniş alanlar için biçilmiş resmen.fizik olarak ince olmasına rağmen vucudu kuvvetli, süratı deparları zaten kuvvetli, sağlam bi forvet alınınca sağ kanadı kapatır tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 DoubleW said: abi panik yapıcak bişey yok, delgado holosko sağlam gelir takıma yerleşirse ve cidden umuyorum sağlam bi forvet alırlarsa ozaman 2.yarı daha farklı olur yoksa bu kadroyla gücümüz cidden bu. delgado holosko gelecek +1 forvet ee kim gidecek? bence kesin tabata gidecek son maçıydı vestel maçı şut çekemiyor adam yav gitsin ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tabata kiralanır sanırım, ben umutluydum ondan ama cidden vasatın altında performans sergiledi.tabata + fink gitse iyi olur.bitanede forvet alınca takım tmm olur ama gerçekten kaliteli santrafor lazım.keita gibi yıpratıcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Demirören'in azıcık vicdan duygusu varsa (zekayı falan geçtim artık) Tabata'yı yollar, 8 milyonu da borcumdan düşün der. Yerine de sağlam bir santrafor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 CthuLhu said: o sistem değişti ki. beş yıl sonra aa türk olayım la ben diyemiyorsun. türk olcam ben diyip 5 yıl türkiyede kalıyorsun öyle oluyor. yani bobo ancak aralık 2014te olabilir türk. Bobo Brezilya milli takımına çağrılmıyormuydu bundan bi kaç sezon önce , benmi yanlış hatırlıyorum ? İki milli takımda birden oynayabiliyormu yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 mehmet topuzu satabiliriz isterseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar