Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devre Arası Beşiktaşta Kim Yolcu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delgado kapıdan içeri girmesin bence ama adam denizlinin prensi sonuçta. isteğe göre değil mantığa göre bakmak lazım :)

banko tello gidecek ya başka alternatif gözükmüyor
Mesaj tarihi:
bobo gider derdim bundan haftalar öncede form tutturduki gitmesini istemediğim adamlardan.
aslında şu listede tabata hariç hiçbirisinin gitmesini istemem.
tabatayıda göndermezler o kadar para verdik yarım sezon oynattık diye. yani enayilik olur çok dalga geçilir.
ben delgado dedim
Mesaj tarihi:
asfasdfsadfasdf yönetim efsaneye devam ediyor

Bobo türk yapılcakmış :)

http://www.dha.com.tr/n.php?n=301238d1-2009_12_02

hayır muhtemeneln yapılamayacak, yapılabilse bile hoş değil. sınırsız yabancıya sırf fenere muhalefet olacağım diye itiraz eden demirörenin şimdi sahada 11 yabancıyla mücadele etmenin yollarını aramasına uyuz oluyorum ama türk olsa fena olmaz ya :D

boboooo bobooooo diye milli maçlarda bağırmak nasip olsun :P
sadece anlık bir hayaldi olmayacak birşey ama olsun düşünmesi bile güzel :D
Mesaj tarihi:
tellonun gitmesi gerekiyo su sartlarda zaten, dusup yukselen bi performansi var bi sekilde orta sahadaki acikligi kapatilir,fakat bobonun durumu oyle diil, istikrarsizda olsa suanda gonderilcek durumda diil ustelik performans yakaladi gibi.forvet eksikligimizde cabasi, boboyu gondermek yerine yeni bir yabanci almak daha mantikli saglam yipratici bi forvet, gs deki keitanin daha bi forvet versiyonu, nerden bulucaz diyolarsada onlarin problemi paraya kiyip alicaklar bitane
Mesaj tarihi:
cemad said:

asfasdfsadfasdf yönetim efsaneye devam ediyor

Bobo türk yapılcakmış :)

http://www.dha.com.tr/n.php?n=301238d1-2009_12_02

hayır muhtemeneln yapılamayacak, yapılabilse bile hoş değil. sınırsız yabancıya sırf fenere muhalefet olacağım diye itiraz eden demirörenin şimdi sahada 11 yabancıyla mücadele etmenin yollarını aramasına uyuz oluyorum ama türk olsa fena olmaz ya :D

boboooo bobooooo diye milli maçlarda bağırmak nasip olsun :P
sadece anlık bir hayaldi olmayacak birşey ama olsun düşünmesi bile güzel :D

bobo milli takıma güzel olurdu ya
Mesaj tarihi:
o sistem değişti ki.
beş yıl sonra aa türk olayım la ben diyemiyorsun.

türk olcam ben diyip 5 yıl türkiyede kalıyorsun öyle oluyor.
yani bobo ancak aralık 2014te olabilir türk.
Mesaj tarihi:
Yav herşeyi anlar her görüşe saygı duyarımda, Delgado dururken Tello gitsin diyenleri anlayamam.Geçen sene Beşiktaş şampiyon olurken Yusuf-Tello-Ernst sayesinde oldu.Delgado oynadığı zaman ne yapmış?Adam istikrarsızlık abidesi.Tello en azından tutturdumu 3-5 maç üst üste iyi oynayabiliyor.Tello giderse o bölgede kim oynayacak.Yusuf formsuz Delgado sakatlıktan yeni çıkmış Tabata'nın hali ortada.
Mesaj tarihi:
delgado 1.5 sene sakat oynamış adam, ne akdar uzun süredir sahalarda olmadığını görürsen ne kadar ciddi bi skatlık olduğunuda görürsün evet istikrarsız ama sakatlıktan arınmış bi delgado beşiktaş için büyük bir artı..tello şuanda hala çok kötü, manchester maçında golu dışında yoktu diğer maçlarda keza öyle..ben daha iyisi alınmadığı sürece delgadonun kalmasını istiyorum.
Mesaj tarihi:
bence bobo turk yapilabiliyorsa yapilsin yoksa zor olucak birini yollamak, en mantiklisi tabatayi yollamalari ama ynei aldiklari bir dunya da para verdikleri bir adami yollamazlar herhalde. onun disinda delgado gidebilir ya da tello bence
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi panik yapıcak bişey yok, delgado holosko sağlam gelir takıma yerleşirse ve cidden umuyorum sağlam bi forvet alırlarsa ozaman 2.yarı daha farklı olur yoksa bu kadroyla gücümüz cidden bu.
Mesaj tarihi:
Holoskoyu göndermek veya kiralamak akıl karı diil, futbolcu tipi olarak adam türkiyede tek şuanda..geniş alanlar için biçilmiş resmen.fizik olarak ince olmasına rağmen vucudu kuvvetli, süratı deparları zaten kuvvetli, sağlam bi forvet alınınca sağ kanadı kapatır tamamen.
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

abi panik yapıcak bişey yok, delgado holosko sağlam gelir takıma yerleşirse ve cidden umuyorum sağlam bi forvet alırlarsa ozaman 2.yarı daha farklı olur yoksa bu kadroyla gücümüz cidden bu.

delgado holosko gelecek +1 forvet ee kim gidecek?

bence kesin tabata gidecek son maçıydı vestel maçı şut çekemiyor adam yav gitsin ölsün.
Mesaj tarihi:
tabata kiralanır sanırım, ben umutluydum ondan ama cidden vasatın altında performans sergiledi.tabata + fink gitse iyi olur.bitanede forvet alınca takım tmm olur ama gerçekten kaliteli santrafor lazım.keita gibi yıpratıcı olsun.
Mesaj tarihi:
Demirören'in azıcık vicdan duygusu varsa (zekayı falan geçtim artık) Tabata'yı yollar, 8 milyonu da borcumdan düşün der.
Yerine de sağlam bir santrafor
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

o sistem değişti ki.
beş yıl sonra aa türk olayım la ben diyemiyorsun.

türk olcam ben diyip 5 yıl türkiyede kalıyorsun öyle oluyor.
yani bobo ancak aralık 2014te olabilir türk.

Bobo Brezilya milli takımına çağrılmıyormuydu bundan bi kaç sezon önce , benmi yanlış hatırlıyorum ?
İki milli takımda birden oynayabiliyormu yoksa :D
  • Yeni Oluştur...