Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 iyi aile robotu :) isminde meymenet yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 grafikler güzel gibi.bari insan gibi oyun yapın abi.kafa bi yere kadar calısıo tabi :) supercan mış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çok kötü bir oyun geliyor (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 release olmuş oyun, oynamak bedava ama ttnet çocuk paketine üye filan olmak gerekiyomuş. Beklediğimden iyi gameplay :) http://www.youtube.com/watch?v=9BXz3iH6toc http://www.youtube.com/watch?v=Ky_ybfA7RgI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=NGDyYerubEs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Türk bilgisayar oyunları endüstrisi için güzel bi gelişme. Oynamadım ama grafikleri olsun, gameplay olsun güzel gözüküyor. Hiç biseyi beğenmeyip sürekli eleştireceğinize azıcık sevinin. Konu tırt bile olsa ne güzel abi bizden de oyun çıkıyor. İnsanların şevkini kırmayın, destek vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Müziklerini arkadaşım yaptı, gayet ciddi proje. Birde adamlarda marvel ile lisans sözleşmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dreagloth said: Müziklerini arkadaşım yaptı, gayet ciddi proje. Birde adamlarda marvel ile lisans sözleşmesi var. Yuh, işin içinde Marvel falan da varsa cidden sanıldığından ciddi bir proje sanırım. Ben görünce çocuk oyunudur diyip geçiştirmiştim doğruyu söylemek gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ciddi olduğu belli oluyor zaten, bir sonraki sefere bizler için de yapsınlar bi oyun bakalım. bir de söylemeden edemicem 3. videonun 14. sn'de half-life menü sesi var fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Proje gayet ciddi ya, hedef kitlesi sizi şaşırtmasın. Projenin başında Mevlüt Dinç'in şirketi var ve arkalarında Türk Telekom'un desteği var. Gayet de başarılı duruyo oyun. Gameplay falan hikaye, bu kadar stabil gözüken bi Türk oyunu yoktu ne zamandır. Daha yetişkinlere yönelik bi oyun yapsınlar tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nickelodeon'da reklamları dönüyo bugun gördüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Abi belediyedemi çalışıyor bu can, etrafı süpürüp temizliyor felan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Oyun güzel gibi duruyor, hedef kitlesi yakalar zatende teknik olarakta güzel gözüküyor. Birisi oyunu oynarsa gereksiz politik veya dini mesaj var mı bir baksın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 madem türk kahramanı niye ismi süperle başlıyo abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=s%C3%BCper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kıral ne ya mevlüt dayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 gözlerim yaşardı, bildiğin başarılı gibi duruyor gameplay falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Benim hoşuma giden, oyun lokalize, sağdan soldan gelen olmadığı için seslendirmelerin, konuşmaların falan ne kadar uyumlu olduğu. Direk Türkçe planlandığı tasarlandığında türkçe oynamanında eğlenceli olabileceğini göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 süpermiş hakkaten. 1-2 yıl önce almıştık haberini fakat bu kadar iyisini beklemiyordum. tamam çocuk oyunu falan ama teknik olarak gayet iyi görünüyor. bizede böyle kaliteli yapımlar istiyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Oyy baya iyiymiş, gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "Süpercan sana birde sürprizim var." böyle yazmışlar. birde BİRDE oyun benim için bitmiştir. Tüm emekleri çöp şu anda gözümde. ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dreagloth said: Müziklerini arkadaşım yaptı, gayet ciddi proje. Birde adamlarda marvel ile lisans sözleşmesi var. marvel ile çok eskiden beri var. hasbro ile de var :) baya tuttu oyun yenilikler de gelecek :) sobee yapıyor di mi? içerde olup sormam da süper dsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ben sana baya önce, senin arabayla maça giderken demiştim bu oyunu da, bana o süper ken dir, sen yanlış telaffuz ediyorsundur demiştin, al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar