Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 http://i.imgur.com/qcNVwdY.png herkes 5$'lık packe abanmış. premium-premium mu çıkarıcaklar acaba ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 loot bid sacmalagından ne zaman kurturacak bu mmolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 abi bu oyunda loot bid olayı baya farklı ama diğer oyunlardan. bidlediğin item'a party içi auction açılıyor bidderlar arasında. kazanan party'dekilere item'ın ücretini ödüyor. fena trollemeye müsait ama ihtiyacın olduğunu anlayıp fiyatı uçuruyorlar bu durumda. standart need/greed sistemi yok yani. başka mmo'da bu tarz bi sistem var mı bilmiyorum. aslında düşününce pek fena da değil pug için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Wowda bi ara puglar kullanıyordu gdkp diye benzerini. Güzel sistem aslında herkes kazanmış oluyor ama dikkat etmek lazım hırslanınca kötü geçirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 daha sıkıntılı şeyler de var. looting sisteminde çözmeleri gereken zaten 1- party lideri keyfine göre loot distributionını değiştirebiliyor. voting yok. adam son boss kesilmeden önce loot mastera çevirip, loota çökmüş http://i.imgur.com/u3ykqL6.jpg 2- itema yüksek değer bidleyip, bid spamlayanları yemliyorlar. yiyen olmazsa dungeon dışına ya da direk oyundan çıkıyorlar, auction fail oluyor, baştan bidleniyor. http://i.imgur.com/lZzQQ63.png ama combat çok keyifli. force masterımla dragon ball karakteri gibi hissediyorum dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 hangi servera baslıyoz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Flassh said: hangi servera baslıyoz şimdi windrest'teyim ben id: Femieanne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bi aradakaş övünce, wowdan ff14den falna milyonlarca insan buraya geçti diince falan deneyim geldi, download ediyorum şu an. bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 o arkadastan ayril. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Abi her mmo release ınde mılyonlar wow dan ff den oraya transfer oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 saniyede 20mb çeken internetim var abi çekem oynayam beğenemzsem silerim bitmiş zaten download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 en kötü karkater yaratırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ffxiv'in combatı çok reröre diyenler özellikle gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 en eğlenceli class hangisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 unistanll wizard HUAHAUHUAHAUHAHUAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Mortis said: en eğlenceli class hangisi :) assassino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 aquila said: unistanll wizard HUAHAUHUAHAUHAHUAHU yhaaaaaaaa çok tatlısın DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 yazamamisim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 oynayanlar hangi factionda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 soul'da oytnuyo coğu kişi, ama bence blade daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ben blade dancer seçtim minik hatun zıp zıp çok iyi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 yeni bi server açılmış ona girdim diretk assassin açtım , dövüom şu an insanları nereye götürüosa harita gidiom. bakalım nereye kadar maks level kaç bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 45 level max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 oyunun "hikayesi" çok iyi yaa :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 nice story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar