Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev partisi tavsiyesi

synorin

Öne çıkan mesajlar

synorin said:

50 lira civarıysa sorun deil
kulübün bi bütçesi var onu da idare eder...peki içki ve müzik tavsiyesi olarak nedir olay?
kocaman bir kaba sangria yap direk, kiz milleti cok sever genelde, hem alkol oranini da kendin ayarlayabilirsin boylece. bol da meyve koyarsin, yemesi super oluyo onlari sonra :) zor bisi degil, cidden oneririm sangria.

onun disinda gin, vodka, bacardi ve entel kizlarimiz icin sarap alirsin olur biter.

muzik de yine ortama bagli, boyle dans ortami olmucaksa herkes duvara dayanip muhabbet edecekse deep house cal direk, kaliteli bar/lounge havasi yarat los isikla. yok, millet hem iyi icki icecek hem de dans edecekse, once gunumuze yakin seylerle basla rihanna, lady gaga falan, milletin 2-3 saate kafasi kiyak olunca (bunu danslardan anlarsin, kendinden de anlayabilirsin :) ) 80lere gecersin. Bu kisim cok onemli, partileri efsane yapan kisim 80lerde sapitma kismi oluyor genelde ehhue
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu açan arkadaş çok iyi niyetliymiş. kızlar türk erkekleri gay diye söylenti çıkarır sonra orda burda. anladığım kadarıyla hatunlar yabancıymış o yüzden haa tıp öğrencisi ok diyemiyoruz. alkol de var tabii avrupa birliği modernleşsin bu türk tıp öğrencileri de demiştir. ha hatunlar yabancı değilse o zaman biraz anatomi çalışın.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı bak gastronomi 3. sınıf öğrencisiyim
hayatında tatmadığın lezzetler tattırabilirim işin yemek kısmını ben organize edebilirim
ayrıca kafe pi'de yiyecek içecek müdür yardımcılığı yaptım ki hâla yapıyorum gibi bişi alkol konusunda da koparabildiğimi koparırım.

ilgilenirsen ÖM at
bide istanbuldaysan tabi istanbulda değilsen uzak dur benden! :D
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

tamam konuyu açığa kavuşturmam gerek sanırım
ülkemize staj yapmak için 1 aylığına gelen her yeni grup tıp öğrencisi için 'Welcome Party' düzenleniyor. Bu partileri artık benim düzenlemem gerekecek.İlk grup ocakta geliyor. Olay budur. Ve bu yüzden seks yasak...ilk günden biz başlarsak millet neler yapar.Kızlar bize emanet gibi bişe. Staj programının sağlıklı yürümesi açısından.

edit:partiler 'house party' şeklinde çünkü daha samimi bir ortam olduğunu düşünüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...