Khelben Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 üst resimdeki zincirlerle onu bağlayıp.. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 wannabe işte daha neyi tartışıyosunuz ergen bu da ayrı manyakmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kiz 13 yasinda lan pedolar. Ha her ince olup uzun corap giyen kiz gider o ayri konu, ama bu kiz daha teletubby yasinda yuh artik. Ama 5 sene sora gelsin evimin kapisini calsin. Bende kedi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Uzun said: 3-4 yil once bi yazi okumustum satanisler hakkinda ( ozentiler degil. ) Kedi kanindaki bi madde (ne oldugunu unuttum) vucuda sarhosluk hissi veriyormus. Bu yuzden kedi kani icerlermis :) Facebook guruplarinin isimlerine bayildim.. " Zerrin Süküt Kaltağını Canlı Canlı Doğramak İsteyenler!!! " " SATANİZM VE KEDİ KATİLLERİ iLE MÜCADELE EDENLERİN HAYVAN DOSTLARININ GRUBU! " Gurup uyesi birinin yazdigi yazi gercekten cok dusundurucu ve felsefik olmus :) " METAL MÜZİK DİNLİYORSUNUZ DİYE KEDİ KESMENİZ GEREKMİYOR :@O KEDİLERİNDE YAŞAMAYA HAKKI VAR EN AZ SİZİN KADAR " haha aklıma south park geldi. suratlarına kedi işeterek kafayı buluyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi buraya niye koydunuz resimleri ya. +18 diyince çıplak resimleri sandım kızın off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 eee hiç kimse tam yemek yiyodum niye koydunuz o fotoğrafları dememiş noluyoruz beyler performans düşüklüğü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pati 4chanden bagisiklik kazandi bu tip seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi ben kan görmeye dayanamıyorum, koymayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tedavi tedavi tedavi.. birilerini cezalandırmak istiyorsanız anasını babasını cezalandırmak lazım. keşke ehliyetle çocuk yapılsa. araba kullanırken bile sorgudan, sınavdan geçiyorsun.. çocuk yapmaya gelince, bayburtta 4eşli maho aga da çocuk yapabiliyor, istanbul'da çocuğuyla ilgilenmeyen postmodern ana baba meral hanım -kemal beyler de.. varoşun kralı yoksulluk sınırı altında yaşayan alkolik ve kronik işsiz kahve saksısı yaşar abi ile hastalık hastası ev anası, doğum makinesi zehra teyze de.. yok abi ben toplumu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pekaziz said: Abi ben kan görmeye dayanamıyorum, koymayın gözünüzü seveyim. kıyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Alında kan görmekte sorun yok da ilk kesme anında kan fışkırıyor ya o ana dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 şaka bir yana benim de midem hassastır bu tarz olaylara,direk midem bulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dory miydi kedi manyaa?Bakmıs mıdır ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Cocuk yapilmasi icin ehliyet istemek de baya iyiymis. Social engineering deniyor bu dedigine, fasistlige kaciyor biraz :) cocugu sen nasi egitirsen egit, kedi kesip "bak bagirsaklari ne guzel" diye foto cekmek icin sosyopati lazim biraz. Cocugun sayko olmasi lazim herseyi ebeveynlere baglamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pentagramı yanlış çizmiş, kabul olmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yanlız o grupta yazılan küfürler falan çok orjinal bide kıza yapılmak istenenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kurban bayramında koyun kesiliyor birşey olmuyor da kedi kesilince mi olay oluyor diyen mallar doldu şimdi. trolluk bile denemez bence buna mal ötesi bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yani hayvani neden kestigini pek iplemez hayvan tabii :) kestikten sonra kediyi yememesi suc ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bu kızla dananın bacağını kesip yakalamaya çalışan akraba sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 şehriban cinayetindeki konular hortlarmı acep hani şu akmar fln bastıran gazeteler , siyah tshirtli arayan polisler fln heheh ne macera yasattırdılar bize ergenlik yaşında dengesizler ya asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 O olaydan sonra peder evdeki bütün Şebek, Köprüaltı dergilerini çöpe atmıştı ya, off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Çocuk için ehliyet istemek çok yerinde bir fikir bence. Beceremeyeceksen sıralama eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 açıkçası bu konu hakkında yorum yapan insanların apaçi, tiki, emo vs. olması zerre umurumda değil. tek dileğim 1 - 2 hafta içinde şu kızın bir güzel kesilip doğranması, 90 derecelik açıyla atardamarını sallandıra sallandıra kafasının fotoğrafları çekilmesi ve akla gelebilecek başka gore aktiviteler. 12 senedir kedi besliyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çocuk yapmak için ehliyet (tu) bunun uygulamaya geçmesi benim sözüme baksa çekinmeden evet derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar