Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Gitmiş görmüş veya yaşamış bir arkadaş var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 uplasak? bilgi verebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bu konuda bende bilgi almak istiyorum, yazın gitme ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 5 gundur burdaym 5 ay daha burada olacam, detaylı bişiler yazarım bı ara ama gelmeyın abı buraya sadece 1 hafta falan tatıl ıcınse bolcana para dokerım gozlerımı kaparım dıebılıosan gel everest falan gör ne bilim ama yok, gelme. uzak dur, uzaaaaaak dur dünyanın en pis, en keşmekeş yeri herhalde. pis pis pis, berbat. Havası felan çok kötü aman üf canım sıkıldı gidip yatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 gitcekseniz karadan gidin nete eskişehir to katmandu yazın orda gezi notları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 üst katımda öz nepalli bi eleman var, sorun varsa sor sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Dünya'da heryere gidildi de bi nepal mi kaldı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bugün birganjın kırsal kesimlerine gittim. Güzel buralar, bizim köyler gibi doğa harikası falan gerçi heryerde marijuana yetişio =) ne kadar az nepalli varsa o kadar guzel nepal öle diim :P Dağa taşa falan çıkacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Suark , selam... zamanla alisabildinmi ilk yazina gore dogasini tepelerini daglarini gordukten sonra biraz daha isinmis gibisin snaki... kathmanduda mi kaliyosun? birde 6 ay ne yapiyosun orda merak ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 orda 6 ay ancak taş kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar