Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi elemanın evi acaip hosuma gitti.Valla kıskandım malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 fotoğrafta arkamda duran yerde mutfak tezgahı var. daha dekore etcem bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 malın odası benimkinden güzel valla. benimki göt kadar bi de onun kirasinin 3 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yalniz yasam felsefeni taktir ettim varlik icinde yokluk budur arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 evet günde 100 150 tl harcayan adamın hayatınıda yaşıyorum böyle fakirlik çekenin hayatınıda. ikisininde halinden anlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yalnız yaşasam o kadar para alsam abanırdım sucuğa sosise ve bim'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 egerki basligi iste ben bole yasiyorum diye acsan, taktirim 100 kat daha artardi, bana aciyin diye soylemis olman kapitalizmin uzun killi kollarina kendini biraktigin anlamina geliyo, bi anlamda pazarlamissin kendini paticikte. bu bi anlamda ben acilarin cocugum, ben halkin cocugum icinizden biriyim, beni anam magrada dogurdu diyipte turku soleyip aksam eve gittiginde koko partileri yapan, aksamlari bafi partileri yapan kisilere benzemissin, yok oteki turlu yasam felsefem budur ben bole biriyim diyip kendini tanitsaydin o zaman bende 1-2 izmarit toplayip ugrardim evine hosgeldin hediyesi olarak. nese bole bisi iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya işin esprisiydi acıyın demek. özel hayat + vizeler (vize ödevlerinide hep bi gece önceden bitirip teslim ettim) + bu zorluklar iki haftadır kafayı sıyırmama neden oldu. paylaşıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben hala ishal, tuvalet ve agac uclusundeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya sigara toplama bari elinde para varken al bi kutu. ne iğrenç bişi o toplamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 fişe falan da sarma he zehirleniyo millet bu yüzden. kağıdın var di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abim çok fenaymışsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 apartmanda yok mu şöyle selamlaştığın falan. yemek getirir belki sana. en kötü bir şeye bakacağım diye eve girer tuvaleti kullanırsın be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bi paket sigara edin de milletin ici rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Çık üst kata sizin duşta kaçak var su kaçırıyo rutubet oldu heryer de. sıç gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dufrasne said: fişe falan da sarma he zehirleniyo millet bu yüzden. kağıdın var di mi var var. ya bak içimi dökesim geldi. farkındayım anormallik var biraz. zaten ne çektiysem hep bu anormalliğimden çektim. hep garipseniyorum her ortamda uzaylı gibi kalıyorum. sıradan normal bi insan olmayı çok isterdim. kendimi övmek için demiyorum cidden rahatsız ediyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sokaktan bulduğun şeyleri ağzına almayı bırak da gerisini sonra düşünürsün sakin kafayla. Bir de paran olduğunda biraz bakliyat, makarna falan depola bari eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 harbi yemek işini nasıl hallediyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 fotoğrafın çekildiği yerin arkası mutfak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hasiktir demezler mi abi adama.700 lira para alıyosun sokaktan izmarit topluosun.hadi tuvaleti bilmemneyi geçtim izmarit toplamak nedir ya.evsiz barksız olsan anlicamda bu durumda saçma bi davranış.ki kolpa olabilir tuvalet sıkıntı ya.kar kış yagmur.tuvalet için evden cıkcaksın.yüzünü gözünü elini yıkama falan sıkıntılı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 lavobo var. ya tamam döveceksiniz nerdeyse. son iki haftadır özel meseleler ve parasızlık ve vizeler üstüste gelince acayip bunaldım içimi döktüm rahatladım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Response.End(); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar