Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık

Mal

Öne çıkan mesajlar

egerki basligi iste ben bole yasiyorum diye acsan, taktirim 100 kat daha artardi, bana aciyin diye soylemis olman kapitalizmin uzun killi kollarina kendini biraktigin anlamina geliyo,
bi anlamda pazarlamissin kendini paticikte.
bu bi anlamda ben acilarin cocugum, ben halkin cocugum icinizden biriyim, beni anam magrada dogurdu diyipte turku soleyip aksam eve gittiginde koko partileri yapan, aksamlari bafi partileri yapan kisilere benzemissin,
yok oteki turlu yasam felsefem budur ben bole biriyim diyip kendini tanitsaydin o zaman bende 1-2 izmarit toplayip ugrardim evine hosgeldin hediyesi olarak.

nese bole bisi iste :)
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

fişe falan da sarma he zehirleniyo millet bu yüzden.
kağıdın var di mi

var var.

ya bak içimi dökesim geldi. farkındayım anormallik var biraz. zaten ne çektiysem hep bu anormalliğimden çektim. hep garipseniyorum her ortamda uzaylı gibi kalıyorum. sıradan normal bi insan olmayı çok isterdim. kendimi övmek için demiyorum cidden rahatsız ediyor bu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

hasiktir demezler mi abi adama.700 lira para alıyosun sokaktan izmarit topluosun.hadi tuvaleti bilmemneyi geçtim izmarit toplamak nedir ya.evsiz barksız olsan anlicamda bu durumda saçma bi davranış.ki kolpa olabilir

tuvalet sıkıntı ya.kar kış yagmur.tuvalet için evden cıkcaksın.yüzünü gözünü elini yıkama falan sıkıntılı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...