knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 nathan ayırılınca mavi ekran verdi senaristler normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben seviyorum bu diziyi ya. dramayı az tutuyorlar bir kere. herkesin güçlerini alıp yerine abuk subuk şeyler vermeleri de epic oldu. dizinin aptal saptal şeylere odaklanması süper zaten. son bölüm hele rudy nin tepkiler fln inanılmaz. nathan gördüğüm en itici tv karakteriydi kaldırdılar iyi oldu. rudy > nathan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Spoiler tuşunu kullanmayı bilmeyen bir zihniyeti daha, bir dizinin ilk 6 bölümünü izlemiş bir insanın bütün keyfinin içine sıçtığından ötürü tebrik ediyor, hayatımıza devam ediyoruz. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 knox said: neyse son 2 bölüm kaldı.bu arada dizinin us versiyonu çekilecekmiş hayda bitiyor mu dizi şimdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7DKubItOhb8 son bölümden pink floyd cover'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bu sezon önceki sezonlara oranla biraz daha sıkıcı gibi geldi bana. Eski kadrodan Curtis ve Rudy kalmış bir tek (Seth'i saymıyorum) yeni eklenen karakterler de silik karakterler sanki. Rudy de olmasa hiç çekilmez gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 curtis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 izliyim bende güzele benziyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 orijinal ekipten kimse kalmadı lan, ama müzikler hala efsane dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 seth var orjinal kadrodan ya, arada gidip geliyo ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Başlarda çok iyiydi ancak sonlara doğru belli başlı karakterlere ve mekanlara takılınca kabak tadı vermeye başladı. Karakterler ayrılınca ben de bir bocalamıştım ama bu sezon Rudy ile gözetim memuru kırıp geçirdi ortalığı.. Yanılmıyorsam tüm kadro toplanıp bir de film çekeceklermiş. Umarım ismine yakışır bir film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 izlediğim en iyi 10 dizi arasında,nathan gitmeyeydi iyiydi ama izlemeye devam ettim,4.sezon diğerlerine göre orta seviye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Nathan gitmeyeydi iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4RnvODRuTUc yeni sezon başlıyormuş bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben unutmuşum bu diziyi ya yeni bölümünün başlaması iyi oldu. yarın izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oha yeni bölüm mü? bitmedi mi laaaaaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 o değil de kadroya yeni eklenen elemanlar hakikaten rezalet.. Rudy hariç tabi o Nathan çakması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ahaha abi bu nasıl psikopat bir bölümdür ya sonu hem saçmaydı hem de komik sdfsdfa On his sphincter.. Boom! ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nathan gelmedikçe izlenmez bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 rudy yokluğunu hissettirmiyor nathan'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 baslamis ya la ay mutlu oldum ihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 4. sezon çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu bölüm güzel değildi. rudy'e çok yoğunlaşıyorlar fazla tuttu diye bir o, bir de gözetim memuru dışında adam akıllı karakter yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kodumun nathanı ne zaman dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kimse izlemiyor mu ya son bölüm çok iyiydi cidden.. bu sezon çok güzel olmuş. gözetim memuru ve rudy bana göre önceki sezondaki karakterlerden çok daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar