Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siyah beyaz ve altin rengi 3 at en iyisi iste
aradaki diger kahve atlar orta
kemikleri cikmis cingene atlari ve essekler en kotu

bu arada atlar 1500 deil lan
yane baslarda 1500de sonra 750 oluyo

silah al bide sey abi trasure hunting gorevleirni yaparsan resmen hile oluyo
cunku 150 250 300 380 400 500 felan diye
900 e kadar altin satiyosun

5 6 k geliyo bi ada
Mesaj tarihi:
şimdi bonnie'nin verdiği sarımsı at kentucky saddler yani ?

hmm ya bu achievement'i vardı ben onu kasayım dedim de işte şimdi bir tane daha kentucky tame etmeme gerek var mı? Yoksa bu sayılır mı ?
Mesaj tarihi:
tame ettiğin zaman general vendor dan satın alabiliyorsun tame ettiğin atın deed ini. oraya bak eğer satın alınabilir durumdaysa saymıştır. yanlız satın aldıklarında not available durumuna geçiyor o yüzden dikkat et.
Mesaj tarihi:
deed i varsa atın ölse bile çağırabiliyorsun. dışardan tame ettiğin, çaldığın ve hitch etmediğin atlar ölünce gidiyor tamamen. para nın bi önemi yok aslında. gerçi bende warhorse vardı limited. hiç at almadım. bi silahları satın aldım birde ammo satın aldım trophy/challenge kovalarken.
Mesaj tarihi:
heh bende warhorse'u kullanıyorum zaten de şu achievement için kasacaktım.

Zaten biraz önce oynarken yolda karşılaştım Kentucky ile, ne olur ne olmaz diye bir kez daha tameledim.

Bir ara diğerlerine de bakarım asdf

treasure hunting'e sardım bayağı da 2. harita görevinde hazineyi bulana kadar 1 saat kastım, kendimi seth gibi hissettim bulduğumda hazineyi
Mesaj tarihi:
abi ben seyi anlamadim, ilk treasure map'i buldum da haritada 1 ve 2 diye 2 tane resim var ikisi de bi agac 2 tane kaktus 1 tane kaya lan sdfsdafdsa koca haritada nasil bulucam bunu, ileride netlesecek mi?
Mesaj tarihi:
@darkrider, mac saatleri disinda online olacam. yardim ederim size, bende o achi var ama eglence olur.

@penth, hayır lol. ben 4. mü ne hariç gayet gittim bakarak yaptım guide dan falan.
Mesaj tarihi:
treasure mapler baya zor penth. daha önce oralardan geçmediysen cidden map e bakarak anlamıyorsun neresi olduğunu.

bir tek meksika da olanı çok kolay anlamıştım. kemer gibi bi yerin altındaydı. çok bariz zaten illa görüyorsun orayı meksikaya gittiğinde.

http://reddead.wikia.com/wiki/Red_Dead_Wiki

burdan bak trophy/achievement ve diğer guidelar için.
Mesaj tarihi:
ya ben ikinciyi bulamamıştım mesela ama haritaya zoom yaptığında bazı detaylar yazıyor. Bölge isimleri vs. görülüyor bazılarında

ana menüden de haritaya açıp zoom yaptığınızda zaten bütün bölgelerin ismi yazıyor. Ben oradan mesela 2. haritayı bulup gittim. Hatta yarıktan vs. geçtim ve aşağıya inerken 3 kere düştüm. Aşağıları aradım, yukarıları aradım vs. derken ufak ufak çıkıntılar olduğunu gördüm. Oradan kayarak inince böyle bir çıkıntı da olduğunu görüyorsun zaten hazinenin sdfsd

3. map ise en kolayıydı. Direk Tumbleweed mi ne oradaki mansion'da sdafsd gittim aldım.

4. mapte nehir kenarı, ismi vs. yazıyordu ama daha bakmadım. Sonra bakacam.

bu arada fiz, kusura bakma bugün gelemedim asfas yeni geldim eve birkaç işim çıktı yarın olmazsa yaparız
Mesaj tarihi:
"you cannot play this game at the current video output setting"

bu ne abi hata verıyo oyun oynıyamıyorum bütün display setting ile oynadım yınede oynıyamıyorum.
Mesaj tarihi:
meksika'nın son görevinde ;

çok ağır spo lan yalnız bu

Bill Williamson'a falan sıktığımız sahne işte

bittikten sonra böyle takıldı gibi oldu oyun, menü falan açılmıyor. Ara videoya girmeden önceki son anı düşünün işte asdfsd

normalde sinirlenir kapatırdım da nedense bunda birşey yapmadım. 4-5 dakika sonra düzeldi devam etti

gerçi bugün 11'den beri red dead redemption oynadım, arada bir yemek birde uruguay maçı için ara verdim :D normaldir aletin artık sapıtması hehe

Güzeldi bu arada Meksika görevleri, herşeyden önce anlattıkları, vurguladıkları ve tipler vs. üstü kapalı göndermeler çok çok iyiydi. Blackwater'a daha geçmedim fakat Meksika görevlerine 9/10 veririm sanırım
Mesaj tarihi:
abi oyunda yapicaklarimi dusunmekten calisamiyorum lan sdfds
ben normalde sandbox sevmezdim yahu, ama abi o meksikaya giris ani aklima geldikce hala tuylerim diken diken oluyor lan, kafayi yedim galiba yalnizliktan
  • Yeni Oluştur...