BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 siyah beyaz ve altin rengi 3 at en iyisi iste aradaki diger kahve atlar orta kemikleri cikmis cingene atlari ve essekler en kotu bu arada atlar 1500 deil lan yane baslarda 1500de sonra 750 oluyo silah al bide sey abi trasure hunting gorevleirni yaparsan resmen hile oluyo cunku 150 250 300 380 400 500 felan diye 900 e kadar altin satiyosun 5 6 k geliyo bi ada
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 world cup alıp her dakıka sınır olacagıma keske bu oyunu alsaydım.oynayamadım gıttı
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Penthesilea said: bonnie'den gelen sari at dandik saniyodum meger hungarian degil de digeriymis iste adini unuttum. stallion olması lazım
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kentucky Saddler Bonnie'nin verdiği. White Stallion = Hungarian Half Breed meksikada :p
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 lasso ile ilk at yakaladığımız bölümde bonnie stallion stallion diye bağırıyordu onun yalancısıyım :)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şimdi bonnie'nin verdiği sarımsı at kentucky saddler yani ? hmm ya bu achievement'i vardı ben onu kasayım dedim de işte şimdi bir tane daha kentucky tame etmeme gerek var mı? Yoksa bu sayılır mı ?
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tame ettiğin zaman general vendor dan satın alabiliyorsun tame ettiğin atın deed ini. oraya bak eğer satın alınabilir durumdaysa saymıştır. yanlız satın aldıklarında not available durumuna geçiyor o yüzden dikkat et.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Satın alındıktan ve ölmedikçe sanırım
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 deed i varsa atın ölse bile çağırabiliyorsun. dışardan tame ettiğin, çaldığın ve hitch etmediğin atlar ölünce gidiyor tamamen. para nın bi önemi yok aslında. gerçi bende warhorse vardı limited. hiç at almadım. bi silahları satın aldım birde ammo satın aldım trophy/challenge kovalarken.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 heh bende warhorse'u kullanıyorum zaten de şu achievement için kasacaktım. Zaten biraz önce oynarken yolda karşılaştım Kentucky ile, ne olur ne olmaz diye bir kez daha tameledim. Bir ara diğerlerine de bakarım asdf treasure hunting'e sardım bayağı da 2. harita görevinde hazineyi bulana kadar 1 saat kastım, kendimi seth gibi hissettim bulduğumda hazineyi
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 başka bir arkadaşa da sözüm vardı ama gelirseniz atarız şey yapacaktık, multi de bütün hideoutları gezip bitirecektik achievement için asdfsd katılan olursa alırız yanımza
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi ben seyi anlamadim, ilk treasure map'i buldum da haritada 1 ve 2 diye 2 tane resim var ikisi de bi agac 2 tane kaktus 1 tane kaya lan sdfsdafdsa koca haritada nasil bulucam bunu, ileride netlesecek mi?
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 @darkrider, mac saatleri disinda online olacam. yardim ederim size, bende o achi var ama eglence olur. @penth, hayır lol. ben 4. mü ne hariç gayet gittim bakarak yaptım guide dan falan.
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 treasure mapler baya zor penth. daha önce oralardan geçmediysen cidden map e bakarak anlamıyorsun neresi olduğunu. bir tek meksika da olanı çok kolay anlamıştım. kemer gibi bi yerin altındaydı. çok bariz zaten illa görüyorsun orayı meksikaya gittiğinde. http://reddead.wikia.com/wiki/Red_Dead_Wiki burdan bak trophy/achievement ve diğer guidelar için.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 treasure mapleri direk wikilicen yoks abulmak imkansiz zaten bazilarini
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ya ben ikinciyi bulamamıştım mesela ama haritaya zoom yaptığında bazı detaylar yazıyor. Bölge isimleri vs. görülüyor bazılarında ana menüden de haritaya açıp zoom yaptığınızda zaten bütün bölgelerin ismi yazıyor. Ben oradan mesela 2. haritayı bulup gittim. Hatta yarıktan vs. geçtim ve aşağıya inerken 3 kere düştüm. Aşağıları aradım, yukarıları aradım vs. derken ufak ufak çıkıntılar olduğunu gördüm. Oradan kayarak inince böyle bir çıkıntı da olduğunu görüyorsun zaten hazinenin sdfsd 3. map ise en kolayıydı. Direk Tumbleweed mi ne oradaki mansion'da sdafsd gittim aldım. 4. mapte nehir kenarı, ismi vs. yazıyordu ama daha bakmadım. Sonra bakacam. bu arada fiz, kusura bakma bugün gelemedim asfas yeni geldim eve birkaç işim çıktı yarın olmazsa yaparız
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 whorehouse'da glitch buldum, işsizliğim üzerimdeydi çektim yayınladım eheh. üst kattaki kilitli odalarda neler oluyor??!?!! :p http://www.youtube.com/watch?v=lFbD_T3gClY
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi bosaldim meksikaya giris sahnesinde
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bi tane war en basiti o duvar ve agac gozukuyo duvarlar mapte bile war aralikli olarak
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Abi dün 2. kez başıma geldi. Hogtie'layacağın kişi eğer bayırdaysa, glitch oluyor. Bağlayamıyorsun ama bağlandı gibi omuzuna alıyorsun falan, felaket :p
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 "you cannot play this game at the current video output setting" bu ne abi hata verıyo oyun oynıyamıyorum bütün display setting ile oynadım yınede oynıyamıyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 meksika'nın son görevinde ; çok ağır spo lan yalnız bu Bill Williamson'a falan sıktığımız sahne işte bittikten sonra böyle takıldı gibi oldu oyun, menü falan açılmıyor. Ara videoya girmeden önceki son anı düşünün işte asdfsd normalde sinirlenir kapatırdım da nedense bunda birşey yapmadım. 4-5 dakika sonra düzeldi devam etti gerçi bugün 11'den beri red dead redemption oynadım, arada bir yemek birde uruguay maçı için ara verdim :D normaldir aletin artık sapıtması hehe Güzeldi bu arada Meksika görevleri, herşeyden önce anlattıkları, vurguladıkları ve tipler vs. üstü kapalı göndermeler çok çok iyiydi. Blackwater'a daha geçmedim fakat Meksika görevlerine 9/10 veririm sanırım
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi oyunda yapicaklarimi dusunmekten calisamiyorum lan sdfds ben normalde sandbox sevmezdim yahu, ama abi o meksikaya giris ani aklima geldikce hala tuylerim diken diken oluyor lan, kafayi yedim galiba yalnizliktan
Öne çıkan mesajlar