CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 BI BITSE FINALLER BAŞLIOYCCAMDA hala bitmedi...
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oyunda single o kadar sardı ki, 100% completion ın peşinden koşuyorum =)
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dün oynayabildim biraz adam akıllı, SP sarıyor.
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi gelinde multi yapalım biraz kenk maç yapalım free roamda millete salça olalım server sistemi gerçekten cok kötü 4. 5. denemede falan insan olan yere denk geliyorum
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bounty bug? Ya bir bounty görevinde, herifi bağladım ama glitch oldu. Adamı omzumda görüyor oyun, ama adam normalde bir kayanın arkasında ayakta, vuramıyorumda, ata da taşıyamıyorum, herifin apaçileri geliyor bir de sürekli, napılır?
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 buglar genelde menulere girip cıkınca duzeliyor. ben de bir poker bug yaziyim, eger dealer'ın açık kartı as olursa ve insurance sorarsa, resetliyor betleri. löpçük gibi kalıyorsunuz öyle heue.
mani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya deadly assasin outfit i bitebilen oldu mu ? bounty i götürdüm bağlayıp ama saymadı : galiba bi daha gelmiyor aynı bounty. duel i beceremiyorum ya. nedir olayı tam olarak. tutorial ı skip etmiştim. kolay olanları öldürüyorum ama adamın üerine nişan alıp R2 spamliyorum gene yetemiyor. ha birde ana hikayeyi bitirsen bile oyun devam ediyor di mi ? trophy lerini bitirmek istiyorum SP nin mümkün oldukça. baya zevkli çünkü.
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 amac bari hizli doldurmak. ne kadar kritik yerleri target alirsan o kadar cabuk doluyo o bar. direk kafa ve kalp target alirsan %70 e yakini dolmus oluyo o barin sonra 2 tane falan random target alinca maxliyosun bari. sonra adami lootluyousun direk :)
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aynı bounty gelmiyor da, belli aralarda belli yerlerde bountyler cıkıyor. sabret, elbet gelir. oyun bittikten sonra da serbest takılmaca var rahat ol.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://art.penny-arcade.com/photos/871587546_8WNjR-L.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 heh oynayabildim sonunda, bugün sabahlarım da sonra bir hafta daha yok hehe bu akşam multi atmak isteyen varsa 1 saat kadar sonra eşlik edebilirim :) hofirat eklesinler psn'den
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 çogzeldi multisi yalnız yaklaşık 16 yılı devirdiğim oyunculuk serüvenimde şu DM modlarından nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmedim. Burada da karşıma yine Shootout falan çıktı, küfrede küfrede oynadım ...
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 soundtracki yeni indirdim. loop a aldım hepsini süper valla. hikaye bitti johnny cash bury me not girdi resmen içim parçalandı. Dutch ölüp John eve dönerken çalan şarkı zaten enfes. esas orda benim kayış koptu. zaten o ortam, eve dönme heyecanı, ormanın içinde ilerlemek mükemmeldi. harbiden ailesine olan özlemi çok iyi yansıtmışlar o kısımda. ama sonu pek beğenmedim ya. daha epic ve intikam olmalıydı gibime geliyor. böyle agentı ateşe verip sigarasını yaksa ve arkasını dönüp gitse. çok klişe ama yakışanı o olurdu. ha meksikaya girerken çalan şarkıda enfes. buglar, glitchler olmasaydı keşke oyunda bukadar. ortam olarak ama kesinlikle çok çok iyi yansıtmışlar. abi zaten the man with no names trilogy izlemiştim tekrardan oyun gelmeden gaza geleyim diye, şimdi daha gaz oldum acilen 2. oyunu istiyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=iwVpMoOYYCI
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 teke tek pvp ye nası giriyoruz yada varmı öyle bişi:)
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 MP karakteri 0 lanmış benim ya : ulan save dosyasına mı bağlı bu. bounty ve marshall trophy si için bi sürü save almıştım bitince gereksiz olanları sildim. şimdi MP e girince rank 1 gözüküyorum :
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yok oynanmıyo sanırım. ben de dolandım baya da göremedim.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 single da olan cogu sey yok multi de , single dan sonra multi sizi cok uzecek, yazik olmus dettirecek oyun
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 single o kadar sardı ki şu an %98 falan completion yaptım, kalanı zorluyor ama ehue.
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben bu oyunu oynarken anladımki artık ps3 oynarken cok sıkılıyorum cıkarıp fifa takıyorum yok başka bişi takıyorum yok.sıkılmısım artık :)
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ya hangi ata biniyoruz olayını nasıl görüyoruz? Kentucky Saddler yakalicam mesela, hangi at bilemiyorum.
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 general vendor a bak. atı tame ettiğin zaman general vendor dan satın alınabilir hale geliyor. eğer orda locked ise tame etmemişsindir. said: kentucky saddler bonnie nin farmının doğusunda dolaşan sapsarı bi at. Hungarian Half-bred meksika da. bembeyaz olan at. map te atların gözüktüğü yere git görürsün zaten. American Standardbred tall trees in oralarda. simsiyah olan at. ama dikkat et. ayılar çok bela. hani tame ederken farketmezsen anında öldürürler. ha birde social club a kayıt olmuşsunuzdur herhalde orda 100% complete için nelerin eksik olduğu gözüküyor. birde red dead wiki güzel baya. http://reddead.wikia.com/wiki/Red_Dead_Wiki herşeyi oyunda olduğu gibi sıralı gösteriyor o yüzden rahatça karşılaştırma yapılabiliyor social club dan. benim bi tek single player da mount değiştirmeden 20 tane görev tamamlama trophysi kaldı : yeni oyuna başlamam lazım o yüzden. new game yaptığımda eski saveleri otomatik boşaltıyor mu bilmediğim için hiç yapasım yok. kentucky saddler bonnie nin farmının doğusunda dolaşan sapsarı bi at. Hungarian Half-bred meksika da. bembeyaz olan at. map te atların gözüktüğü yere git görürsün zaten. American Standardbred tall trees in oralarda. simsiyah olan at. ama dikkat et. ayılar çok bela. hani tame ederken farketmezsen anında öldürürler.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 domuz yok abi domuz nerden bulcak delirtti
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 multiplayerda tame yok dimi ? ne bilim böyle atıl kurtumuz olsaymıs güzel olurmuş
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 BonePART said: domuz yok abi domuz nerden bulcak delirtti west elizabeth bölgesinde. tall trees in oralarda var. bearclaw camp in kuzey doğusunda var. blackwater ın güneyinde var. aşağı yukarı mapte gözüktüğü yerlerde hayvanlar. bu arada kuşları, kokarcaları, sincapları falan hayvan gibi tüfeklerle vurmayın telef oluyorlar. özellikle o ufak critterlar çıldırtıyor bulması. 1 tanesi bile büyük nimet. gözükmüyorlar otların arasından.
Öne çıkan mesajlar