Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 MUTLU YILLAR GOMTANIM! :tebrikz: Ve General Fedaykinin doğum günü yaklaşırken,Tüm Gazetelerde sorular bitmiyor: -Kutlamaya 50 bayan geliyormuş sizin için doğrumu? -Piyadelere birer gün izin verecekmişsiniz doğum gününüzde? -"Yanlız birey güçlü bireydir" sözünden sonra motor konusundaki düşünceleriniz nelerdir? -"Bu yaştan sonra bayan bulunmuyor" diyenler için diyeceğiniz nedir?Sizde bu kategoride oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? -Sizi motor sürerken yakalamışlar? +Balonluda görmek isteriz hani... :lol:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sen hem tayt giy hemde amerikan karşıtı gomtanın dogum gününü kutla olcak iş mi bre pehh şimdi buraya cok msj atılırda cok msj atılmıs topic sahibi olayım diye 2 gün önceden dogum günü kutlaması mı yapılır neyse kutlayalım bizde zira 12 sinde sınavım fln var karambole gelmesin :) dogum günün simdiden kutlu olsun fedo[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bosch konusma B@b Grandmastır Hanburger seni... ;) [bosch konuşma,arçelik konuş! nıhahaha bu işkence yeter mi?] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 İykim Doqdun Halfmumi ye laf yoqq Pişttt..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 aynı günde doğmuşuz adamla :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 fedaykin doğum günün kutlu olsun blackrose seninde kutlu olsun çaktırmadan yem atmişsın ortaya bende atlıyım dedim sazanlama(hatta kafiye oldu yani)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Eheh 2 gün önceden şenlikleri başlatmışınız yani. İYiki Dogucan fedaykin.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 mutlu yillar ! :tebrikz:[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ömrün uzun ve dolu olsun...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 şimdiden ne diye kutlamaya başladınız, şenlikler filan mı olacak nedir olay? :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hepsinizin dofum günü kutlu ossun :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ehem, şimdi arada kaynar gider diye umutlanmıştım, balonlanmadan yırtarız demiştim de galiba şimdiden hayal kırıklığı oldu :) Yani ya balon olmasın yada general şapkalı filan olsun da bari zaten dağılan karizma iyice diplere vurmasın :-P Şimdi soruları cevaplayalım. -Kutlamaya 50 bayan geliyormuş sizin için doğrumu? Geliyorlarsa da bana haber vermeyi unutmuşlar -Piyadelere birer gün izin verecekmişsiniz doğum gününüzde? Külliyen yalan, onca otu kim önce ekip sonra biçecek -"Yanlız birey güçlü bireydir" sözünden sonra motor konusundaki düşünceleriniz nelerdir? Sabah 8:30'da bindiğim motorumla önce karşıya iki kişi gittik sonra bir yerde ayrılıp ben bu yakaya geriş döndüm. Sonra tek başıma polenezköye gittim, deli zevkli bir yoldu. Yalnız başıma daha zevkli yol aldığımı farkettim, ayrıca motor olunca daha bir fazla yol alıyordum. Kısaca "Motorcu Yanlız Bireydir ve Yalnız Birey Güçlü Bireydir" -"Bu yaştan sonra bayan bulunmuyor" diyenler için diyeceğiniz nedir?Sizde bu kategoride oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Onu arayanlar düşünsün, benim ilgi alanıma girmiyor. -Sizi motor sürerken yakalamışlar? Saat 3-4 gibi tekrar yakalabilirler, paşa keyifleri bilir :) +Balonluda görmek isteriz hani... Biz istemeyiz :lol: [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu arada blackrose'un da doğum gününü kutlar, bütün doğumgünümü kutlayanlara teşekkür ederim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ehe bi önceki mesaj süpermiş :) ben de seninkini kutlarım, ilk mesajımda bunu atladığımı farkettim birden :utaniem:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Kutlu olsun fedaykin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hem BlackRose un , hemde fedaykin in dğoum günü kutlu olsun :tebrikz:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hadi hosgeldin dunyaya. gerci devrim yaptirmadik bu uzay/zaman surekliliginde ama olsun artik sen de motorcu oldun nasi olsa.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 motorlu birey yanlız bireydir yanlız bireyde güçlü birey he güzel valla ne diyim dogum günün kutlu olsun[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 mutlu yıllar generalim.. :tebrikz:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben balon göremedim yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 mutlu yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehe $imdiden iii ki dogdun nice senelere =) [signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 11 Temmuz 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: http://www.fezoweynk.8m.com/images/13_10_8.gif[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 kutlu olaa[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı iyi dogdun Fedaykin ;) [12sine hitaben] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hepsinizin dofum günü kutlu ossun :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ehem, şimdi arada kaynar gider diye umutlanmıştım, balonlanmadan yırtarız demiştim de galiba şimdiden hayal kırıklığı oldu :) Yani ya balon olmasın yada general şapkalı filan olsun da bari zaten dağılan karizma iyice diplere vurmasın :-P Şimdi soruları cevaplayalım. -Kutlamaya 50 bayan geliyormuş sizin için doğrumu? Geliyorlarsa da bana haber vermeyi unutmuşlar -Piyadelere birer gün izin verecekmişsiniz doğum gününüzde? Külliyen yalan, onca otu kim önce ekip sonra biçecek -"Yanlız birey güçlü bireydir" sözünden sonra motor konusundaki düşünceleriniz nelerdir? Sabah 8:30'da bindiğim motorumla önce karşıya iki kişi gittik sonra bir yerde ayrılıp ben bu yakaya geriş döndüm. Sonra tek başıma polenezköye gittim, deli zevkli bir yoldu. Yalnız başıma daha zevkli yol aldığımı farkettim, ayrıca motor olunca daha bir fazla yol alıyordum. Kısaca "Motorcu Yanlız Bireydir ve Yalnız Birey Güçlü Bireydir" -"Bu yaştan sonra bayan bulunmuyor" diyenler için diyeceğiniz nedir?Sizde bu kategoride oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Onu arayanlar düşünsün, benim ilgi alanıma girmiyor. -Sizi motor sürerken yakalamışlar? Saat 3-4 gibi tekrar yakalabilirler, paşa keyifleri bilir :) +Balonluda görmek isteriz hani... Biz istemeyiz :lol: [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu arada blackrose'un da doğum gününü kutlar, bütün doğumgünümü kutlayanlara teşekkür ederim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ehe bi önceki mesaj süpermiş :) ben de seninkini kutlarım, ilk mesajımda bunu atladığımı farkettim birden :utaniem:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Kutlu olsun fedaykin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hem BlackRose un , hemde fedaykin in dğoum günü kutlu olsun :tebrikz:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hadi hosgeldin dunyaya. gerci devrim yaptirmadik bu uzay/zaman surekliliginde ama olsun artik sen de motorcu oldun nasi olsa.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 motorlu birey yanlız bireydir yanlız bireyde güçlü birey he güzel valla ne diyim dogum günün kutlu olsun[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 mutlu yıllar generalim.. :tebrikz:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben balon göremedim yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 mutlu yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehe $imdiden iii ki dogdun nice senelere =) [signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 11 Temmuz 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: http://www.fezoweynk.8m.com/images/13_10_8.gif[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 kutlu olaa[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar