Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://dergiweb.com/spor/beckham-in-astim-hastaligi-ortaya-cikarildi-578 Yatmadan önce bir bakayım dedim de bunu gördüm,bir yandan şaşırdım bir yandan sevgim biraz daha arttı Beckham'a Bugüne kadar bunu saklayıp reklam etmemiş olması Beckham gibi biri için gerçekten çok garip ve zor birşey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 goal filmindeki adam da astımdı bunun tedavisi varmış dedi teknik direktörü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bende astim hastalarina yardim etmis ondan sevgin artti zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 santiago munezdede vardı ama noldu adam los galacticosa girdi e bekıdma eski los galacticoscu bunun matemaatiğini ulema yapsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 reyou said: bende astim hastalarina yardim etmis ondan sevgin artti zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Astım ilacı kullanması astım hastası anlamına gelmiyor, alerjik kişilere de nefes açıcı veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 reyou said: bende astim hastalarina yardim etmis ondan sevgin artti zannettim. böyle birinde bir hastalık sorun vs. varsa ve oynamaya devam ediyorsa gayet kral bir biçimde seviyorum nedense sdsada Ronaldo mesela platinle oynadı,severdim falan daha örnek çok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ribery mesela..adamın suratı dağılmış hala oynuyor..dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Adamın Determination'ı boşuna 20 değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Wispy said: alerjik kişilere de nefes açıcı veriyorlar Zaten buna alerjik astım deniyor diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lescott var manchester cityde. adamın kafası kopmuş tekrar dikmişler resmen çatır çatırda oynuyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Teveze de oyle bsiler olmustu diye duydum ben suratimi dagilmis nolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ha keza serveto http://2.bp.blogspot.com/_MYPNqKswn3Q/SR0qd-er-SI/AAAAAAAAAzw/qH9oC0fRgzw/s400/maskeli+servet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 servetinki fantezi, diğerleriyle ilgisi yok. olmamalı yani, öyle bi maskeyi gerektirecek bi sakatlık olamaz dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Rerore said: ha keza serveto http://2.bp.blogspot.com/_MYPNqKswn3Q/SR0qd-er-SI/AAAAAAAAAzw/qH9oC0fRgzw/s400/maskeli+servet.jpg Offff süper oldu bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar