cemad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 koduk koduk. dafsfasdfadsf nolursa olsun manuya çakmışız :D şampiyonlar ligindeki ingiliz deplasmanlarımız: leeds 6-0 liverpool 8-0 chelsea 0-2 manu 0-1 ya yeniyoruz ya fark yiyoruz asdfasdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 GEd said: Bir üst tura mi çıktı beşiktaş bu kadar sevinmiş spiker ? aynen. ben de bunu söylemeye çalışıyorum. öyle bir hava yaratıldı ki sanırsın beşiktaş kupaya ortak oldu :) spikerin suçu aslında, çok gaz verdi gariban beşiktaş camiasına. aşağılık kompleksi adama her şeyi yaptırır canlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hayır fenerbahçe 3-0 yendiği zaman genç takımıyla çıktı olm heueheuh diyenler, şimdi genç takımı yenince nasıl gaza geliyorlar. demek ki mühim olan neticeymiş hatice değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oh beee. barcelona'yı 3-0 yendiğimiz zamanlardan beri bu kadar güzel bir top oynamamıştık avrupa'da. sonuna kadar hak ettik. rooney, valencia falan olsaydı belki skor farklı olurdu, ama olsun, mutluyuz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ilk maçta 6 attıkları için grubun son maçına yedekleriyle çıkmıştı manchester ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Aiko said: ilk maçta 6 attıkları için grubun son maçına yedekleriyle çıkmıştı manchester ama. e ne farkı var dünkü maçtan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 beşiktaş inönüde liverpool'u 2-1 yendikten sonra rövanşta 8 yedi olaya bu açıdan bakarsak bir daha mançesterin karşısına çıkarlarsa olabilecekleri hayal bile edemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ulan onu mu kompleks yaptınız? fener yendi diye laf sokmak için öle diodu herkes tabi ki sanki sebebini bilmiomuş gibi soruosunuz bi de çocuk musunuz asdfsafdads şimdi de biz yendik sevincez tabi. ha as kadroyu yenmek ayrı bir zevk olurdu ama bu da güzel asıl garip olan maçtan önce 15 tane yersiniz diyenlerin nedense maçtan sonra gerilmesi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Arkasokak said: GEd said: Bir üst tura mi çıktı beşiktaş bu kadar sevinmiş spiker ? aynen. ben de bunu söylemeye çalışıyorum. öyle bir hava yaratıldı ki sanırsın beşiktaş kupaya ortak oldu :) spikerin suçu aslında, çok gaz verdi gariban beşiktaş camiasına. aşağılık kompleksi adama her şeyi yaptırır canlar... üzülme bidaha 3 tane sallamıcaz size. Bağsur ameliyatından korkar gibi korkar oldunuz beşiktaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Beşiktaş 0 - 1 Manchester Utd. 12 Ben Foster 2 Gary Neville 6 Wes Brown 15 Nemanja Vidic 21 Rafael 8 Anderson Oliveira 13 Ji Sung Park 28 Darron Gibson 19 Danny Welbeck 26 Gabriel Obertan 27 Federico Macheda 7 Michael Owen 16 Michael Carrick 3 Patrice Evra Manchester Utd 0 - 1 Beşiktaş 12 Ben Foster 2 Gary Neville 3 Patrice Evra 15 Nemanja Vidic 23 Jonathan Evans 8 Anderson Oliveira 16 Michael Carrick 17 Nani 18 Paul Scholes 25 Luis Valencia 10 Wayne Rooney 9 Dimitar Berbatov 7 Michael Owen 13 Ji Sung Park Beşiktaşta Filip Holosko, Nihat Kahveci, Tomas Sivok, Mert Nobre oynamadı. İkinci maçta ise 19yaşında ki Batuhan Karadeniz ve İsmail Köybaşı forma giydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 -Deno- said: oh beee. barcelona'yı 3-0 yendiğimiz zamanlardan beri bu kadar güzel bir top oynamamıştık avrupa'da. sonuna kadar hak ettik. rooney, valencia falan olsaydı belki skor farklı olurdu, ama olsun, mutluyuz be. güzel top oynamak mı haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Wispy said: Bir de ne zaman manchester maçı olsa şu manşeti hatırlarım ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 [img=http://img256.imageshack.us/img256/8413/yurrta.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Arkasokak said: bir hevesiniz var anlayışla karşılıyorum fakat kompleksinizi her platforma taşımak zorunda değilsiniz. takılın gençlerbirliğiyle sivasla bursayla :) Aslan parcasi anlamadin heralde dunku takim sivas degildi sen renkleri karistirdin ama manchester united ti o takim.. haa merak etme aldigimiz en azindan 4 puanla sizin 0 cekme rekorunuza zaten dokunamayiz panik yapma hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ezdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yalnız kimse söylememiş; koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Tebrik etmeyi öğrendiğinizde futbol tartışmaya başlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Robert_Poche said: Tebrik etmeyi öğrendiğinizde futbol tartışmaya başlayabiliriz. Bizim oyle bir aliskanligimiz olamaz malesef.. Birbirimizi kotulemeyi, bok atmayi cok severiz cunku bizden ustte birinin olmasini kaldiramayiz millet olarak.. Man. Utd i yenmisiz hala diyorlarki genc yedek kadroyla cikti.. 1 hafta sonra obur maca ciktigimizda kim hatirlayacak yedekleri, yabanci spiker diyecekki gecen hafta man. utd i yendi bu takim diyecek.. Not1: Dunyanin hic biryerinde genc takimla cikti yedek kadroyla cikti yenilmek normal diye bir kavram yok Turkiye disinda vede iste bu yuzden Turkiye futbolu bu kadar vahim bir durumda.. Dun macta oynayan hangi BJK li oyuncuya gel Man Utd ta oyna desen dusunmeden gider.. Ama karsi takimdaki oyunculara milyon eurolar ver yine gelmez ki zaten inaniyorumki cogunada gucumuz yetmez.. Tas gibi bir takim vardi karsida oyle genc oyuncu fln malesef bizim bahanemiz.. Futbol artik genclerle oynaniyor Not2: Sivok holosko gibi bizimde iki oyuncumuz yoktu bunlari niye goz onune bulundurmuyor burda atip tutan tayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tebrikler beşiktaşa hiç beklemiyodum manchesterın bu kadrosuna rağmen ama; macheda odununun yerinde rooney olsaydı, bi kaç as adam daha olsaydı o gibsondır bilmemnedir onların yerine sanıyorum beşiktaş 3 gol falan yerdi. ama tello ne gömdü lan ahaha. ayrıca o yamuk kafalı sağ açık iyiymiş lan manunun, bilmiyodum ben o elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 cunku sivokla holoskoyu toplasan bi tane manchester yildizi etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi vallahi tebrikler, hala inanılmaz geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 shipitducy said: cunku sivokla holoskoyu toplasan bi tane manchester yildizi etmez. maçın gidişatı yönüde değildi yorumum, eğer bu yorum banaysa. macheda bayaa pozisyon buldu ama o kadar aptal bi oyuncu ki ilk başta 3 kere dürtmesi gerekti şuttan önce topu. rooney girmiş olsa o pozisyonlara, yada top aynen rooneye falan gelse üzmüştü gibisinden söyledim. ha belki rooney hiç giremicekti pozisyona, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 macheda yı güiza ya tercih etmem. neden manu da anlayamadım. ztn 3 sene once baslamıs futbola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar