Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Manchester United -Beşiktaş JK @ 25.11.2009@21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

GEd said:

Bir üst tura mi çıktı beşiktaş bu kadar sevinmiş spiker ?

aynen. ben de bunu söylemeye çalışıyorum. öyle bir hava yaratıldı ki sanırsın beşiktaş kupaya ortak oldu :) spikerin suçu aslında, çok gaz verdi gariban beşiktaş camiasına. aşağılık kompleksi adama her şeyi yaptırır canlar...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan onu mu kompleks yaptınız? fener yendi diye laf sokmak için öle diodu herkes tabi ki

sanki sebebini bilmiomuş gibi soruosunuz bi de çocuk musunuz asdfsafdads

şimdi de biz yendik sevincez tabi. ha as kadroyu yenmek ayrı bir zevk olurdu ama bu da güzel

asıl garip olan maçtan önce 15 tane yersiniz diyenlerin nedense maçtan sonra gerilmesi:D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

GEd said:

Bir üst tura mi çıktı beşiktaş bu kadar sevinmiş spiker ?

aynen. ben de bunu söylemeye çalışıyorum. öyle bir hava yaratıldı ki sanırsın beşiktaş kupaya ortak oldu :) spikerin suçu aslında, çok gaz verdi gariban beşiktaş camiasına. aşağılık kompleksi adama her şeyi yaptırır canlar...

üzülme bidaha 3 tane sallamıcaz size.
Bağsur ameliyatından korkar gibi korkar oldunuz beşiktaştan.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş 0 - 1 Manchester Utd.
12 Ben Foster
2 Gary Neville
6 Wes Brown
15 Nemanja Vidic
21 Rafael
8 Anderson Oliveira 13 Ji Sung Park
28 Darron Gibson
19 Danny Welbeck
26 Gabriel Obertan
27 Federico Macheda
7 Michael Owen
16 Michael Carrick
3 Patrice Evra

Manchester Utd 0 - 1 Beşiktaş
12 Ben Foster
2 Gary Neville
3 Patrice Evra
15 Nemanja Vidic
23 Jonathan Evans
8 Anderson Oliveira
16 Michael Carrick
17 Nani
18 Paul Scholes
25 Luis Valencia
10 Wayne Rooney
9 Dimitar Berbatov
7 Michael Owen
13 Ji Sung Park

Beşiktaşta Filip Holosko, Nihat Kahveci, Tomas Sivok, Mert Nobre oynamadı.
İkinci maçta ise 19yaşında ki Batuhan Karadeniz ve İsmail Köybaşı forma giydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

bir hevesiniz var anlayışla karşılıyorum fakat kompleksinizi her platforma taşımak zorunda değilsiniz. takılın gençlerbirliğiyle sivasla bursayla :)

Aslan parcasi anlamadin heralde dunku takim sivas degildi sen renkleri karistirdin ama manchester united ti o takim..

haa merak etme aldigimiz en azindan 4 puanla sizin 0 cekme rekorunuza zaten dokunamayiz panik yapma hemen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

Tebrik etmeyi öğrendiğinizde futbol tartışmaya başlayabiliriz.

Bizim oyle bir aliskanligimiz olamaz malesef.. Birbirimizi kotulemeyi, bok atmayi cok severiz cunku bizden ustte birinin olmasini kaldiramayiz millet olarak..

Man. Utd i yenmisiz hala diyorlarki genc yedek kadroyla cikti.. 1 hafta sonra obur maca ciktigimizda kim hatirlayacak yedekleri, yabanci spiker diyecekki gecen hafta man. utd i yendi bu takim diyecek..

Not1: Dunyanin hic biryerinde genc takimla cikti yedek kadroyla cikti yenilmek normal diye bir kavram yok Turkiye disinda vede iste bu yuzden Turkiye futbolu bu kadar vahim bir durumda.. Dun macta oynayan hangi BJK li oyuncuya gel Man Utd ta oyna desen dusunmeden gider.. Ama karsi takimdaki oyunculara milyon eurolar ver yine gelmez ki zaten inaniyorumki cogunada gucumuz yetmez.. Tas gibi bir takim vardi karsida oyle genc oyuncu fln malesef bizim bahanemiz.. Futbol artik genclerle oynaniyor

Not2: Sivok holosko gibi bizimde iki oyuncumuz yoktu bunlari niye goz onune bulundurmuyor burda atip tutan tayfa?
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler beşiktaşa hiç beklemiyodum manchesterın bu kadrosuna rağmen ama;
macheda odununun yerinde rooney olsaydı, bi kaç as adam daha olsaydı o gibsondır bilmemnedir onların yerine sanıyorum beşiktaş 3 gol falan yerdi.

ama tello ne gömdü lan ahaha. ayrıca o yamuk kafalı sağ açık iyiymiş lan manunun, bilmiyodum ben o elemanı.
Sosyal ağlarda paylaş

shipitducy said:

cunku sivokla holoskoyu toplasan bi tane manchester yildizi etmez.

maçın gidişatı yönüde değildi yorumum, eğer bu yorum banaysa.
macheda bayaa pozisyon buldu ama o kadar aptal bi oyuncu ki ilk başta 3 kere dürtmesi gerekti şuttan önce topu. rooney girmiş olsa o pozisyonlara, yada top aynen rooneye falan gelse üzmüştü gibisinden söyledim. ha belki rooney hiç giremicekti pozisyona, olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...