vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ONE ONE ONE ONE NAPCAGINI BULDUM KARIYI AYNEN BU SEKILDE TERKET, APISIP KALSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 AHAAGAGGAHAHAGAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vuhuuuu Allah kolaylık versin fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vazgçetim lan parametreli yazmaya üşendim kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zuuuaaa gördüm ben kodu yazamamışsın işte yazamadı YAZAMADI Na na na na na na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fazla abartmayında garbage'a aldırmayın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olum konunun default u garbage ama diyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu konunun sonu garbaj a uzanır argadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Geri yollarım kişisele np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: ne ilginç tanışmalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 negzel post kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 önemli olan gönüller bir olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 0ne said: Allahım ya bana diyoki "beni ihmal etme sende" 5 saat aramayınca ihmal mi etmiş oluyoruz....,, ben bu karşı cinsi anlamadım anlayamayacağım.... 5 SAAT ARANMAZ MI LAN KIZ. kız haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aahahaha ne muhabbet donmus gif gelmis kizin fotosunu istiyoruz one nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ayrıl hemen.vermez bu kız.sonra rasgele bi numaraya mesaj at, belki daha iyisi denk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 iyi kötü nefes alan bir sevgili yapmam lazım. one yardımcı olabilir misin moruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi kötü nefes alan nası oluo yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=jzOxGdOfVwA abi HAHAHAH günlerdir bu şarkıyı dinlicektim ark söylemişti hep unutuyordum da müthişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mokoko said: abi kötü nefes alan nası oluo yahu?? iyi kötü, nefes alsın yeter maanasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dişleri sari oluyo agzi leş kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dory said: aahahaha ne muhabbet donmus gif gelmis kizin fotosunu istiyoruz one nolur birisi senin fotonu koysa baska bi foruma, benim sevgilim oyle boyle, iste bu da fotosu diye, olur mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "roket adam" said: mokoko said: abi kötü nefes alan nası oluo yahu?? iyi kötü, nefes alsın yeter maanasında. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "roket adam" said: iyi kötü nefes alan bir sevgili yapmam lazım. one yardımcı olabilir misin moruk? herhangi bi numaraya mesaj at. kızsa devam et. şimdi bunu msnden 8 kişiye gönder 8.de doğru kişiyi bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aquila said: dory said: aahahaha ne muhabbet donmus gif gelmis kizin fotosunu istiyoruz one nolur birisi senin fotonu koysa baska bi foruma, benim sevgilim oyle boyle, iste bu da fotosu diye, olur mu hic? o biri 50 cm yanimda oturuyo, akilli akilli hon oynuyo, yapmaz oyle sey. hem ben oyle ölümü gor demem ölümü gör kanlı parcalanmiş pinçik pinçik olmus derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar