elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 BOĞMAYIN ERKEKLERİ ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben elaidi nin bu başlık altındaki tüm tespitlerine katılıyor ve başarılarının devamını biliyorum. başarılarının devamını biliyorum da epic olmuş ahah. diliyorum olcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi tespit yaptıgın adam hakkında herseyi bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o gif ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aboo abi eski günlerim geldi aklıma geçen her saniyene yazık lan. Ha bu arada erkek arkadaşı intihar etmiş bir kız taıdım akıllara zarar oda aynı o hesap tahmin edebiliyorum sürekli o konunun atına sığınıyor zaman zaman falan acaip sadsa of aman abi aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 one gifi kondu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gifi koymandaki amac nedir onuda söylede tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 erkek kismi hakkaten bogulmaya gelmiyo. hemen kavga cikariyo hemen cirkinlesiyo. rahat vericeksin, cikip gezicek takilicak. huzur vericeksin, dirdir yapmicaksin. yemek yapcaksin, zorluk derecesi ile hayranlik katsayisi dogru orantili. bi de iste olabildigince kiskanclik az olucak, bunu ben basaramiyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok ben koymam kondu mu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mrbgizlar? priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o değildi zeytinler değişik bi tane koymuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahahahah.bence açmayalım o konuyu adamın başlığına yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dory said: erkek kismi hakkaten bogulmaya gelmiyo. hemen kavga cikariyo hemen cirkinlesiyo. rahat vericeksin, cikip gezicek takilicak. huzur vericeksin, dirdir yapmicaksin. bi de iste olabildigince kiskanclik az olucak, bunu ben basaramiyorum misal. doğru tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Selam umarım düzelir ilişkin by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dory said: erkek kismi hakkaten bogulmaya gelmiyo. hemen kavga cikariyo hemen cirkinlesiyo. rahat vericeksin, cikip gezicek takilicak. huzur vericeksin, dirdir yapmicaksin. yemek yapcaksin, zorluk derecesi ile hayranlik katsayisi dogru orantili. bi de iste olabildigince kiskanclik az olucak, bunu ben basaramiyorum misal. Kusura bakma da ben aynısını ona yapmıyosam,güveniyosam oda bana yapmıyıcak,güvenicek. Biryerlerden sürekli,mesela bu konuştuğum dişi kişilik; Bugün bana gelen 2 arkadaşımın kız olmadığına dair yemin istedi,ölümü gör dedi. Bu da bana aslında onun bana güveninin ne kadar olduğunu ispatlamış oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu ne yau? ilişki mi? "mesajlaşarak çirkinleşelim, kendimizi kaybedelim" etkinliği resmen. bırak kızı. bırakırken de kafasına vur. yok yanında değilse, titreşim gönder bari. belki kendine gelir o da.. sonra kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ractamainus said: bu ne yau? ilişki mi? "mesajlaşarak çirkinleşelim, kendimizi kaybedelim" etkinliği resmen. bırak kızı. bırakırken de kafasına vur. yok yanında değilse, titreşim gönder bari. belki kendine gelir o da.. sonra kaç. Bence faceten dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bi sn simdi arkadasin gelip al su kizin nosunu takil diyor. absurd bi sekilde iliskiye basliyorsunuz. Kiz her nasilsa telden mrb nbr tanısalım mı seklinde yaklasımına da okey veriyor. Zaten anormal bisey oldugu belli. Hala ekstra anormalliklerini yazmana ne gerek var. Sonra neden gif koydun diye whine ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 0ne said: ölümü gör dedi. bunu kullaniyorsa zaten kafa yaşı 7, bilemedin 8 hadi en fazla 10. degerlendirmeye burdan devam etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben olsam ben de güvenmem hem eski mahalleden kızlarla msnden yazış hem benle mesajlaş ooh ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Benim böyle sevgilim olsa utanırdım konu açmaya yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 @Queen Olaya ne taraftan bakıyosun bilmiyorum ama,kız bile olsa arkadaşlarımla msn veya telefonda konuşmamın onu aldatmak yada aldatmaya meyil vermek olmadığını bilmesi lazım. tabi ki bana güveniyorsa.. ki güvenmiyo bugün görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 @xaenin 2.guzel tespit. bu konu ne eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Xaenin said: Benim böyle sevgilim olsa utanırdım konu açmaya yemin ederim. ahahaahahhahhahajsdhakjdajsdslal +1 lerden +1 beğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi yanlış anlama ama kız arkadaşın gerizekalı bence.o yüzden burda artık bu konu tartışılmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar