Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Sorunsalı Vol.156513852

0ne

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

nerden biliyosun ingilizce bilmediğimi ki,kaç tane döküman verdin çevirmek için,yada ventrilo da kaçtane amerikalıyla koordine oldun(wow-25 man raids)

Beni reelden bile tanımıyor kimse,sadece forum mesajlarına bakarak insanlar yargılanmaz. cappish.

0ne said:

vaniLLe said:

forum mesajlarina bakarak insanlar yargilanamaz ama, forumda ingilizceyi yanlis kullaniyosan, cicero gibi yargilarlar.

yok,yargılıyorlar ve tüm bunların nedeni zamanında birine attığım öm

ulan topicte garbıca düşmüş ama.. yine iyi niyetim tuttu. belki anlarsın diye yazacağım one.

öncelikle; forum mesajlarına bakarak adam yargılanır. buraya yazdıkların da öyle ya da böyle, zeka seviyeni belirler az çok. "yok yeaağğ ama ben trollüyorum, saylanmaz" dersen, "o da zeka seviyeni belirler, şaşkın ördek" derim.

sonra da derim ki.. "bir öm faciası" değil bu. şu topic de bir facia.. şu topice konu olan sevgili muhabbeti de bir facia. çığ gibi, büyüdükçe büyüyor faciaların.

nitekim buradaki aşağılamaları takmıyorsan, yok say bu yazdıklarımı.. yok ama irrite ediyorsa seni, o zaman "bu insanlar troll zaten" diyeceğine, "bu insanlar neden hep BENİ trollüyor" diye düşün.. hatta sadece paticik'te değil, hayatta yap bunu.. doğrusu sen dışarda böyle değilsindir. süpersindir kesin, kızları şutluyorsun falan hep. (bak ben bile hakim olamıyorum bazen, görüyor musun..)

olm üzülüyorum ben bazen, cidden bak. hadi kal sağlıcakla.

ayrıca bu topic'i mesaj sayıma ekleyin, garbıctan çıkarın. ciddi ciddi yazdım. çok düşündüm, kafa patlattım. saatlerimi harcadım bu mesaj için ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

0ne said:
Dikkat yok dikkat.Aaaah ah.Ben ilk gördüğümde şaşırmadım çünkü sürekli 8 çiziyodu.E sinek bile olsa bi yerden sonra başı döner çizemez.

be more carefully.

Bence her lafının sonuna ingilizce bişeyler ekleme. Çok itici oluyor.

İyi niyetle söylüyorum.

Sene 2008. Aylardan Ağustos.
One hiçbir değişiklik göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...