Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum Buralardan...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Evet gidiyorum, msnden falan sik sik konustuklarim biliyor zaten de, bu Persembe Arabistanin Riyad sehrine tasiniyorum. Dogup buyudugum sehirdir Riyad, 14 yasimda buraya gelmistim, 11 yildir da burdaydim ama gel gor ki mekana geri gitmek bugunlere nasipmis.

Guzelim ulkemde kronik ekonomik kriz oldugu icin, matematikci adam olarak 1 yildir sertifikali sistem muhendisi olarak calismama ragmen bir turlu hakettigim maasi alamama isyan edip cekip gidiyorum buralardan. Askerlik olmadan maas artmaz diyip, askerin de beni israrla almadigi bir ulkeden bahsediyoruz maalesef... okulu bitirmek yeterli olmuyor yani kisacasi ve ben de bu yuzden gidip hem parali yapacam askerligi 3 yil sonra, hem de para kazanacam artik yetti cunku.

Butuuuun bunlara ragmen cok ozleyecem burayi, Turkiyenin kiymetini bilin (her ne kadar Turkiye sizin kiymetinizi bilmese de). Bayagi bi gezip gorme firsatim oldu ama Turkiye kadar guzel ulke cok az dunyada, paran pulun yerindeyse tam bir cennet. Arada bir bu forumdan da bir suru adamla gorusup guzel vakit geciriyordum (paticik bana cok saglam arkadaslar kazandirdi valla sagolsun) ama artik izinler disinda burada olmayacagim icin zor gorunuyor bazi seyler, hepinizi opuyor ve selamliyorum :)

Orada henuz nerde calisacagim belli degil ama GRALINI tanidigimiz icin artik biz de bi torpil kullanalim diyoruz, bakalim ne kadar faydasi olacak. Sizi seviyorum arkadaslar, belki ARABISTAN GUNLUKLERI serisi yayinlarim, buraya bi yigin foto moto koyarim merak ederseniz riyadi :)
Sosyal ağlarda paylaş

YA VELED YA FO!
hayatina güzel tecrübeler katip geri dönceksin bi gün ordan basarili, folara yakisir bi sekilde.
olmasa bile yine de tecrübe edinmis olcaksin. cok sanslisin o yüzden. böyle bi karari da verdigin icin ayrica kutluyorum, döt ister.
git ve göster kendini 'ya veled'lere
arada almanyaya da ugrarsin, hummerinla gezdirirsin dfhg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...