tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ya bu bossu kesen varsa bir iki ipucu verebilir mi? Her yolu denedik ama her seferine essoglu essek gibi raid damage yiyoruz, haliyle en fazla boss yuzde 50'deyken hepimiz yatiyoruz. Soyle bi taktik denedik en son: Tanklar 2 bossu da kapinin oraya kadar cekiyor, herkes black essence aliyor, beyaza nuke. 4-5 kisi mageler, shadow priestler, warlocklar falan beyaz orblari toplama gorevinde ki agzimizda patlamasinlar. simdi eger heal beyazdaysa her turlu heali interrupt ediyoruz ama siyah yapinca dps azaliyor, burda ne yapmali? heroism basiyoruz genelde ama eger ikinci heal da balina siyaha gelirse, patliyo asil sorun orblarda, melee olarak kacamiyorum orblardan, dibimde bitiyolar, delircem. eger kesen varsa bunlari, taktikleri paylasirlarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tomkat said: Ya bu bossu kesen varsa bir iki ipucu verebilir mi? Her yolu denedik ama her seferine essoglu essek gibi raid damage yiyoruz, haliyle en fazla boss yuzde 50'deyken hepimiz yatiyoruz. Soyle bi taktik denedik en son: Tanklar 2 bossu da kapinin oraya kadar cekiyor, herkes black essence aliyor, beyaza nuke. 4-5 kisi mageler, shadow priestler, warlocklar falan beyaz orblari toplama gorevinde ki agzimizda patlamasinlar. simdi eger heal beyazdaysa her turlu heali interrupt ediyoruz ama siyah yapinca dps azaliyor, burda ne yapmali? heroism basiyoruz genelde ama eger ikinci heal da balina siyaha gelirse, patliyo asil sorun orblarda, melee olarak kacamiyorum orblardan, dibimde bitiyolar, delircem. eger kesen varsa bunlari, taktikleri paylasirlarsa sevinirim 2 kişiyi orbları yakalamakla görevlendirin onlar tüm orbları raide gelmeden yakalayacaklar... bossları kapının oraya cekin..ayrıca en iyi dps casterlarınızdan bi grubu farklı renk aldırın misal siz siyah alıyosanız o grup beyaz alcak..siyah vortex geldiginde tanklarla o beyaz alan grup haric herkez kosup renk degişecek hiç durmadan diger renke kosup ilk rengine dönecek tabi burda paladinlerden biri cd acacak..beyaz vortexde beyaz alan grup bunu yapacak..gerisi zaten dpse kalıyor..anlatım biraz karışık geliyor ama wipe yedirecek tek sey vortexde renk degişmeye kosarken topların patlamasıyla ölümlerin olması gerisi kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Furytürk said: tomkat said: Ya bu bossu kesen varsa bir iki ipucu verebilir mi? Her yolu denedik ama her seferine essoglu essek gibi raid damage yiyoruz, haliyle en fazla boss yuzde 50'deyken hepimiz yatiyoruz. Soyle bi taktik denedik en son: Tanklar 2 bossu da kapinin oraya kadar cekiyor, herkes black essence aliyor, beyaza nuke. 4-5 kisi mageler, shadow priestler, warlocklar falan beyaz orblari toplama gorevinde ki agzimizda patlamasinlar. simdi eger heal beyazdaysa her turlu heali interrupt ediyoruz ama siyah yapinca dps azaliyor, burda ne yapmali? heroism basiyoruz genelde ama eger ikinci heal da balina siyaha gelirse, patliyo asil sorun orblarda, melee olarak kacamiyorum orblardan, dibimde bitiyolar, delircem. eger kesen varsa bunlari, taktikleri paylasirlarsa sevinirim 2 kişiyi orbları yakalamakla görevlendirin onlar tüm orbları raide gelmeden yakalayacaklar... bossları kapının oraya cekin..ayrıca en iyi dps casterlarınızdan bi grubu farklı renk aldırın misal siz siyah alıyosanız o grup beyaz alcak..siyah vortex geldiginde tanklarla o beyaz alan grup haric herkez kosup renk degişecek hiç durmadan diger renke kosup ilk rengine dönecek tabi burda paladinlerden biri cd acacak..beyaz vortexde beyaz alan grup bunu yapacak..gerisi zaten dpse kalıyor..anlatım biraz karışık geliyor ama wipe yedirecek tek sey vortexde renk degişmeye kosarken topların patlamasıyla ölümlerin olması gerisi kolay :D evet abi renk degistirenler cok fail oldular, 12 saniyede 15 kisi yatti ben cloak actim dps gitmesin diye sizle ayni taktigi yapiyoruz bizde ama 2 yerine 4 kisi beyaz orb topluyo sen melee misin? nasi kaciyosun orblardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kapi da kesme taktigi cok les bi taktik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Daha çok şansa bakan bir taktik eskiden %20 heal ediyordu sallanmıyordu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 %100 kill garantili twin taktigi .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Burda arka planda çalan parça kimin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sol birinci sıradaki portalın yanında tanklanan melee camp ranged camp ve healerların soaker olduğu taktik oldukça iyi işlemektedir. Benim tavsiyem bu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tomkat said: Furytürk said: tomkat said: Ya bu bossu kesen varsa bir iki ipucu verebilir mi? Her yolu denedik ama her seferine essoglu essek gibi raid damage yiyoruz, haliyle en fazla boss yuzde 50'deyken hepimiz yatiyoruz. Soyle bi taktik denedik en son: Tanklar 2 bossu da kapinin oraya kadar cekiyor, herkes black essence aliyor, beyaza nuke. 4-5 kisi mageler, shadow priestler, warlocklar falan beyaz orblari toplama gorevinde ki agzimizda patlamasinlar. simdi eger heal beyazdaysa her turlu heali interrupt ediyoruz ama siyah yapinca dps azaliyor, burda ne yapmali? heroism basiyoruz genelde ama eger ikinci heal da balina siyaha gelirse, patliyo asil sorun orblarda, melee olarak kacamiyorum orblardan, dibimde bitiyolar, delircem. eger kesen varsa bunlari, taktikleri paylasirlarsa sevinirim 2 kişiyi orbları yakalamakla görevlendirin onlar tüm orbları raide gelmeden yakalayacaklar... bossları kapının oraya cekin..ayrıca en iyi dps casterlarınızdan bi grubu farklı renk aldırın misal siz siyah alıyosanız o grup beyaz alcak..siyah vortex geldiginde tanklarla o beyaz alan grup haric herkez kosup renk degişecek hiç durmadan diger renke kosup ilk rengine dönecek tabi burda paladinlerden biri cd acacak..beyaz vortexde beyaz alan grup bunu yapacak..gerisi zaten dpse kalıyor..anlatım biraz karışık geliyor ama wipe yedirecek tek sey vortexde renk degişmeye kosarken topların patlamasıyla ölümlerin olması gerisi kolay :D evet abi renk degistirenler cok fail oldular, 12 saniyede 15 kisi yatti ben cloak actim dps gitmesin diye sizle ayni taktigi yapiyoruz bizde ama 2 yerine 4 kisi beyaz orb topluyo sen melee misin? nasi kaciyosun orblardan? ben healerım orblardan kacmıyoruz durdugumuz yerde duruyoruz healliyoz valla..ama top toplayıcılar işini iyi yapcak cok gelmyecek içeri özellikle zıt renk cok az gelcek..sadece vortex zamanı yerimizden kıpırdayıp renk degişiyoz sonra hızlıca yerimize geliyoruz baska bişe yaptigimiz yok...raid sürekli dmg aldıgı için 10k hps felan oluyor ama bu aldatmasın kimseyi healer için çok kolay fight bildigin dps fightı bu fight.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mimi hm den sonraki en eğlenceli fighttır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Biz kapıda kesiorz herkes siyah alıor 4 tane ranged dps hariç o ranged dpslerin görevi raide gelen beyaz topları engellemek vortexlerde renk filan degiştirmiorz herkes abanıor ters twin pact geldiginde bl açıp herkes ona yüklenior dps yetio kırıyoruz direk yalan oluor boss zaten Not.TErs vortexte tüm classlar defansif yeteneklerini kullanıor shield wall barkskin iceblok paladinlerden biri sacrifice açıor raide kendi shield açıp vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o sekilde cok zevksiz ya kesmek mal ma ldurup dps :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 eet zevksiz olablirde kolay işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bende su northend beasti sorim madem acıldı 2 tank yapıyoruz 6healerdı sanırım bu gormokdu sanırım ilki onda sorun yok 2 tank hallediyoruz. 2.phasede dread ile acidde, dreadi ben alıyorum gerci arada meleeler acidin swingini yiyip bana gelirken oluyor burayıda atlıyoruz yerin dibine girdimi sorun baslıyor.yaklasık 10-14 melee oluyor bossu alsamda adamlar fire debuffdan patır patır yatıyor baktık olmuyor 2 rogue 1 dk 1warrioru dreade verdik aynı yerde zıbarmasınlar diye 3.phase girsekde kayıp cok napmak lazım yada hata nerde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Overlord said: Bende su northend beasti sorim madem acıldı 2 tank yapıyoruz 6healerdı sanırım bu gormokdu sanırım ilki onda sorun yok 2 tank hallediyoruz. 2.phasede dread ile acidde, dreadi ben alıyorum gerci arada meleeler acidin swingini yiyip bana gelirken oluyor burayıda atlıyoruz yerin dibine girdimi sorun baslıyor.yaklasık 10-14 melee oluyor bossu alsamda adamlar fire debuffdan patır patır yatıyor baktık olmuyor 2 rogue 1 dk 1warrioru dreade verdik aynı yerde zıbarmasınlar diye 3.phase girsekde kayıp cok napmak lazım yada hata nerde olabilir hacı yakın durmayacak kimse birbirine..14 melee ne bu arada oha derler adama... 2 tank 6 healer 14melee etti 22 3 range mi var?..meleelerin birazı bossun sag arka tarafından vursun birazıda sol arka tarafından..okdar melee varken zaten bl i orda verin gebersin gitsin boss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Overlord said: Bende su northend beasti sorim madem acıldı 2 tank yapıyoruz 6healerdı sanırım bu gormokdu sanırım ilki onda sorun yok 2 tank hallediyoruz. 2.phasede dread ile acidde, dreadi ben alıyorum gerci arada meleeler acidin swingini yiyip bana gelirken oluyor burayıda atlıyoruz yerin dibine girdimi sorun baslıyor.yaklasık 10-14 melee oluyor bossu alsamda adamlar fire debuffdan patır patır yatıyor baktık olmuyor 2 rogue 1 dk 1warrioru dreade verdik aynı yerde zıbarmasınlar diye 3.phase girsekde kayıp cok napmak lazım yada hata nerde olabilir 10-14 melee biraz fazla değil mi? Hani 2 tank 6 healer desek 4-5 casterla mı oynuyorsunuz? Meleenin fazlası külfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o kadar melee ile zor gerçekten. 2 worm arasında paylaştırmayı deneyebilirsiniz. yoksa 14 kişi birden bile alırsa 1 tickte hepsi yatar çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 2-3 druid kedi olur, sr item giyer beyaz alır (bütün beyazları toplarlar renk koşuşturmasında siyahda toplarlar). bütün raid siyah olup soldaki beyaz portala tıklayabilecek max uzaklıkta sağdaki siyah portala yakın durur. bütün healer/dps nokta olur, bosslar max uzaklıkta üst üste tutulur. sonra dbm in dediklerine uyulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sagoulun dediginiz gibi deniycez bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 meleeleri fazla soylemişim sanırım bir hesaplıyım dedimde :D 3-4 rogue var 2-3 dps war 2 dk 1 melee shaman yaklasık bir 13 yoksada 10 tane melee oluyor raidde 5 felan caster oluyor genelde caster sayısı meleeye gore az bizde bide bu fire debuffı random atıyordu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ülen kimse movie deki parçanın kime ait olduğunu sölememiş nedir bilen varsa söleyebilirmi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 herkese cok tesekkurler az once kestik ve lvl 258 daggeri de kaptim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Pyro said: Mimi hm den sonraki en eğlenceli fighttır kesinlikle. normal öyle de hmode hic eglenceli degldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada anub kesen varsa paylasir mi acaba? fdsdf 35 tries left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar