kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yedim abi farketmeden arkadaşın annesi yapmış küfrettim sofra başında öyl söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 arkadasinin annesi yetoymus o zaman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 paspatur said: ama bulgurlu sarma mı olur yav olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ana bacı karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bir tanıdığım sağlıklı olsun diye kıymalı yaprak dolmasına kıyma yerine hamsi koymuştu, ıyyykkkk... Şimdi aklıma gelince bile midem bulandı. Halbuki, yaprak dolmasını da, hamsiyi de çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sizin ananız bacınız bulgurlu sarma yapsa hoşunuza mı gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 benim anam bacım bulgurlu sarma yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bulgurlu sarma mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aquatik said: Bir tanıdığım sağlıklı olsun diye kıymalı yaprak dolmasına kıyma yerine hamsi koymuştu, ıyyykkkk... Şimdi aklıma gelince bile midem bulandı. Halbuki, yaprak dolmasını da, hamsiyi de çok severim. ne çirkin bi insanmış o,ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sana sarma getireceğim, birlikte yeriz dediği andaki sevincim ve sonrasındaki hayal kırıklığım...ofoffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yalnız bariz amelelik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bi de knorr'un iç pilav harcını deneyen var mı? amelelik yapınca adam gibi yapayım, güzel olsun dedim iç pilavda kolaya kaçmadım da, aynı tadı veriyorsa bir dahakine öyle deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 arda takdir etmedim değil ama; bu sarmayı yapmak için harcadığın vakit,nakit ve enerjiyi, annesi veya kendisi sarma yapan bir kızla yakın arkadaş(gerekirse sevgili) olmak için harcarsan, uzun vadede daha çok sarmaya kavuşabilirsin. grafikle anlatmak isterdim ama sınavım var diye şimdilik böyle bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ama grafikle de anlatacaksın değil mi? jahfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pazartesi grafiğin elinde uygulamazsan not kırarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yok direkt çöpe atıyorum sarmaları grafik gelince jkhsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 GÖRÜNÜŞÜ KOLAY ÖNEMLİ OLAN TADI TADI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 En üstteki sarma layerının altında hiçbir halt yok bence. 10 tane sarmış öyle gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Penthesilea said: bi kere deneyin, bi daha pirincli yemezsiniz. kime yedirdiysem convert oldu direk. uyariyorum. o salakların alayı çükümü yesin. zeytinyağlı için bizim oralarda kırık pirinç diue bişi icat etmiş adamlar. bundan başkasıyla hayatta kabul etmem ben yaprak sarmayı. ha işte o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: ama grafikle de anlatacaksın değil mi? jahfad Grafikler nude olsun mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sparkcaster said: bugün bulgurlu sarma yiyen yarın yeşil biber dolmasının yeşil biberini yer Bulgurla sarma hayatımda ilk kez burda duydum, yeşil biber dolmasını biberidir domatesidir hiç ayırmadan yerim valla. O biberin zarı dışındaki kısmı çok güzel oluyor çünkü. Soymak işkence olduğundan komple yiyorum valla. Hatta tencereyi tabağı falan da yerim gerekirse, o derece ayırmam diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bulgurlu sarma diye bir şey olmaz olsun. sarma dediğin pirinçle olur. mümkünse zeytinyağlı olur. tabağa tek tek özenle dizilir, limon dilimleriyle süslenir. içi ne çiğ kalır ne çok pişer. ince ince, sıkı sıkı sarılır ki dağılmasın pişince. sarma dediğin emek ister. fakat kesinlikle bulgur mulgur istemez. köylü müsünüz ya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yalnız bulgurlu sarma olgusunu ilk kez duydum. merak ettim dicem de, yok lan güzel olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 zeytinyağlı olmasın mümkünse ya. tamam ikisinin de yeri ayrı da zeytinyağlı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha dayaklıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar