Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Respect: Yaprak Sarma


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

arda takdir etmedim değil ama;
bu sarmayı yapmak için harcadığın vakit,nakit ve enerjiyi, annesi veya kendisi sarma yapan bir kızla yakın arkadaş(gerekirse sevgili) olmak için harcarsan, uzun vadede daha çok sarmaya kavuşabilirsin. grafikle anlatmak isterdim ama sınavım var diye şimdilik böyle bırakıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

bi kere deneyin, bi daha pirincli yemezsiniz.
kime yedirdiysem convert oldu direk. uyariyorum.


o salakların alayı çükümü yesin. zeytinyağlı için bizim oralarda kırık pirinç diue bişi icat etmiş adamlar. bundan başkasıyla hayatta kabul etmem ben yaprak sarmayı.

ha işte o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

bugün bulgurlu sarma yiyen yarın yeşil biber dolmasının yeşil biberini yer


Bulgurla sarma hayatımda ilk kez burda duydum, yeşil biber dolmasını biberidir domatesidir hiç ayırmadan yerim valla. O biberin zarı dışındaki kısmı çok güzel oluyor çünkü.
Soymak işkence olduğundan komple yiyorum valla.
Hatta tencereyi tabağı falan da yerim gerekirse, o derece ayırmam diyeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bulgurlu sarma diye bir şey olmaz olsun. sarma dediğin pirinçle olur. mümkünse zeytinyağlı olur. tabağa tek tek özenle dizilir, limon dilimleriyle süslenir. içi ne çiğ kalır ne çok pişer. ince ince, sıkı sıkı sarılır ki dağılmasın pişince. sarma dediğin emek ister. fakat kesinlikle bulgur mulgur istemez. köylü müsünüz ya sdfg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...