aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 abi simdi aradi yoldayim diyo, gelir 1-2 saate heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 varınca çaldırsın beni indim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 film çok tatlıydı ful aksiyon olmasına ragmen arka planı da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 film o kadar iyi ki gittim iki defa izledim... ucuncuye bile gitmeyi dusunuyorum bulabilirsem beraber gidecek birini sdssdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 zorlu center da dolby atmos varmış, o kadar yol gitmeye değer mi acaba beylikdüzünden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 tek vesait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Film konsept olarak, kurgu olarak çok çok güzeldi, gazı verdi, eski Mad Max serisine göre bile daha distopik, daha vahşi bir ortam kurmuşlar, ful aksiyon gitti onu da gayet başarılı yaptı. Ama senaryo diye bir şey yoktu yahu filmde. Eski Mad Max'lerdeki dünya ve karakter derinliği yoktu. Tüm bütçeyi efektlere harcamışlar senariste verecek para kalmamış, kenardaki kameramana yazdırmışlar senaryoyu gibi geldi filmi izlerken. Film değil görsel şölen kıvamındaydı. Ha, güzel mi güzel, gaz mı gaz, ama bu kadar güzel kurguyu daha sağlam bir senaryoyla pekiştirip çok daha güzeli de çekilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://www.mtv.com/news/2161513/mad-max-fury-road-guitar-player-doof-warrior-colin-gibson/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 iş yerinde bi eleman da sinema çekimi izledim iyki sinemaya gitmemişim berabat dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 kovdur o elemani, hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ahahah aynısını dedim zaten gitmiş haftasonu sldjffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Holivud yarın açıklama yapıyomuş aksiyon türünü kapatıyoruz daha iyisi yapılamaz diye. Hala berbat bikbik diyen adamın ağzına vuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Rewendor said: Film konsept olarak, kurgu olarak çok çok güzeldi, gazı verdi, eski Mad Max serisine göre bile daha distopik, daha vahşi bir ortam kurmuşlar, ful aksiyon gitti onu da gayet başarılı yaptı. Ama senaryo diye bir şey yoktu yahu filmde. Eski Mad Max'lerdeki dünya ve karakter derinliği yoktu. Tüm bütçeyi efektlere harcamışlar senariste verecek para kalmamış, kenardaki kameramana yazdırmışlar senaryoyu gibi geldi filmi izlerken. Film değil görsel şölen kıvamındaydı. Ha, güzel mi güzel, gaz mı gaz, ama bu kadar güzel kurguyu daha sağlam bir senaryoyla pekiştirip çok daha güzeli de çekilebilirmiş. ^ this. karakterle bağlantı kuramadım ben de. onun dışında gayet iyi film ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu akşam gidiyorum IMAX te en sonunda sdf, yarın gösterimden kalkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am04yDo_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-BtV5PHE3hA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ. YOLLARIN MINA KOYUCAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 başlığı da değiştirdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Hurhurhurhurrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 başlık götüme benzemiş. bi adam gibi filmin adını yazamadınız. köşeli parantez hipsterlığı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 GÜZEL GÖZÜKÜYOR KÖŞELİ PARANTEZ İLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mad Max: Fury Road (2015) olsun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 acıdım fakire fukaraya, yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 İzledim. Yorumum: O neydi gız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben ne dersem o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Bir ben beğenmedim filmi galiba.3d acayip gereksiz kim yazmıştı burada 3d gidin diye hatirlamiyorum... Atmosfer,kurgu süper ama o senaryo meh ya.. Dialog yok film de be, ana karakter kim belli degil Rosie Huntington filmin sonuna kadar kalsaydı o derdim ana karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar