Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devasa boyutlarda icatlar anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatınızı ciddi anlamda kolaylaştıran, size adam/gün ciddi zaman kazandıran, her kullandığınızda "ulan Allah bunu yapandan razı olsun" dediğiniz ufak ve basit veya büyük ve komplike şeyler var mı? Varsa neler.

Ankete bi kaç bişey koydum ama eminim farklı şeyler çıkacaktır.
Mesaj tarihi:
Abi çok gereksiz bi anket olmuş ya anlamsız olmuş yani. Su ne ya? Su ne arkadaşım su icat mı? Hadi elektrik sonradan keşfedildi de bundan 3 milyon yıl önce de dünyada su içiliyodu ya..

Ayrıca bilgisayar tabii ki. Seçeneklerde de yok ayıp
Mesaj tarihi:
aidat en büyük icat.
ortada hiç bir şey yokken biri çıkıp her daireden şu kadar para alalım demiş, kimse sorgulamamış yıllardır herkesi sömürüyolar.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Abi çok gereksiz bi anket olmuş ya anlamsız olmuş yani. Su ne ya? Su ne arkadaşım su icat mı? Hadi elektrik sonradan keşfedildi de bundan 3 milyon yıl önce de dünyada su içiliyodu ya..

dostum suyu beğenmiyorsan içme
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

bence internet. internetsiz pc bir hiç
Mesaj tarihi:
yok la gırgırına değil.
şıklar biraz matrak olsun istedim ama cidden merak ettim.

az önce artık yavaş yavaş boncuk takılacak kıvama gelen sakallarımı braun traş makinemle kısaltınca dedim hay Allah razı olsun ne güzel aletmiş bu oradan şeyettim şıklarda da yer verdim netekim
Mesaj tarihi:
paspatur said:

az önce artık yavaş yavaş boncuk takılacak kıvama gelen sakallarımı braun traş makinemle kısaltınca dedim hay Allah razı olsun ne güzel aletmiş bu oradan şeyettim şıklarda da yer verdim netekim

ELEKTRİK OLMASAYDI KULLANABİLİR MİYDİN O MAGİNAYI HA? :X
  • Yeni Oluştur...