paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hayatınızı ciddi anlamda kolaylaştıran, size adam/gün ciddi zaman kazandıran, her kullandığınızda "ulan Allah bunu yapandan razı olsun" dediğiniz ufak ve basit veya büyük ve komplike şeyler var mı? Varsa neler. Ankete bi kaç bişey koydum ama eminim farklı şeyler çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hic biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 internet yok ama urunleri var cikh disarihh cikh cikhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 döner kapı ne abi. binyılın en gereksiz icadı. ayrıca seçeneklerde paticik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Tırnak çakısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abuk sabuk şeyler koymuşsun hafız nedir bunlar, lost ne hele, friends koysaydın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Abi çok gereksiz bi anket olmuş ya anlamsız olmuş yani. Su ne ya? Su ne arkadaşım su icat mı? Hadi elektrik sonradan keşfedildi de bundan 3 milyon yıl önce de dünyada su içiliyodu ya.. Ayrıca bilgisayar tabii ki. Seçeneklerde de yok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aidat en büyük icat. ortada hiç bir şey yokken biri çıkıp her daireden şu kadar para alalım demiş, kimse sorgulamamış yıllardır herkesi sömürüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nileppezdel said: Abi çok gereksiz bi anket olmuş ya anlamsız olmuş yani. Su ne ya? Su ne arkadaşım su icat mı? Hadi elektrik sonradan keşfedildi de bundan 3 milyon yıl önce de dünyada su içiliyodu ya.. Ayrıca bilgisayar tabii ki. Seçeneklerde de yok ayıp dostum suyu beğenmiyorsan içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nileppezdel said: Abi çok gereksiz bi anket olmuş ya anlamsız olmuş yani. Su ne ya? Su ne arkadaşım su icat mı? Hadi elektrik sonradan keşfedildi de bundan 3 milyon yıl önce de dünyada su içiliyodu ya.. Ayrıca bilgisayar tabii ki. Seçeneklerde de yok ayıp bence internet. internetsiz pc bir hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 flux capacitor o bi kerem! ama 1,21gw gelmeden işe yaramaz. doğru cevap elentrink olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adam gırgırına anket yapmış siz de ciddiyetini tartışıyosunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kettle icat edilmese su da icat edilmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tırnak çakısı olmasaydı insanlar uzun tırnakları yüzünden hiçbişey yapamazlardı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yok la gırgırına değil. şıklar biraz matrak olsun istedim ama cidden merak ettim. az önce artık yavaş yavaş boncuk takılacak kıvama gelen sakallarımı braun traş makinemle kısaltınca dedim hay Allah razı olsun ne güzel aletmiş bu oradan şeyettim şıklarda da yer verdim netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 facebook, macbook var, yarı-işlemciler, internet yok? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Tesisatlı doğan yok bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 her elektrik kesildiğinde ne kadar elektriğe bağımlı yaşadığımızı hatırlıyorum . O olmasa hiçbirisi olmazdı o yüzden elektrik ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 doktor bu ne? elektrik tabi ki yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Abi kondom yok ankette.En başa o lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Chemical said: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 DAyı su ne ya? İcat? Elektrik bu arada(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 paspatur said: az önce artık yavaş yavaş boncuk takılacak kıvama gelen sakallarımı braun traş makinemle kısaltınca dedim hay Allah razı olsun ne güzel aletmiş bu oradan şeyettim şıklarda da yer verdim netekim ELEKTRİK OLMASAYDI KULLANABİLİR MİYDİN O MAGİNAYI HA? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar